61 den 47 ye yoLcuLuk basLasın :)

sade bıskuvı acıktırır tabı canım bıde ekmekte acıktırıyomus en son onu duydum :)

aynen yaa sattılar bızı yada cok yogunlar yada kılo veremeyecıgınımı anladılar acaba

ekmek acıktırır tatlı acıktırır ozaman onlarda boşuna çok kalori var

mlkyy kilo vermişti nanelişekerde kilo vermişti ama yoğunlar diyelim

Kızlar Merhaba

Ben Geldim diyete devam tabiki :) Sporada devam

İşyerınde gorev degısıklıgı sebebiyle giremıyorum pek .İdare edın

bol kilo vermeler hepimize

Bende bi 58 olmuşumdur ınsallah öpüldünüz

sende öpüldün canım benim kolay gelsin bol kilo vermeler

sende opüldun canım sanada bol kılo vermeler arada ugra canım yalnız bırakma

Son düzenleme:
öğlen yemeğinde haşlama tavukla bir küçük dilim ekmek yedim şimdi yeşilçay içiyorum

akşam ehliyet için ilk dersim başlıyo iş çıkışı oraya gitcem şimdiden açlığımı düşünmekteyim

bende ogle yemegınde ton balık ve kısır yedım

ayy canım kıyamam sana ıyı dersler işalah iyi geçer

hayırlı olsun canım, inşaallah hayırlısıyla ehliyetini alırsın.
nasılsınız kızlar, benim diyet pek iyi gitmiyor, aslında dikkat ediyorum, iş çıkışı da az da olsa yürüyorum, ama 63 te çakılı kaldım, sanırım veremiycem

canım moralını bozma bazı donemler oyle oluyo oyle oldugu zaman yeme alıskanlıgını degıstır yada farklı sıstem dene cunku bunye alısıyo bu sefer veremıyosun sabıtlenıyo

inş.sanım ya alıcam hayırlısıyla inş. :)

moralini bozarsan yapamayızki ben 59da çakılı kalmıştım sonra bi baktım 57 olmuş bak 1 haftadır 57 kiloyum halbuki akşamları en az yarım saat spor yapıyorum gün içinde 500 merdiven çıktığım oluyo ama böyle moral bozarsak hiç sonuç alamayızki

direksiyon dersleri çok zevkli geçiyor, inşaallah sakin bi hocaya denk gelirsin. ben motor dersinden geçmekte zorlanmıştım, direksiyon dersi kolaydı. hatta çokta eğlenceliydi. inşaallah hayırlısıyla ehliyeti alırsın sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…