63’den 53’e Yolculuğum

Sabah Kahvaltı
* 7 zeytin
*1 dilim ekmek

Dünden sonra bu sabah bu kahvaltı ile fazlasıyla doydum :)

lindalinda günaydın canım pazar gününtartılalım mı 1 hafta oluyor:)

Sabah Kahvaltı
* 7 zeytin
*1 dilim ekmek

Dünden sonra bu sabah bu kahvaltı ile fazlasıyla doydum :)

lindalinda günaydın canım pazar gününtartılalım mı 1 hafta oluyor:)
günaydın canım tartılalım :)
ben dün salata yedim akşam yemeğinde sonra eve geldim cips kola dondurma gömdüm.
sabah da 2 pohaça
sapıttım sanırım ya nasıl verecez ya. ekmek yemiyorum ama abur cubur fena benim için.

canım ekmek işini azalt bence bulgur falan da yiyon ya hepsi ekmek yerine geçıo onların ekmeksiz dayansan çok daha hızlı verirsin
bende bi abur cubur istemese canım bazen saldırıyorum resmen bağımlılar gibi

Tek başına salata yetersiz kalmış ondan yemiş olabilirsin canım salatayı destekle mesela tavuklu salata balıklı salata içine ceviz veya peynirli salata gibi o zaman tok tutuor baya:)

canım ekmek işini azalt bence bulgur falan da yiyon ya hepsi ekmek yerine geçıo onların ekmeksiz dayansan çok daha hızlı verirsin
bende bi abur cubur istemese canım bazen saldırıyorum resmen bağımlılar gibi

Azaltmam lazım canım yada en azından dengelemem işte birazda pazartesi tarile çıkacağım diye sebze yeşillik almıyorum ondan oluyor bugün salataşık öalzeme alayım biraz en iyisi:)

Salata Tavuklu cevizliydi canım ya düşün yani halimi.neyse bugünden itibaren inşallah daha az kaçamak yapicam

Akşam
Mercimek çorbası
Taze fasülye
Cacık
1 dondurma
1 puding
Sanırım fazla kaçtı bu akşam da öff ya.
Neyse evde dondurma kalmadı.

Selnurr bu sabah tartıldım dayanamadım 61,6 kötü yani ne yersem anında alıyorum ya
yani ekmek tamamen çıktı hayatımdan ama niye hızlı gitmiyor çünkü abur cubur az da olsa yedim dün akşam dondurma falan ufff

Merhaba kızlar bende katılmak istiyorum boyum 1.60 güncel kilom 62.800 dünden yana sadece 100 gram gitmiş ama pes etmek yok şimdi suyumu içtim birazdan kahvaltı yapıcam benim de hedefim en azından 53 kg inmek ideal kiloma

hoş geldin canım inşallah hep birlikte ineceğiz
bu şekilde hamile kaldığımı düşünemiyorum bile.
en hızlı şekilde vermek lazım

hoş geldin canım inşallah hep birlikte ineceğiz
bu şekilde hamile kaldığımı düşünemiyorum bile.
en hızlı şekilde vermek lazım

Bende ilerde düşünüyorum ama bu kiloyla imkansız düşünemiyorum bile halimi umarım vereceğiz biraz istikrar lazım aslında kabak detoksu falan buldum ama uygulayamadım bi türlü belki bugün denerim haber ederim şimdi kahvaltı da ekmek yerine wasa yemeyi düşünüyorum diğerlerini normal olarak yiyiceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…