evet canım olabilir teşekkür ederim verecez inşallah ya.
biraz çok olmamış mı
bence akşama dayanabilirsen eğer bi salata yap kendine kocaman olsun o yeter tuz atma canımAynen canım sorma çok oldu bugün akşama dengelicem inşallah:))
bence akşama dayanabilirsen eğer bi salata yap kendine kocaman olsun o yeter tuz atma canım
günaydın canım tartılalım :)Sabah Kahvaltı
* 7 zeytin
*1 dilim ekmek
Dünden sonra bu sabah bu kahvaltı ile fazlasıyla doydum :)
lindalinda günaydın canım pazar gününtartılalım mı 1 hafta oluyor:)
günaydın canım tartılalım :)
ben dün salata yedim akşam yemeğinde sonra eve geldim cips kola dondurma gömdüm.
sabah da 2 pohaça
sapıttım sanırım ya nasıl verecez ya. ekmek yemiyorum ama abur cubur fena benim için.
canım ekmek işini azalt bence bulgur falan da yiyon ya hepsi ekmek yerine geçıo onların ekmeksiz dayansan çok daha hızlı verirsin
bende bi abur cubur istemese canım bazen saldırıyorum resmen bağımlılar gibi
Yarın öğlene bende kahvaltı tarzı yapıcam İnşallah
Men yeni katildim gruplarda nasil artificial olabilirimAynen canım sorma çok oldu bugün akşama dengelicem inşallah:))
Men yeni katildim gruplarda nasil artificial olabilirim
Nasil dahil olabilirim acabaMen yeni katildim gruplarda nasil artificial olabilirim
kaç kilosun bıyun kaç falan diye bilgiler yazarsan burdan konuşuyoruz canım işte hep birlikte :)Nasil dahil olabilirim acaba
hoş geldin canım inşallah hep birlikte ineceğizMerhaba kızlar bende katılmak istiyorum boyum 1.60 güncel kilom 62.800 dünden yana sadece 100 gram gitmiş ama pes etmek yok şimdi suyumu içtim birazdan kahvaltı yapıcam benim de hedefim en azından 53 kg inmek ideal kiloma
hoş geldin canım inşallah hep birlikte ineceğiz
bu şekilde hamile kaldığımı düşünemiyorum bile.
en hızlı şekilde vermek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?