61 den 47 ye yoLcuLuk basLasın :)

cy2580 nin yanında senden güzel haberler bekliyoruz canım

bu arada dünkü keklerin üstüne akşam bende yemek yemedim 1,5 saat yürüdüm ve 20 dakika evde basen hareketi yaptım yatağa yatmamla uyumam bir olmuş

benım kardesımde cok korkuyo aglıyo korkusuna bazen

geçen gün arkadaşla yürüyoruz arabanın altında kedi var arabanın yanından arkadaşım geçio die yol değiştirmedim oda dediki pisi pisi oda yavru kediymiş biranda çıktı arkadaşımın ayağının dibine geldi miyav demesiyle benim çığlık atıp yolun ortasına atlamam ve karşıdan gelen yakışıklı çocuğun gülmesi aynı dakikalara girdi rezil oldum

Allah emı yaaaslında bırsey yapmaz ama elınde olan bır sey degıl

benımde mınnosun bıraz once patısı sandalyenın altında kaldı nasıl bagırdı yaa kıyamadım

Fıstıklar bende tavuk ve pilav yedim yanınada 1 catalcık ucundan baklava yedım tatlı :)))
üzerine yeşilçay ve şu an ıtıbarıyle baskada birşey yıyemedım yarım saat sonra ara öğün yaparım üzüm yerım

cimbomlu kedi olayı çok komik olmuş cnm . B u kedıler aslında cok komik olaylar yaratıyo birgünde biz sokaktan çöp konteynırının yanndan gecıyorken kedı ıcınden anıden cıkmıstı Acayip korkmuitum vede kahkahalara bogulmustum

canım ya ben hiç çöp konteynerının yanından geçmem psikolojik oldu artık heran çıkcak gibi geliyo

afiyet olsun bu arada

afiyet olsun canım :)

bende cok severm hayvanları ama gercekten ınsanın odunu patlatıyolar bır gun ısyerınde benım kedı asmadan bı atladı masaya odumun patlamıstı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…