- 24 Nisan 2010
- 4.193
- 5.762
- 408
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
-
Aralıklı oruç..tek öğün beslenme oldu..o yeme istekleri hic gitmiyor sen o 5 kiloyu verene kadar burdayimBen de sana inaniyorum, aralikli mi? İbadet oruç mu? Bir an önce gitse ,cok isterim ben de
Tamam canim. Tek öğün de iyi ama surekli de olmasin bence, bi arkadas hormonlarini bozdugunu soylemisti. Dini acidan da sifa tabi ki ama komple olmaz anlaminda. Ben istemsizce aralikli yapmis oluyirdum cocuklardan, aksamlari nerdeyse toplamda 3 bin kalorilere geliyirdum, imkansiz bir daha yapmicam falan diyirdum ama arada yapabiliyorum.Aralıklı oruç..tek öğün beslenme oldu..o yeme istekleri hic gitmiyor sen o 5 kiloyu verene kadar burdayim
Yok her zaman değil canım az az sindire sindire vermek istiyorum ..bugüne kadar yaptığım tüm diyetlerde sanki arkamdan atlı kosturuyordu hizli hızlı vermem lazım.az kalorili beslenme uzun aclıklar detoks suları.cok.yoruyordum kendimi şimdi öyle yapmak istemiyorum ayda 2 3 kilo versem yeter..64 bile yazın beni kurtarır.. 10 kilo var.ramazan bayramında zayıflamış olmak istiyorum insaAllah..o yuzden sağlam emin adımlarla yorulmadan güzel güzel vereyim..yolun başındayım biliyorum ama bu sefer bozsamda bırakmak yok..düşe kalka vermek en guzeliymis onu da tecrübe ettim.hayurlisi olsunTamam canim. Tek öğün de iyi ama surekli de olmasin bence, bi arkadas hormonlarini bozdugunu soylemisti. Dini acidan da sifa tabi ki ama komple olmaz anlaminda. Ben istemsizce aralikli yapmis oluyirdum cocuklardan, aksamlari nerdeyse toplamda 3 bin kalorilere geliyirdum, imkansiz bir daha yapmicam falan diyirdum ama arada yapabiliyorum.
Aynen öyle, aç kalsan nereye kadar aç kalican, 1 hafta kaldin, eee , sonra fazlasiyla isticez, dengeyi kurabilmek önemli olan. Bozsan da devam hayirlisiylaYok her zaman değil canım az az sindire sindire vermek istiyorum ..bugüne kadar yaptığım tüm diyetlerde sanki arkamdan atlı kosturuyordu hizli hızlı vermem lazım.az kalorili beslenme uzun aclıklar detoks suları.cok.yoruyordum kendimi şimdi öyle yapmak istemiyorum ayda 2 3 kilo versem yeter..64 bile yazın beni kurtarır.. 10 kilo var.ramazan bayramında zayıflamış olmak istiyorum insaAllah..o yuzden sağlam emin adımlarla yorulmadan güzel güzel vereyim..yolun başındayım biliyorum ama bu sefer bozsamda bırakmak yok..düşe kalka vermek en guzeliymis onu da tecrübe ettim.hayurlisi olsun
Afiyet olsun. İste buBugun benim içinde değişik bir gün oldu.misafir günüydü.normal de bu yediğimin 3 katı yiyecegim icin suan bu kadara bile düşürmüş olmak beni çok mutlu ediyor..o yuzden hic pişman değilim hiç üzgün değilim hiç sorun yok kendimi kacamak yapmış saymıyorum.kesinlikle zayifliyorum yarinda tartıda eksi vermis olduğumu göreceğim biliyorum..
Sabah 12 de kahvaltı yaptık
2 dilim patatesli börek küçük küçük
1 küçük dilim peynir li borek .
1 küçük dilim kete
1 parça peynir bir kaç zeytin
1 kaşık kurutulmuş biber
1 kaşık sucuklu yumurta
Öglen ise biraz helva yedim cevizli pestil bir kac ceviz ve bir adet hurma
Aksam ise bir lokma pide
2 litre ye yakın suyumu ictim
Birazdan kayısı çayım ile yesilcayimi içeceğim. Günü böylelikle tamamlayacağım sabah ki fazlalığı akşam yemerek dengeleyecegim insaAllah.
Harika. Kopyaladim yapistirayim, motive olsun bakHayirli pazarlar eksi ile gelecegimi biliyordum..71 i ucundan gördüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?