- Konu Sahibi Ciddiqibiyim
-
Ay o mahveder nasıl yakar iyiki midene birşey olmamış canım yabende yarım çay bardağı suya 1çorba kaşığından fazla koydum oda zehirledi :)
Ne güzel canım yakınsa çünkü terli terli hiç hoş olmuyor uzun yolculuk :) bende bizim burda var mi bakayım ona göre giderim yoksa bende evde yaparım 1 saatte 1000 kalori diye birşey var 35 dkda 400 kalori var birde callanetics leslie ve niveanın var bildigim bunları devamlı yapabilsem donusumlu tig gibi olurum ama iste o azim yok yok yok :)ben evde yapamam ama sen yaparasın azimlisin benimde onbeş dakika suruyo minibüsle gidiyorum ama yarım saat sürüyo o yuzden zorlamıyo :)
Niye böyle birşey yapmış sordun mu bi erkek niye böyle birşey aklım almiyor2 senelik sevgilim sen çok iyisin temiz kalplisin ben seni haketmiyorum dedi biranda sonra ben öyle düşünme ben senle mutluyum diyince sorun kalktı aradan 1 hafta geçmeden ansızın bana msj atmayı kesti hayatımdan öylece çıktı osa ben temmuz ayında babama söylemeyi söz nişan takmayı planlıyodum ve hala daha çok seviyorum
Allahından bulsun canım sen kafana takma demekkı dengeszdı
olsun aksam telafı edersın
mutlu olsun canım ya benim intikam kelimesinden kastım beni görünce pişman olsun okadar.
evt akşam sporu bol yapcam yemekde az dengelicem :)
kızlar ben qeldımm :) bu sabah yıne tartıldım 61.300 olmusum herqun tartılıyorum malesef tartılmassam duramam salarım kendımı dıe ama ıyı qıdıo masallah diyim kendıme aldıklarımı yavas yavas verıyorum... sadece aksam yemeklerını hafıf qecırıyorum daha sonra meyve yıyorum.. ama bu sabah kahvaltım baya abartılı oldu aksam yemegı yemıcem oyuzden meyve ıle gecıstırıcem bıde kahve ıcerım kahve tokluk hıssı verıyo cunku :)
işalah canım
bide size sabah kahvaltısı için doyurucu bir tarif veriyim
Yumurta , süt , yulaf ezmesi ve bahartalrı karıstırıp tavada altlı uslu pısırıyosunuz sabahları hem tok tutuyo hemde diyet için güzel bir lezzet:)
dukan dıetı yapanlar cok yapıo bunu yulaf kepegı ıle
kızlar kepek kansızlık yapıo diye biliyorum oyüzden sanırım ben o tarifi deneyemicem
öylemi banada komsumuz soylemıstı
karatay diyeti ıyı sanırım bızım alt komsu yapıo kadın ıanılmaz zayıfladı
karatay diyetini biz denesek faydası olurmu gerçi orda yanlış hatırlamıosam pilav makarna ekmek yok yazıo :)
evet canım ekmek yasak hersey serbest hatta lahmacun bıle yıyebılırsın dıyo fazlaya kacmamak sartıyla tabı ma hıc ekmek yok sabah kahvaltısındada cevız falan yıyosun ekme yerıne ve yumurta yıyosun birde tereyag ve fındık yagı kulanın dıyor :)
sence deneyelim mi ama bazı doktorlarda ekmeği az olsa yiyin hayatınızdan tam anlamıyla çıkarmayın diye söylüyor :)
kızlar kepek kansızlık yapıo diye biliyorum oyüzden sanırım ben o tarifi deneyemicem
sence deneyelim mi ama bazı doktorlarda ekmeği az olsa yiyin hayatınızdan tam anlamıyla çıkarmayın diye söylüyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?