hayırlı olsun konun arkadaşım :) ben de sana katılırım valla. bende başlamak istiyorum 61,3 le benimde hedefim 52 ye inmek.. ben de şöyle yapıyorum bi kaç gündür
sabahları kahvaltı yok
öğlen 2 yumurtalı kahvaltı ekmek asla yok
akşam kabak detoksu ekmek falan gene yok.
benimde en büyük sıkıntım abur cuburlar maalesef ama gördüm ki marketlere o kadar çok para döküyormuşum ki
artık bu kadar büyük paralarla sağlıklı bi sürü şey alabilirim
bi de ceviz yersen kesinlikle ekmek ihtiyacı hissetmiyorsun niyeyse
yok canım hiç zorlanmıyorum bu şekilde inanÇok sağol Hoşgeldin canım çok sevindim eşlik etmene:)) Ceviz badem gibi kuruyemişler içindeki yağdan sanırım beni de çok tok tutuyor tatile çıkacağız diye evdekilerle idare edeyim dedim ama ceviz özellikle badem olmadan da olmuyor sanki çok da severim. Bende abur cubura çok para döktüm yazık diyorum şimdi hem sağlıksız hem israf gibi geliyor şindi inşallah beraber ulaşırız hedefimize:) Kahvaltısız zor olmuyor mu canım?
yok canım hiç zorlanmıyorum bu şekilde inan
sen çalışıyor musun
öğlenleri geç kahvaltıyla başlıyorum sadece
akşam da kabak tamam
kilo almaya çok müsait bi yapım var
boyum:1,60
evlenmeden önce 2,5 sene yani 52 idim
sonra abur cuburlar cipsler kolalar hamburgerler
bi anda almım 1 senedir de veremiyorum malesef
inşallah canım aslında hafta içi işte olduğum için işle uğraşırken kahvaltıyı aramıyorum hafta sonu ve dediğin gibi akşamları aranıyorum bende. ama abur cubur u bir haftadır bırakalı öyle aramaz oldum çok inan. demekki yedikçe yiyesi gelio insanınÇalışıyorum canım ama tatil günlerimde bende 2 öğün yapıyorum 10,11 gibi kahvaltı 5,6 gibi akşam yemeği en ideali aslında benim içinde evde olsam kesin bunu uygulardım. Gündüz sıkıntım yok da akşam otururken atıştırma abur cubur beni mahvediyor onu atlatsam kendiliğinden gidecek aslında beraber hallederiz inşallah canım
günaydın tost yedim bende sabah ya napim valla
ama abur cubur kesinlikle yok
öğlen ve akşamı hafif atlatırım umarım
aynen canım öğlen yemek yiyemedim hiç ama. umarım akşama saldırmamGünaydın canım ölçüsüyle yedikten sonra tost bence çok sağlıklı, 1 paket bisküvi yada hazır kek yiyeceğine bir karışık veya yumurtalı tost çok daha doyurucu besin açısından afiyet olsun akşama karbonhidrat almazsan dengelemiş olursun sıkıntı olmaz amacımız yavaş yavaş düzenimizi oturtmak:)
aynen canım öğlen yemek yiyemedim hiç ama. umarım akşama saldırmam
evet canım olabilir teşekkür ederim verecez inşallah ya.1 avuç kuruyemiş yada 1 meyve yanında 1 bardak süt iç istersen arada canım kan şekerini dengeler
biraz çok olmamış mıöğle;
*1 kase çorba
*1 tabak yoğurtlu karışık kızartma
* Çiçek ekmeğin bir parçası
*1 adet kemalpaşa
Dışarda yediğim için menü bu şekilde oldu ama kızartma mesela küçük bir tabaktı kemalpaşa 4 aneydi sadece birini yedim böyle böyle düzelecek inşallah menüler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?