o kaadr yorum okudum boylesini ilk goruyorum :))Kizlar yaktiniz beni adam basimin etini yedi kalk gidelim diye.3 saat oldu buraya yazali hayla israrla gidelim diyor. Avmde gordum demiştim. Orasi simdi tiklim tiklimdir nereye gidiyim. Bir ayakkabiya o kadar para falan veremem zaten
Bizimkide bole iste ben kolay kolay herseyi almam. Alalim mi dersemde inatla aldirmaya çalışır. Onu denememe cok kizdigi icin saka yaptim desem denedim sanir diyemiyorum:))o kaadr yorum okudum boylesini ilk goruyorum :))
benimki ayakakbinin parasini sormaz bile direk ihtaucain varmiki de
sormadim bosu bosuna sinirlerimi bozamam bi oyun için
Yine de tepkisini merak ettim sordum.
Ben: Aşkım şunun güzelliğine bak, içim gitti..
O: Güzelmiş aşkım al.
Ben: Alamam aşkım çok pahalı
O:Kaç lira ki aşkım?
Ben: 649 tl.
O: Neyyyyy aşkım:)
Ben: Çok dimi
O:Çok tabi aşkım giyilmeye kıyılmaz.
Ben: Evet haklısın
O: Aşkım niye böyle yapıyorsun şimdi.. ( Üzüldü kıyamam)
Ben: Ne yapıyorum aşkım şaka yaptım. Sen al desen bile ben bir ayakkabıya o parayı verir miyim sence?:)
O: Vermezsin aşkım
Rahatladı garibim hahaha
ahaha cnm bnm yaa söle tekti satılmış falan de :)Kizlar yaktiniz beni adam basimin etini yedi kalk gidelim diye.3 saat oldu buraya yazali hayla israrla gidelim diyor. Avmde gordum demiştim. Orasi simdi tiklim tiklimdir nereye gidiyim. Bir ayakkabiya o kadar para falan veremem zaten
Bosver ayakkabiyi balik tutmaya gidelim dedim. Zaafidir dayanamaz atladi hemen:)) yine olan bana oldu gerci neseahaha cnm bnm yaa söle tekti satılmış falan de :)
kıyamam... benimki çakal ortak kullanıoz faceyi faceden görmüştüm oda görmüş kandıramadım ava giderken ben avlandımBosver ayakkabiyi balik tutmaya gidelim dedim. Zaafidir dayanamaz atladi hemen:)) yine olan bana oldu gerci nese
iyimiş :)
Sonra kız demiş ne güzel eşNe güzel eş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?