63’den 53’e Yolculuğum

Akşam
Mercimek çorbası
Taze fasülye
Cacık
1 dondurma
1 puding
Sanırım fazla kaçtı bu akşam da öff ya.
Neyse evde dondurma kalmadı.

Dondurmabende almıyorum canım alırsam yerim kesin pudingle ikisi birarada olması kötü olmuş canım

Yarın öğlene bende kahvaltı tarzı yapıcam İnşallah

inşallah canım:)

Men yeni katildim gruplarda nasil artificial olabilirim

Hoşgeldin canım :)Sohbetimize katılsan yeterli canım işte bizde birbirimize destek olup motive olmaya çalışıyoruz:)

Pazara kadar düşer dikkat edersek canım moralini bozma 1 günde gelmedi ki 1 günde gitsin sabırlı olacağız:)

Hoşgeldin canım inşallah :)

Günaydın kızlar:)
Dün akşam yemeğim;
*erişteli yeşil mercimek çorbası
*salata&yoğurt

Ara
3 betibör bisküvi

Kızlar 15 Temmuzu başlangıç almıştım ben başlangıç kilolarınızı yazın ilk mesaja ekleyeyim takip etmesi kokay olur. 15 Temmuz kilonuzu hatırlamıyorsanız bugün ki kilonuzu da yazabilirsiniz. İstediğiniz zaman tartılın ama ayın 1 ve 15inde kilolarımızı ilk mesaja yazalım ne dersiniz?

Kızlar herkesin hedefine ulaşmayı nasip eder inşallah. Bugün senelerden sonra 59 ları gördüm. Boy 167 bu arada yaş 25. 55 olmadan dönmeyeceğim Ha bu arada 68leri de gördüm.Allah tekrar göstermesin

63,3 le başlamıştım canım ben yaz kayıtlara

ama işte 60 a gelince hopp zaten ben verebiliyormuşum amann yae deyip tekrar başa dönüyorum canım sıkıntı burda.

kesinlikle bende öyleyim canım geçen yaz 57 lere indiğimi gördüm ama sonuç aynı :) kilo aldın diyenlere cevabım ben çok rahat veririm yöntemini çözdüm oldu lakin bu sefer açlığa gelemiyorum zorlanıyorum

Öğle
2 adet yumurtà
Bol yeşillik
1 tane ceviz
Az peynir
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi

ya canım benim öğlen ve sabahları çok problemim yok
akşam eve gittiğimde bağımlı gibi aranıyorum evde abur cubur eskiye nazaran azaldı biraz ama hala var maalesef. yani film seyrederken bi şeyler atıştırma gereği duyuyorum

Akşam yediğimizdecde kilo yapıyor aynı problem bende de var işte onu çözmemiz lazım bende almıyorum eve son kalanlar var çok az miktarda yiyorum yersem sende yavaş yavaş azaltıp yerine sağlıklı şeyler koymayı dene şstersen kuruyemiş sütlü kahve 1,2 kare çikolata gibi bende bu yolu deneyeceğim:)

yok canım abur cubur çekmecem tamamen boş evde abur cubur namına şu an zerre bi şey yok.
ama şu an da yok ya ben markete dayanmam umarım
bilerek almıyorum artık meyve var işte bi tek
boğazımızı tutmamız şart

günaydınlar
akşam
1 tabak makarna
kola
1 paket cips
gitti güzelim akşam
sabah kalktım tartıldım 300 gram gitmiş
demekki bundan önce nasıl bi abur cubur yiyormuşsam hala gidio ufak ufak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…