canım kaç kilo verdin? bende 61im şuanda ve 50 olmak istiyorum tabi 48 de olsa fena olmazdakısa bir tatilin ardından yine ve yeniden burdayım..... tatil başlangıcımda karbonhidrat puan hesaplama yöntemi ile beslenme programım hazır bile:) bol bol protein minimum düzeyde karbonhidrat... hareket hareket bol hareket:) şu yol yorgunluğunu üzerimden de bir atayım:)
ahh ahh ben 50 kilolardan 63,5 a çıktım şuan 61,5 ama inemiyorum karbonhidrata başladım bakalım senin boy kaçcanım kaç kilo verdin? bende 61im şuanda ve 50 olmak istiyorum tabi 48 de olsa fena olmazda
155ahh ahh ben 50 kilolardan 63,5 a çıktım şuan 61,5 ama inemiyorum karbonhidrata başladım bakalım senin boy kaç
ya aslında ben çok hızlı aldığım için doktora gittim test falan yapıldı. herhangi bi sorun var mı onu merak ediyodum. bi hastalık çıkmadı. liste verdi bana göre 1 ay sonra kontrole gel dedi. 4 gün önce kontrolüm vardı fakat 2 hafta sonra bırakınca gitmedim. yani bu benim en uzun diyetimbende 156 boyundayım aynıyız:9 bende bendee hedefim 48 ideal kilomda ama bir 55 e düşebilsem önce.. Neler yapıyorsun peki sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?