- 13 Ağustos 2010
- 2.319
- 219
- 373
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bı zamanlar 55 dım ama sımdı 70 kq yum doqumdan sonra veremedım uyquladıqın ve ıse yarayan dıyet proqramın varmı varsa yazabılırmısın![]()
bu konunun adını görünce direk atladım, bende 61 kiloyum ve hedefim tam olarak 54, diyetgünlüğünü bekliyorum
7 kilo mu supeeerrr tebrik ederim :)) ne kadar sürede verdin?oohh sevindim canım. bana destek olursun bende sana
diyet günlüğümü kendim oluşturucam. şimdiye kadar 7 kilo verdim.
şimdiden sonra da devam edicem![]()
7 kilo mu supeeerrr tebrik ederim :)) ne kadar sürede verdin?
teşekkür ederim canım 4 ayda falan verdim. ama sürekli ciddi bi diyet yapmadım. çok fazla kaçamaklarım olmuştu. ona rağmen güzel verdim.
sen ne kadar zamandır diyettesin? yenimisin?
tatlım merhaba 4ayda 7 kilo çoz az kaçamaklardan sanırım..ben nerdeyse 10 günde 4 kilo verdim hadi bir kilosu ödem olsun hem de hiç acıkmadım saat bası ya ayran ya havuç ama hep sebze ağırlıklı yedim ve yürüdüm yürümeye calış çok daha cabuk verirsin..yaz geliyor..hadi bakalım başarılar..
70 kilo sadece doğumda aldığın kiloysa rahat verirsin canım biraz dikkat ederek.
diyet liste olarak elimde yok ama kendime göre bi diyetim var.
herzamanki yediklerimden biraz az yiyorum. akşamları aburcubur yemiyorum bitki çayı içiyorum gün boyu. ha birde soğan suyu.. tok tuttuğunu düşünüyorum.
bu cuma diyetisyenle görüşücem. önerilerini buraya yazarım eğer istersen
sen diyet yaptınmı?
hayırlı olsun günlüğün canım istedigin kiloya düşersin inşallah bende 58kiloydum hatta 58.7 küsüratlıydı dukan ı yapmaya calıstım 2gün dayanabildim devam edemedim 2gunde 2kg verdirdi ancak bunyem kaldıramadı zaten yedim tekrar aldım verdiğim 2kg yu:) sonra karar verdim yiyerek zayıflamaya daha saglıklı en azından bugun 6.gunum 58den 55.6ya düştüm 6günde hemde yiyerek:)
yok dıyet yapmadım sadece oqunlerımı azalttım ama ıse yaramadı yaz qelıyo ve ben 70 kqyum 58 olsam qene ıyı aynaya bakmak ısdemıyorum ya ben manken qıbı olan ben sımdı 70 kq cok morelım bozuk deprosyana qırdımmmm
slm arkadaşlar bende sizler gibi 2-3 aydır az yiyerek zayıflamak ıstıyorum 62 kıloyla başladım ve şuan gecen hafta 59 kıloydum ama ekmek çok az yıyıyorum makarna ve pilav yemıyorum bol salata tabii kaçamaklarım oluyor spor kızımdan pek yapamıyorum hava iyi olursa onunla yuruyuş ancak ama az verdim gibi geliyor çabuk giden de çabuk geri geliyr bakalım hayırlısı
genelde haftasonları kaçamkalra oluyor dışarıda olunca napalım acelemız yok hedefimiz 55 bakalım canım sen az yemişsin ama kalorılı yıyecekler yemışsın mantı yarım ekmek soğan suyu çok kokmaz mı ıcytıkten sonra
canım teşekkür ederimmm inşallah başarırım..
çabuk kilo vermek istemiyorum ben yavaş yavaş olsun sağlam olsun.
şok diyetlerde malesef o var. yemiyorsun veya tek tip besleniyorsun sonra normal (az yesen bile) yemeğe geçince hooop kilolar geri geliyor. tebrik ederim bende seni boyun ka. hedefin kaç?
kesinlikle şok diyetlerle verdiklerini alıyorsun canım yiyerekte zayıflamak mümkünmüş anladım bunu
boy 1.68 hedef 50-51 canım