- Konu Sahibi Ciddiqibiyim
-
kepek degıl ama canım yulaf alıcaksın aynı seymı yoksa onlar eger oyleyse bende yapmıyım zaten kansızlıgım yanı duzeldı
doğru diyosun vücudun onada ıhtıyacı var dıyolar bence bız sabah kahvaltısında yıyelım ama aksam yemeklerınde yemeyelım 3 büyükten uzak duralım un . şeker . tuz :)
günaydın kızlar, arkadaşım ameliyat olduğu için iki gündür onun yanındayım, yazamadım bi daha size. sabah içim sızlaya sızlaya sabah tost yedim, hastaneden direk işyerine geldim, yiyebileceğim başka bi seçeneğim yoktu, simit veya tost, simitte kalmamış, öğlen-akşam telafi ederiz artık :))
günaydın kızlar, arkadaşım ameliyat olduğu için iki gündür onun yanındayım, yazamadım bi daha size. sabah içim sızlaya sızlaya sabah tost yedim, hastaneden direk işyerine geldim, yiyebileceğim başka bi seçeneğim yoktu, simit veya tost, simitte kalmamış, öğlen-akşam telafi ederiz artık :))
Sabah
1 adet kayısı1.5 dilim uno denge light ekmek biraz yufka ekmek 1 adet ucgen light peynir biraz beyaz peynir domates salatalık 3 adet yeşil zeytin
Ve kahvaltidan önce yogurt kürü
2 3 avuç kadar kayısı çekirdeği içi ki bunun kalorisini bilmiyorum
Yarım yeşil elma
1 bardak süt (light)
Akşam
1 kase knorr mantar çorbası
Domates salatalık çeyrek haşlanmış mısır
2 3 Yk yağsız yogurt yemekten önce de yine yogurt kürü
Kızlar salı günü için de diyetisyen randevusu aldım bakalim o ne diyecek ama öncesinde sağlık ocagina gidip kan vermeliyim giderken hangi testleri yaptırmış olmam gerek TSH falan mi bilginiz var mi
Kızlar birde ben telefondan giriyorum o yüzden çoğu yazdiginizi göremiyorum ya kusura bakmayın
günaydın canım geçmiş olsun allah şifa versin, dün ğlen yemeği bizim işyerinde çok kötü olduğu için bende tost yedim ama eve gidince biraz dikkat ettim sporda 25 dakika yaparak telafi ettim:))
geçmiş olsun canım , aslında tost zararsız tabı yagsız olursa :)
teşekkür ederim kızlar, o kadar fazla ekmek yemediğim için çok geldi sanırım bana, neyse bakalım. telafi edeceğiz artık. yarın sabah unutmazsam bi bakayım, bi hafta oldu başlayalı rakam aşağıya doğru inişe geçmiş mi
teşekkür ederim kızlar, o kadar fazla ekmek yemediğim için çok geldi sanırım bana, neyse bakalım. telafi edeceğiz artık. yarın sabah unutmazsam bi bakayım, bi hafta oldu başlayalı rakam aşağıya doğru inişe geçmiş mi
ben bir hafta tartılmıcam dedim ama bu sabah çıktım 57,5 geldim nasıl mutlu oldm acaba yanlışmı çıktım diye indim indim bidaha çıktım 57,5 hemen kilo çizelgemi güncelledim mutluluk bu olsa gerek:):)
bu arada kızlar bende yedıklerımı soluyum
Dün akşam : çorba ve kabak yemegı yedım ekmek yıne yok
sabah ta : bir kase specıal k yedim :)
canım ya special k tok tutuyor mu, ben onunla kahvaltı yapınca daha kısa sürede acıkıyorum, bünyeye mi bağlı acep :26:
kızlar amacı neydi niye böyle yaptı bende bilmiyorum bütün ailem biliodu babam hariç aynı şekilde onun aileside biliodu evlilik konusunda kararlarda birlikteydi ne oldu biranda gitti anlamadm keşke açıklama yapsaydı 2 seneyi nasıl sildi gözünde anlamadımben bugün öğlen abarttım bi tane tost yedim yemek çok kötüydü dışardan en yakın onu söyleyebildik
sevindim senin adına canım işalah devamı gelicek , insan yemeyince canı ıstıyo fakat kilo verincede ac kalası gelıyo :)
çizelgeyi nasıl hazırlıyosunuz
Kızlar salı günü için de diyetisyen randevusu aldım bakalim o ne diyecek ama öncesinde sağlık ocagina gidip kan vermeliyim giderken hangi testleri yaptırmış olmam gerek TSH falan mi bilginiz var mi
Kızlar birde ben telefondan giriyorum o yüzden çoğu yazdiginizi göremiyorum ya kusura bakmayın
baslarda banada oyle gıbı gelıyodu ama sımdı alıstım tok tutuyo ve çok lezzetli ama ben saat on bucuk gıbı lıgt cubuk falan yıyorum uc dort tane pek anlamıyorum sanırım
canım aile hekimine gidince diyetisyene gitmek istediğini söyle, onlar zaten gerekli tahlillerine bakıyorlar, aç karna gitmiştim tahlil için, açlık tokluk farkediyor mu hatırlamıyorum ama, kansızlığıma da bakılmasını istemiştim özellikle, kansızlık sıkıntım hep var maalesef, şimdi de kan ilacı kullandığım için kiloyu bi veriyorum, bi alıyorum, dengem kalmadı
pek farketmiyor demekki, bak şimdi iki tane kuru kayısı yedim, ara öğün olarak, demekki ne yersem iyiyim ben bu saatlerde bişey yiyeceğim illaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?