- Konu Sahibi Ciddiqibiyim
-
canım ya inş. benimkilerde erir bel ince olunca altta bi oval yapı var kurtulayım artık:)
zor erıyo ama olsun moral bozupta bırakmak yokenınde sonunda okadar harekete erıcek
selam kızlar dünkü biras çok fazla kaçırmamın ardından bugün dikkat ediyorum vicdanım rahat etmiyor :))))
ayrıca maşallah sizlere bi gririyorum ki sayfalar dolmuş hızınıza yetişmek ne mümkün Allah nazarlardan korusun:))
inş.canım erisin onlar ben tepinmeye devam ederim
selam kızlar dünkü biras çok fazla kaçırmamın ardından bugün dikkat ediyorum vicdanım rahat etmiyor :))))
ayrıca maşallah sizlere bi gririyorum ki sayfalar dolmuş hızınıza yetişmek ne mümkün Allah nazarlardan korusun:))
sıcak nedeniyle çok bunaldım, birimdeki arkadaşlar limonata almışlar bende içtim bi bardak serin serin ne iyi oldu, ara öğüne saydım artık
bazen cok zevklı oluyo ya tepınmek
hee bıde vıctorıa secret hareketı ogrendım ayaklarını ıkı yana acınca yavasca comelın sonra parmak uclarınızda durmaya calısın
sıcak nedeniyle çok bunaldım, birimdeki arkadaşlar limonata almışlar bende içtim bi bardak serin serin ne iyi oldu, ara öğüne saydım artık
denicem bu akşam
cok zor ama durabıldıgın kadar dur oyle on bes defa falan yap kolay gelsın
bende denicem ama durabilirmiyim orası muamma bu arada sanada afiyet olsun canım
ben on sanıye bıle duramıyodum dengemı kaybedıyorum ama yanıyo bacakalrım hep
yanıyosa etkisi var demekki gün gelir victoria screeta dua edermişim
kızlr hangi hareketleri yapıyorsunuz yürüyüş falan yapıyor musunuz ? ben hiç birşey yapmıyorum ama şurada ramazana kadar ne yaptıysam o sonra oruç zaten yapamam kpss hazırlık falan enerjimi harcayamam spora ama göbekli de kalmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?