- Konu Sahibi Ciddiqibiyim
-
ben spor yapmadan zayıfladığım için genelde zayıf olduğum zaman ki bu tarihte en az 52 olduo zaman bile göbeğim oluyor spor şart sıkılaşmak için bilincinde olan ve uygulayamayanlardanım maalesef
evet evet yapınca hemen faydasını görüyorum bi ara plates yapıyordum o da çok etkili
ozaman hepinize bol sporlariyi akşamlar
iyi akşamlar
teşekkür ederim çok tatlı amadimi
burası gündüzleri kalabalık oluyo herhalde dün akşam girdim baktım kimsecikler yoktu
topıgın güzelleri günaydınnn :)
dun aksam bende corba ve bır tabak sebze yemegı yedım ve sporumuda yaptım
veee ayrıca tartıldım adet donemınde olmama ragmen 1.300 kılo vermısım demekkı yaklasık 2 kg falan verdım adetten sonra tekrar tartılcam bakalım nekadar ayyy cok mutlu oldum
topiğimizin güzelliklerine kocaeliden kocaman günaydın
cy2580 çok sevindim haftasonu girerken en güzel hber senden geldi tebrikler
Günaydın fıstıklar :)
Ben Geldim . Kayıplardaydım dimi. Hemen raporumu cıkarayım dun aksam menemen yedım hıc ekmek yemedım yanınada yogurt :) İçeçek olarak 9 dan sonra bırazcık alkolcük sayılabilecek içeçeğimizi içtim kaçamak yine anlıycanız
100 tanede ip atlama hareketi yaptım .
Gelgelelim cuma sabahına :) 1 haslanmıs yumurta 1 salatalık ve bırazcık peynır yedım . üzerine form çayı :)
Akşamda kısmetse tartılcam hadı bakalım
Gitti bence kilocuklar ka aaaaa cıklar
Bu arada paylaşmak istediğim bir olay var
Geceden beri benim odanın penceresinde kedi yavrusu var . camdan bakıp bakıp göz göze geliyoruz miyavlıyor.Annem ve ben evde bulunmasını sevmiyoruz kedininNeyse ben perdeyi kapatmama rağmen bu kedi hala miyavlamaya devam edıyor bide tam yetişkin kedi değil ses tonunu siz düşünün artık miyuuuvvvv miyuvvvvvv kafamı yedi resmen. yumaya çalıştım o sese rağmen gider usanır belki dedim .
Sabah normal uyandıgım saatten yarım saat önce uyandım Neden Çünkü bu kedicik hala susmamış . miyuuuvvv miyuuuvvv .
Dedim halamı beeeeee .... Sonuç itibariyle dün geceki güzellik uykum haylaz bi kedicik sayesinde bolbol bölündü
Sabahta yemesi için bişeyler verdi sanırım kardeşim çıkarken kediye.
Umarım akşam eve gittiğimde kediyi aynı yerinde görmem kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?