- Konu Sahibi Ciddiqibiyim
-
Yaaa bu ifadeye bayılıyorummBütün enerjimi 2 katına çıkarıyor valla :118:
Korkarım öyle olacak tatlım gitmeyecek
ama vermezsenız bırsey gıder canımyazık ama yaa verın azcık sut falan ben hıc kıyamıyorum yavrulara benım ısyerınde var oyle baktıgımda kucagımda uyuyo resmen annesı sanıyo maalesef benı
Günaydın fıstıklar :)
Ben Geldim . Kayıplardaydım dimi. Hemen raporumu cıkarayım dun aksam menemen yedım hıc ekmek yemedım yanınada yogurt :) İçeçek olarak 9 dan sonra bırazcık alkolcük sayılabilecek içeçeğimizi içtim kaçamak yine anlıycanız
100 tanede ip atlama hareketi yaptım .
Gelgelelim cuma sabahına :) 1 haslanmıs yumurta 1 salatalık ve bırazcık peynır yedım . üzerine form çayı :)
Akşamda kısmetse tartılcam hadı bakalım
Gitti bence kilocuklar ka aaaaa cıklar
ben kedilerden çok korkarım oyüzden siz gibi masum yaklaşamıcam
kızlar öglen bır kase sebze corbası ve bır dılım kepek ekmegı yedım sızler ne yedınız
2 kaşık pilavlapa oldu içim artık
benım kardesımde cok korkuyo aglıyo korkusuna bazen
geçen gün arkadaşla yürüyoruz arabanın altında kedi var arabanın yanından arkadaşım geçio die yol değiştirmedim oda dediki pisi pisi oda yavru kediymiş biranda çıktı arkadaşımın ayağının dibine geldi miyav demesiyle benim çığlık atıp yolun ortasına atlamam ve karşıdan gelen yakışıklı çocuğun gülmesi aynı dakikalara girdi rezil oldum
kıyamam ya baska seylerden yemeye calıssan yıyemıyomusun
canım türlü vardı kabak havuç domates patlıcan falan sevmemki çorba dersen oda kötü
Allah emı yaaaslında bırsey yapmaz ama elınde olan bır sey degıl
benımde mınnosun bıraz once patısı sandalyenın altında kaldı nasıl bagırdı yaa kıyamadım
Fıstıklar bende tavuk ve pilav yedim yanınada 1 catalcık ucundan baklava yedım tatlı :)))
üzerine yeşilçay ve şu an ıtıbarıyle baskada birşey yıyemedım yarım saat sonra ara öğün yaparım üzüm yerım
cimbomlu kedi olayı çok komik olmuş cnm . B u kedıler aslında cok komik olaylar yaratıyo birgünde biz sokaktan çöp konteynırının yanndan gecıyorken kedı ıcınden anıden cıkmıstıAcayip korkmuitum vede kahkahalara bogulmustum
Fıstıklar bende tavuk ve pilav yedim yanınada 1 catalcık ucundan baklava yedım tatlı :)))
üzerine yeşilçay ve şu an ıtıbarıyle baskada birşey yıyemedım yarım saat sonra ara öğün yaparım üzüm yerım
cimbomlu kedi olayı çok komik olmuş cnm . B u kedıler aslında cok komik olaylar yaratıyo birgünde biz sokaktan çöp konteynırının yanndan gecıyorken kedı ıcınden anıden cıkmıstıAcayip korkmuitum vede kahkahalara bogulmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?