63'ten 58'e✔️

Aralıklı oruç..tek öğün beslenme oldu..o yeme istekleri hic gitmiyor sen o 5 kiloyu verene kadar burdayim
Tamam canim. Tek öğün de iyi ama surekli de olmasin bence, bi arkadas hormonlarini bozdugunu soylemisti. Dini acidan da sifa tabi ki ama komple olmaz anlaminda. Ben istemsizce aralikli yapmis oluyirdum cocuklardan, aksamlari nerdeyse toplamda 3 bin kalorilere geliyirdum, imkansiz bir daha yapmicam falan diyirdum ama arada yapabiliyorum.

Yok her zaman değil canım az az sindire sindire vermek istiyorum ..bugüne kadar yaptığım tüm diyetlerde sanki arkamdan atlı kosturuyordu hizli hızlı vermem lazım.az kalorili beslenme uzun aclıklar detoks suları.cok.yoruyordum kendimi şimdi öyle yapmak istemiyorum ayda 2 3 kilo versem yeter..64 bile yazın beni kurtarır.. 10 kilo var.ramazan bayramında zayıflamış olmak istiyorum insaAllah..o yuzden sağlam emin adımlarla yorulmadan güzel güzel vereyim..yolun başındayım biliyorum ama bu sefer bozsamda bırakmak yok..düşe kalka vermek en guzeliymis onu da tecrübe ettim.hayurlisi olsun

Aynen öyle, aç kalsan nereye kadar aç kalican, 1 hafta kaldin, eee , sonra fazlasiyla isticez, dengeyi kurabilmek önemli olan. Bozsan da devam hayirlisiyla

4 ŞUBAT-GÜNCEL

2 lavaş-bol labneli
4 kalın dilim çavdar ekmeği
8*4=32 gram çikolata
Hindistan cevizi yağı+tarçınlı sade Türk kahvesi
20 dak ev süpürme (adımsayarsız tabi ki)
00:00 a kadar 10.000 i gecmek istiyorun insaallah

Saat 13:00 e yaklaştı.

SU

4 ŞUBAT-GÜNCEL

2 lavaş-bol labneli
8*4=32 gram çikolata

Saat 15:00 e yaklaştı.

SU
1.5 lugu bitirip cikicam insaallah

ADIM
1.007 yapip duraklattim, arabada saymasin

4 ŞUBAT-GÜNCEL

2 lavaş-bol labneli
8*4=32 gram çikolata

Saat 16: o0 a yaklaştı.

SU
1.5 lugun yarisi bitti

ADIM
1.007 yapip duraklattim, arabada saymasin

4 ŞUBAT-GÜNCEL

2 lavaş-bol labneli
8*4=32 gram çikolata
Fırında levrek+salata+2 lokma ekmek
Kahve+hibiskus icecegi cok az

Saat 19:30 a yaklaştı.

SU
1.5 lugun yarisi bitti

ADIM
1.007 yapip duraklattim, arabada saymasin+telde 4 binlerdeyim

Bugun benim içinde değişik bir gün oldu.misafir günüydü.normal de bu yediğimin 3 katı yiyecegim icin suan bu kadara bile düşürmüş olmak beni çok mutlu ediyor..o yuzden hic pişman değilim hiç üzgün değilim hiç sorun yok kendimi kacamak yapmış saymıyorum.kesinlikle zayifliyorum yarinda tartıda eksi vermis olduğumu göreceğim biliyorum..
Sabah 12 de kahvaltı yaptık
2 dilim patatesli börek küçük küçük
1 küçük dilim peynir li borek .
1 küçük dilim kete
1 parça peynir bir kaç zeytin
1 kaşık kurutulmuş biber
1 kaşık sucuklu yumurta
Öglen ise biraz helva yedim cevizli pestil bir kac ceviz ve bir adet hurma
Aksam ise bir lokma pide

2 litre ye yakın suyumu ictim
Birazdan kayısı çayım ile yesilcayimi içeceğim. Günü böylelikle tamamlayacağım sabah ki fazlalığı akşam yemerek dengeleyecegim insaAllah.

Afiyet olsun. İste bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…