63 kilodan 48 kiloya uzanacak kilo verme serüvenim...

Öğle:
aç bitir salam 8 puan
aç bitir kaşar 5 puan
gün sonuna kadar 36 puanlık hakkım var.

kısa bir tatilin ardından yine ve yeniden burdayım..... tatil başlangıcımda karbonhidrat puan hesaplama yöntemi ile beslenme programım hazır bile:) bol bol protein minimum düzeyde karbonhidrat... hareket hareket bol hareket:) şu yol yorgunluğunu üzerimden de bir atayım:)

canım kaç kilo verdin? bende 61im şuanda ve 50 olmak istiyorum tabi 48 de olsa fena olmazda

03/02/2015
1 bardak kefir 5 p

aç bitir salam 8 p
aç bitir kaşar 5

1 tane etimek 8 p

3 yumurta 0 p
200 gr tulum 2 p

toplam:28 puan
2 litre su

ahh ahh ben 50 kilolardan 63,5 a çıktım şuan 61,5 ama inemiyorum karbonhidrata başladım bakalım senin boy kaç
155 ben aslında bi 2 hafta falan diyet yaptım 3 kilo verdim. sonra bıraktım ama almadım geri her şeyi yiyorum ama abartmıyorum pek. 60la 61 arasında gidip geliyor aslında kilom. uzun zaman oldu 50li rakamları görmeyeli hedefim yaza kadar 50 olmaktı ama ilkbaharda giymeye başlıyoruz kiloları gösteren kıyafeetleri o yüzden mart ayında en azından kendimi 55 görmek istiyoruum

bende 156 boyundayım aynıyız:9 bende bendee hedefim 48 ideal kilomda ama bir 55 e düşebilsem önce.. Neler yapıyorsun peki sen

bende 156 boyundayım aynıyız:9 bende bendee hedefim 48 ideal kilomda ama bir 55 e düşebilsem önce.. Neler yapıyorsun peki sen
ya aslında ben çok hızlı aldığım için doktora gittim test falan yapıldı. herhangi bi sorun var mı onu merak ediyodum. bi hastalık çıkmadı. liste verdi bana göre 1 ay sonra kontrole gel dedi. 4 gün önce kontrolüm vardı fakat 2 hafta sonra bırakınca gitmedim. yani bu benim en uzun diyetim belli bir listeye bağlı kalamıyorum. yine listeye benzer şekilde devam edicem ama birebir uymayı düşünmüyorum ve haftada 1 gün kendimi ödüllendirmeyi planlıyorum. canım ne istediyse mesela o aralar. abartmamak şartıyla tabi. bu şekilde hem sıkılmadan yaparım. hemde o gün gelene kadar sabredip bişey ağzıma sürmem

05/02/2015
1 dilim kaşar: 1
2 yumurta 0

2 yumurta 0
1 dilim kaşar 1
1 etimek 8

tavuk ızgara 0
1 dilim ekmek 12
pilav 20
ayran 5
bisküvi 2 adet 8

toplam 55 puan 2,5 lt su

Evetttt canımmm günlüğüm geri dönüşümün muhteşem olacağını söylemiştim. Diyetisyene başladım ilk hafta listem hazır ve bugün 2. günüm

Tam gaz devam ediyorum diyetisyen tartısında 62,2 kilo geldim bir hafta tartılmayı düşünüyorum bakalım ödevlerimi günlük yapacağım...

Sabah:
1 yumurta
1 dilim peynir
2dilim tambuğday ekmeği
1 domates yeşillik

ara: 1 kare çikolota

öğle:
8 y.k. kereviz
domates yeşillik
2 dilim tambuğday ekmeği

ara:
1 bardak kefir
1 muz

akşam:
4 köfte
1 kase yoğurt çorbası
2 dilim tambuğday ekmeği
salata

ara:
1 su bardağı yoğurt
1 tane meyve

17/01/2015 sabah:
2 dilim peynir(tepsi peyniri)
2 dilim çavdar ekmeği
domates-maydanoz-tere-nane-dereotu
şekersiz çay

1.GÜN SABAH MENÜSÜ(BİR HAFTALIK SABAH LİSTEM)

2 DİLİM PEYNİR YADA 1 YUMURTA 1 DİLİM PEYNİR DEĞİŞİMLİ OLARAK UYGULANACAK.

TABİKİ ŞEKERSİZ... İNANIN 10 GÜNDE AĞZINIZ ALIŞIYOR.

2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ VEYA ÇAVDAR EKMEĞİ BANU HANIM BEYAZ EKMEK DESEDE BEN ESMER EKMEK TERCİH EDİYORUM.

SÖĞÜŞ DOMATES SALATALIK BİBER HERHANGİ BİR MİKTAR SINIRLAMASI YOK.

PAZARDAN TAZE TAZE ALIP İYİCE YIKADIKTAN SONRA BÜYÜKÇE BİR TUPPER İÇERİSİNDE ELİMİN HEMEN ALTINDA HER AN BULUNMASI GEREKLİ.... MAYDONOZ NANE TERE VS. TOK TUTTUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM

2 DİLİM ESMER EKMEK
8 YEMEK KAŞIĞI SEBZE YEMEĞİ

söğüş cherry domates 2 tane
maydonoz nane tere

Amaç öğlen sebze yemeği akşam et-tavuk-balık olmalı öğünlerde değişimli olarak uygulanacak. Öğleden önce ara öğünümü öğleden sonraya saklıyorum çünkü şimdi spor zamanı... Öğle araları spor yapacaksam gitmeden enerji depolamam gerekiyor bu sebeple öğle yemeğini öne çekiyorum.. Öğleden önceki ara öğünümü öğleden sonraki ara öğünlere dağıtıyorum. Ben sebze yemeği olarak kereviz ıspanak pırasa tercih ediyorum malum kış ayları... Birde öğünlerin yanında yeşillik söğüş domates vs. yerine yağsız salata da tercih edilebilir.

spordan bir buçuk saat sonra;
şekersiz nescafe+2 tane etiform limonlu bisküvi

dün akşam öğünüm
4 köfte
salata
2 dilim tam buğday ekmeği
ara: 1 bardak süt
4 tane etiform limonlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…