61 den 47 ye yoLcuLuk basLasın :)

bende yarım çay bardağı suya 1çorba kaşığından fazla koydum oda zehirledi :)
Ay o mahveder nasıl yakar iyiki midene birşey olmamış canım ya
ben evde yapamam ama sen yaparasın azimlisin benimde onbeş dakika suruyo minibüsle gidiyorum ama yarım saat sürüyo o yuzden zorlamıyo :)
Ne güzel canım yakınsa çünkü terli terli hiç hoş olmuyor uzun yolculuk :) bende bizim burda var mi bakayım ona göre giderim yoksa bende evde yaparım 1 saatte 1000 kalori diye birşey var 35 dkda 400 kalori var birde callanetics leslie ve niveanın var bildigim bunları devamlı yapabilsem donusumlu tig gibi olurum ama iste o azim yok yok yok :)
Niye böyle birşey yapmış sordun mu bi erkek niye böyle birşey aklım almiyor

azmetmeden olmaz canım emek vermeyince olmuyo o yuzden spora devam ama varsa yakınlarda bence biyere gitmek dha iyi hem spor yapıosun hem canın sıkılmıyo bır suru ınsan gır gır samata hem spor hem eğlence yanı bizim salon öyle :)

kızlar amacı neydi niye böyle yaptı bende bilmiyorum bütün ailem biliodu babam hariç aynı şekilde onun aileside biliodu evlilik konusunda kararlarda birlikteydi ne oldu biranda gitti anlamadm keşke açıklama yapsaydı 2 seneyi nasıl sildi gözünde anlamadım ben bugün öğlen abarttım bi tane tost yedim yemek çok kötüydü dışardan en yakın onu söyleyebildik

kızlar ben qeldımm :) bu sabah yıne tartıldım 61.300 olmusum herqun tartılıyorum malesef tartılmassam duramam salarım kendımı dıe ama ıyı qıdıo masallah diyim kendıme aldıklarımı yavas yavas verıyorum... sadece aksam yemeklerını hafıf qecırıyorum daha sonra meyve yıyorum.. ama bu sabah kahvaltım baya abartılı oldu aksam yemegı yemıcem oyuzden meyve ıle gecıstırıcem bıde kahve ıcerım kahve tokluk hıssı verıyo cunku :)

mutlu olsun canım ya benim intikam kelimesinden kastım beni görünce pişman olsun okadar.

evt akşam sporu bol yapcam yemekde az dengelicem :)

işalah canım

bide size sabah kahvaltısı için doyurucu bir tarif veriyim

Yumurta , süt , yulaf ezmesi ve bahartalrı karıstırıp tavada altlı uslu pısırıyosunuz sabahları hem tok tutuyo hemde diyet için güzel bir lezzet:)

yada yoğurtta yiyebilirsin ama sabahları yıynce gun içine metebolızma onu yakıyodur :)

karatay diyetini biz denesek faydası olurmu gerçi orda yanlış hatırlamıosam pilav makarna ekmek yok yazıo :)

evet canım ekmek yasak hersey serbest hatta lahmacun bıle yıyebılırsın dıyo fazlaya kacmamak sartıyla tabı ma hıc ekmek yok sabah kahvaltısındada cevız falan yıyosun ekme yerıne ve yumurta yıyosun birde tereyag ve fındık yagı kulanın dıyor :)

sence deneyelim mi ama bazı doktorlarda ekmeği az olsa yiyin hayatınızdan tam anlamıyla çıkarmayın diye söylüyor :)

Sabah
1 adet kayısı1.5 dilim uno denge light ekmek biraz yufka ekmek 1 adet ucgen light peynir biraz beyaz peynir domates salatalık 3 adet yeşil zeytin
Ve kahvaltidan önce yogurt kürü

2 3 avuç kadar kayısı çekirdeği içi ki bunun kalorisini bilmiyorum
Yarım yeşil elma
1 bardak süt (light)

Akşam
1 kase knorr mantar çorbası
Domates salatalık çeyrek haşlanmış mısır
2 3 Yk yağsız yogurt yemekten önce de yine yogurt kürü
Kızlar salı günü için de diyetisyen randevusu aldım bakalim o ne diyecek ama öncesinde sağlık ocagina gidip kan vermeliyim giderken hangi testleri yaptırmış olmam gerek TSH falan mi bilginiz var mi

Kızlar birde ben telefondan giriyorum o yüzden çoğu yazdiginizi göremiyorum ya kusura bakmayın

kızlar kepek kansızlık yapıo diye biliyorum oyüzden sanırım ben o tarifi deneyemicem

sence deneyelim mi ama bazı doktorlarda ekmeği az olsa yiyin hayatınızdan tam anlamıyla çıkarmayın diye söylüyor :)

Canım bu yulaf kepegi bana kansızlık yapmaz gibi geliyor çünkü bunun normal kepekle alakasi yok gibi canım birde bu yulaf kepegi hakkaten acayip tok tutuyor özellikle mama tarzı şeyler seviyorsan bunu biraz su ile pişir biraz da su at mükemmel oluyor canım çekti hatta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…