- Konu Sahibi Ciddiqibiyim
-
Teşekkür ederim kızlar sizede afıyet olsun ama et yag olmasın inşallahh aminnn
Heyecanla iş çıkış saatın ıbeklıyorum tartılcam yaStresss yaptım yahuu
Siz nerdesınız bakıymm kızlar yoksunuz ?
Kızlarrrrrr günaydınnnnnnn
Hemen haberi vermeliyim dün akşam tartıldım kilom 59,5010 gün oldu yaklasık diyete başlayalım biliyosunuz Devamıda geliyor inşallah
Sadece yediklerimi azalttım sıkı bir diyette değil yaptığımız ona rağmen çok iyi dimi Maşallahhhh
Sabah yarım domates , 1 salatalık , 1 haslanmıs yumurta, 1 cevız ,1 dilim peynir ,bır tutam yesıl nane ve yarım dılım kepek ekmegı yedim
Nerdesiniz bakıym sizzz
Günaydın canım öğlen oldu ama
Tebrıklermaşallah ıslaha dahamda verıceZ
Bende sabah yarım dılım sımıt yumurta ve peynır yedım
Kızlarrrrrr günaydınnnnnnn
Hemen haberi vermeliyim dün akşam tartıldım kilom 59,5010 gün oldu yaklasık diyete başlayalım biliyosunuz Devamıda geliyor inşallah
Sadece yediklerimi azalttım sıkı bir diyette değil yaptığımız ona rağmen çok iyi dimi Maşallahhhh
Sabah yarım domates , 1 salatalık , 1 haslanmıs yumurta, 1 cevız ,1 dilim peynir ,bır tutam yesıl nane ve yarım dılım kepek ekmegı yedim
Nerdesiniz bakıym sizzz
selam kızlar ben diyet yapamıyorum son zamanlarda veremedim hiç keyfim kaçtı(((
Kızlar hafta sonu dıyet uygulamak zor ama olabıldıgınce dıkkat edıyorum :) sızler napıosunuz gezıyomusunuz
pek ediyorum sayılmaz canım haftasonu 12 de kalkarım güzel bi kahvaltı yaparım bide akşam yerim ama pek diyet sayılmıyoama yarından itibaren sıkı bir diyete girmem lazım ramazana 10 gün kaldı vermem lazım biraz daha
canım hiç sorma ya bugün işyerinde net kesilmişti giremedim hiç ben haftasonu kahvaltıda mutlaka kızartma falan isterim evde keyifle saat sınırı olmadan yaptığım için rahat rahat yerimbende 1 dilim ekmekle 2 köfte yedim sabah öğle yine pilav
ayy bende dıyorum kımseler yok herkes benı yalnız bıraktı
bende oglen kısır yedım sadece
kızlar günaydındeğdi sanırım kimsecikler yok ortada yoksa hepiniz çokmu yiyosunuz spordanda kaçıyosunuz oyüzden yoksunuz dimi
günaydın canım :) yok ben canım açımmm
sabah yumurta domotes salatalık peynır cevız ve yarım dılım ekmek yedım
bence ramazan yaklasınca saldı herkes :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?