63’den 53’e Yolculuğum

Günaydın kızlar bugün tartıldım 60.9 hala yavaş gidiyor ama gidiyor çok şükür
Bu bi kaç gün ara ara sapıttım ama toparladım çabuk
Eşime de dedim alma bu eve abur cubur diye umarım dinler.

Yaaa Ela cidden mi Harika bi haber bu
Ben bugün çiğköfte yedim ya 3 yufka ile beraber yarın tartıda fazla çıkarım sanırım
Neler yapıyorsun hızlı veriyorsun bana göre
Sana cvp yazarken yanlis yere yazsim tatlim neyse anlamissindir cigkofteyi ben de bir ara cok yiyordum acayip su tutuyor kilo aldirmasa da sisiriyor resmen yufkayla yediysen seni biraz sisirir ama yesil cay icebilirsin papatya da iyi geliyor ama moralini bozma o kadarcik kacamak yapicaz heralde

Evet hayatim ama nazar degdi heralde dun 60.7 ciktim bugun 60.3 kuruyemisi biraz kaciistim onceki gun
Yarin toparlarim ins
gene benden iyisin bende ileri gidiorum geri gideceğime bugün 61,6 çıktım gene ya nasıl sinir oldum ama dikkat edemiyorum niyeyse

gene benden iyisin bende ileri gidiorum geri gideceğime bugün 61,6 çıktım gene ya nasıl sinir oldum ama dikkat edemiyorum niyeyse
Yok hayatim sinirlenme bazen oluyor ben de geri gidiyordum sonra ileri gittim simdi de duruyorum bakalim acaba 1 gun odullendirsem mi kendimi diyorum bir de lahana corbasini dusundum gunde 1 kiloya yakin verdiriyor
Daha once yapmistim motivasyon icin 3 gunluk sok diyet sonra devam

Bi dene bakalım bence o zaman
Bende dun ve bugün ekmek yedim ya
Artık tamamen bırakmam lazım off

Selam kızlar ben tatilde pek dikkat edemiyorum inşallah almadan dönerim. Şekersiz 21 gün yapmak istiyorum daha önce çok işe yaramıştı bende Aslında yılbaşına kadar ayda 1 kilo versek bile 50 küsurlarda oluryz 57,56 gibi ibşallah başarırız:)

Herkese merhabalar
Sabah 30 dk yürüdüm sonra da dışarıda kahvaltıya gittik yedim haliyle :)
Yürüyüş yapıyorum minimum 30 dk yürümeye çalışıyorum güneş gitse de yürüsem diye dört gözle bekliyorum. Akşam ızgara et yeşil salata soda var menü de . Yemekten yarım saat sonra yürüyeceğim kısmetse.
Ben çok boğazımdan kesemiyorum o yüzden yürüyorum. Sabahları 61.7 sonra hep 62.5 kilo çıkıyorum. Bir günde bir kilo vereceğimi zannederek hayal kırıklığına uğruyorum :d

Merhaba kızlar bende bugün 60 900 düm dünden beri 700 gram gitti artı özel dönemimdeyim dün iki tane kür yaptım biri yoğurt kürü ikincisi dukan birası onların etkisi oldu mu bilmiyorum illa ki olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…