Akşam
Mercimek çorbası
Taze fasülye
Cacık
1 dondurma
1 puding
Sanırım fazla kaçtı bu akşam da öff ya.
Neyse evde dondurma kalmadı.
Yarın öğlene bende kahvaltı tarzı yapıcam İnşallah
Men yeni katildim gruplarda nasil artificial olabilirim
Pazara kadar düşer dikkat edersek canım moralini bozma 1 günde gelmedi ki 1 günde gitsin sabırlı olacağız:)Selnurr bu sabah tartıldım dayanamadım 61,6 kötü yani ne yersem anında alıyorum ya
yani ekmek tamamen çıktı hayatımdan ama niye hızlı gitmiyor çünkü abur cubur az da olsa yedim dün akşam dondurma falan ufff
Merhaba kızlar bende katılmak istiyorum boyum 1.60 güncel kilom 62.800 dünden yana sadece 100 gram gitmiş ama pes etmek yok şimdi suyumu içtim birazdan kahvaltı yapıcam benim de hedefim en azından 53 kg inmek ideal kiloma
Kızlar herkesin hedefine ulaşmayı nasip eder inşallah. Bugün senelerden sonra 59 ları gördüm. Boy 167 bu arada yaş 25. 55 olmadan dönmeyeceğim
63,3 le başlamıştım canım ben yaz kayıtlaraKızlar 15 Temmuzu başlangıç almıştım ben başlangıç kilolarınızı yazın ilk mesaja ekleyeyim takip etmesi kokay olur. 15 Temmuz kilonuzu hatırlamıyorsanız bugün ki kilonuzu da yazabilirsiniz. İstediğiniz zaman tartılın ama ayın 1 ve 15inde kilolarımızı ilk mesaja yazalım ne dersiniz?
Selnurr bu sabah tartıldım dayanamadım 61,6 kötü yani ne yersem anında alıyorum ya
yani ekmek tamamen çıktı hayatımdan ama niye hızlı gitmiyor çünkü abur cubur az da olsa yedim dün akşam dondurma falan ufff
ama işte 60 a gelince hopp zaten ben verebiliyormuşum amann yae deyip tekrar başa dönüyorum canım sıkıntı burda.63.3den 61.6ya gelmişsin canım neden üzülüyorsun bence çok güzel:)
ama işte 60 a gelince hopp zaten ben verebiliyormuşum amann yae deyip tekrar başa dönüyorum canım sıkıntı burda.
ama işte 60 a gelince hopp zaten ben verebiliyormuşum amann yae deyip tekrar başa dönüyorum canım sıkıntı burda.
Öğle
2 adet yumurtà
Bol yeşillik
1 tane ceviz
Az peynir
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
ya canım benim öğlen ve sabahları çok problemim yok
akşam eve gittiğimde bağımlı gibi aranıyorum evde abur cubur eskiye nazaran azaldı biraz ama hala var maalesef. yani film seyrederken bi şeyler atıştırma gereği duyuyorum
yok canım abur cubur çekmecem tamamen boş evde abur cubur namına şu an zerre bi şey yok.Akşam yediğimizdecde kilo yapıyor aynı problem bende de var işte onu çözmemiz lazım bende almıyorum eve son kalanlar var çok az miktarda yiyorum yersem sende yavaş yavaş azaltıp yerine sağlıklı şeyler koymayı dene şstersen kuruyemiş sütlü kahve 1,2 kare çikolata gibi bende bu yolu deneyeceğim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?