- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
61.7 kaçtı zaten gene yaBiryerden başlamazsak ipin ucu iyice kaçacak
Ne güzel. Gidiyo bakalım kiloların bnmde 10 kilom var başlayalı 3 gün oldu bakalım.Heyooo 60.2 kiloyum ses verin nerelerdesiniz
Kaç kilosunuz yaşınız boyunuz kaç cnmNe güzel. Gidiyo bakalım kiloların bnmde 10 kilom var başlayalı 3 gün oldu bakalım.
Yaşım 24 doğumdan sonra 14 kilo verdim 55 e .indim ancak 5 kilo geri aldım 60 kiloyumKaç kilosunuz yaşınız boyunuz kaç cnm
Boyum 158Yaşım 24 doğumdan sonra 14 kilo verdim 55 e .indim ancak 5 kilo geri aldım 60 kiloyum
Ölçüleriniz ideale yakınmış bebek kaç yaşında ya da kaç aylık uslu mu ağlayan kolikbir bebek mi bilemem ama bırakın ev dağınık olsun siz günde 30 dk sabahevde pilates yapın akşam da havalar soğumadan parkta yürüyün bebeğınızı arabasına koyup bu dediğimi 1 hafta aralıksız yapıp bol su içip istediğiniz kadar tam buğday ekmek ve yemeği yiyip ( sebze ve et yemeği) pasta börek patates yok. Meyveyi de akşam yemeğinden bir saat önce yerseniz yeni kilonuz ile çok mutlu olabilirsinizBoyum 158
Ölçüleriniz ideale yakınmış bebek kaç yaşında ya da kaç aylık uslu mu ağlayan kolikbir bebek mi bilemem ama bırakın ev dağınık olsun siz günde 30 dk sabahevde pilates yapın akşam da havalar soğumadan parkta yürüyün bebeğınızı arabasına koyup bu dediğimi 1 hafta aralıksız yapıp bol su içip istediğiniz kadar tam buğday ekmek ve yemeği yiyip ( sebze ve et yemeği) pasta börek patates yok. Meyveyi de akşam yemeğinden bir saat önce yerseniz yeni kilonuz ile çok mutlu olabilirsiniz
Netten yapın ben de öyle yapıyorum videolara bakarakAyy teşekkür ederim çok rahatlattınnız beni bebeğim 22 aylık öyle arabaya koyup yürüyüş yapcak türden bi.bebek değil maalesef. Plates hakkında hiç bi bilgim yok. Netten açıp yapsam olur mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?