Evlenince bizim de muhabbetimiz böyle gitmez büyük ihtimalle :)) değişirmiş erkekler yaşayıp göreceğiz. Maddi anlamda sıkıntı yapmıyor ilerde de yapacağını sanmıyorum. Gel sana 500 tllik ayakkabı alalım desem almaz ama ben isteyince düşünmeden alır. Tabi ben aldırmam orası ayrı :)) sizede maşallah 8 yıllık evlilik Allah daim etsin.ben 8 yillik evliyimde
dedim bu cevaplar kari koca diyaloguysa bizimki ne o zamn :)))
neyse evli olmadighiniza sevindim biz normaldiriz belkide diye kendimi avutuyum bari
esim hayatta oyle ilimli bi yaklasimda bulunmaz o pahali ayakkabiya karsi, parasini bile sormadan hayir der maksat giciklik olsun
hem de hamile hemile :))Eki Görüntüle 1649468 Bizdeki durumda buadam benim isteklerimden yorulmus durumda artik takmiyor bile
hem de hamile hemile :))
benimm adama geçen yaz böyle bi ayakkabı gösterdim. he alıyım da bebekle birlikte yeri öp dedi. fiyat konusunda bişey demedi. zavallı erkeklerHaha aynen mal bu degistiremezsin
benimm adama geçen yaz böyle bi ayakkabı gösterdim. he alıyım da bebekle birlikte yeri öp dedi. fiyat konusunda bişey demedi. zavallı erkekler
hepsi azıcık odunlaştı mı acep.Bizde de fiyat konusunda bir sorun olmuyor dun dedim ki esime sen bana cok surpriz yapardin eskiden, son zamanlarda hicbir sey alip surpriz yaptigini gormedim dedim. Verdigi cevap neyi istiyrosan gidip aliyorsun zatendi:) romantizm bitmis onu anladim
Eki Görüntüle 1649468 Bizdeki durumda buadam benim isteklerimden yorulmus durumda artik takmiyor bile
ayyy çok tatlısınEki Görüntüle 1649468 Bizdeki durumda buadam benim isteklerimden yorulmus durumda artik takmiyor bile
nerde facedeKizlar topic icin degil o facebook sayfasindakilere de baktim palavra yazismalarla gercek yazismalar o kadar fark ediyo ki :d kadinlar hemen olayi eglenceden cikarip ego yarisina sokmus
hahaha çok şekerBuda benden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?