61 den 47 ye yoLcuLuk basLasın :)

ben spor yapmadan zayıfladığım için genelde zayıf olduğum zaman ki bu tarihte en az 52 oldu o zaman bile göbeğim oluyor spor şart sıkılaşmak için bilincinde olan ve uygulayamayanlardanım maalesef

ozaman bugunden itibaren başla 15 dakıka bıle yetıyo canım her hareketı 10 yada 15 kez yap bak faydasını hemen goruceksın

topıgın güzelleri günaydınnn :)

dun aksam bende corba ve bır tabak sebze yemegı yedım ve sporumuda yaptım

veee ayrıca tartıldım adet donemınde olmama ragmen 1.300 kılo vermısım demekkı yaklasık 2 kg falan verdım adetten sonra tekrar tartılcam bakalım nekadar ayyy cok mutlu oldum

topiğimizin güzelliklerine kocaeliden kocaman günaydın

cy2580 çok sevindim haftasonu girerken en güzel hber senden geldi tebrikler

Günaydın fıstıklar :)

Ben Geldim . Kayıplardaydım dimi . Hemen raporumu cıkarayım dun aksam menemen yedım hıc ekmek yemedım yanınada yogurt :) İçeçek olarak 9 dan sonra bırazcık alkolcük sayılabilecek içeçeğimizi içtim kaçamak yine anlıycanız

100 tanede ip atlama hareketi yaptım .

Gelgelelim cuma sabahına :) 1 haslanmıs yumurta 1 salatalık ve bırazcık peynır yedım . üzerine form çayı :)

Akşamda kısmetse tartılcam hadı bakalım

Gitti bence kilocuklar ka aaaaa cıklar

Son düzenleme:

afıyet olsun canım

hadı bakalım sendende güzel haberleri bekliyoruz canım

Bu arada paylaşmak istediğim bir olay var
Geceden beri benim odanın penceresinde kedi yavrusu var . camdan bakıp bakıp göz göze geliyoruz miyavlıyor.Annem ve ben evde bulunmasını sevmiyoruz kedinin Neyse ben perdeyi kapatmama rağmen bu kedi hala miyavlamaya devam edıyor bide tam yetişkin kedi değil ses tonunu siz düşünün artık miyuuuvvvv miyuvvvvvv kafamı yedi resmen. yumaya çalıştım o sese rağmen gider usanır belki dedim .

Sabah normal uyandıgım saatten yarım saat önce uyandım Neden Çünkü bu kedicik hala susmamış . miyuuuvvv miyuuuvvv .

Dedim halamı beeeeee .... Sonuç itibariyle dün geceki güzellik uykum haylaz bi kedicik sayesinde bolbol bölündü

Sabahta yemesi için bişeyler verdi sanırım kardeşim çıkarken kediye.

Umarım akşam eve gittiğimde kediyi aynı yerinde görmem kızlar

ayy kıyamam ben o kedıcıge annesı yoksa o yuzden mıyavlıyodur ınceceık oluyo bıde onların sesı

canım bıseyler verdıysenız yesın dıye hayatta gıtmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…