61 den 47 ye yoLcuLuk basLasın :)

Teşekkür ederim kızlar sizede afıyet olsun ama et yag olmasın inşallahh aminnn

Heyecanla iş çıkış saatın ıbeklıyorum tartılcam ya Stresss yaptım yahuu

Siz nerdesınız bakıymm kızlar yoksunuz ?

aminn işalah :)

evett ya bugun kımseler yok buralarda bende cıktım kımseler olmayıncaa:)

heyecanla beklıyoruz bakalım kac kılo cıkıcaksın :):)

kızlar bugün cuma olunca biz hem yoğunduk hem bi arkadaşın son günüydü falan oyüzden katılamadım inş.vermiş olarak çıkarsın mlkyy

Kızlarrrrrr günaydınnnnnnn

Hemen haberi vermeliyim dün akşam tartıldım kilom 59,50 10 gün oldu yaklasık diyete başlayalım biliyosunuz Devamıda geliyor inşallah

Sadece yediklerimi azalttım sıkı bir diyette değil yaptığımız ona rağmen çok iyi dimi Maşallahhhh

Sabah yarım domates , 1 salatalık , 1 haslanmıs yumurta, 1 cevız ,1 dilim peynir ,bır tutam yesıl nane ve yarım dılım kepek ekmegı yedim

Nerdesiniz bakıym sizzz

Günaydın canım öğlen oldu ama

Tebrıkler maşallah ıslaha dahamda verıceZ

Bende sabah yarım dılım sımıt yumurta ve peynır yedım

tebrikler canım devamıda gelcek inş.

eveeet çok güzel vermişşin devamını da bekliyoruz

Kızlar hafta sonu dıyet uygulamak zor ama olabıldıgınce dıkkat edıyorum :) sızler napıosunuz gezıyomusunuz

pek ediyorum sayılmaz canım haftasonu 12 de kalkarım güzel bi kahvaltı yaparım bide akşam yerim ama pek diyet sayılmıyo ama yarından itibaren sıkı bir diyete girmem lazım ramazana 10 gün kaldı vermem lazım biraz daha

gunaydın kızlar

yıne nerelerdesınız

bugun sabah guya kedıme enfes kahvaltı hazırlıcaktım ama gec kalcam dıye hazırlayamadım bı tae pogaca yemek zorunda kaldım

evet canım uygulamak zor oluyo gercekten ama ben hafta sonu porsıyonları az tutuyorum o sekılde dıkkat etmeye calısıyorum

canım hiç sorma ya bugün işyerinde net kesilmişti giremedim hiç ben haftasonu kahvaltıda mutlaka kızartma falan isterim evde keyifle saat sınırı olmadan yaptığım için rahat rahat yerim bende 1 dilim ekmekle 2 köfte yedim sabah öğle yine pilav

ayy bende dıyorum kımseler yok herkes benı yalnız bıraktı

bende oglen kısır yedım sadece

kızlar günaydın değdi sanırım kimsecikler yok ortada yoksa hepiniz çokmu yiyosunuz spordanda kaçıyosunuz oyüzden yoksunuz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…