649 liraya ayakkabı oyunu:)

Kizlar yaktiniz beni adam basimin etini yedi kalk gidelim diye.3 saat oldu buraya yazali hayla israrla gidelim diyor. Avmde gordum demiştim. Orasi simdi tiklim tiklimdir nereye gidiyim. Bir ayakkabiya o kadar para falan veremem zaten
o kaadr yorum okudum boylesini ilk goruyorum :))
benimki ayakakbinin parasini sormaz bile direk ihtaucain varmiki der
bende sormadan alirim temiz i$ :)
sormadim bosu bosuna sinirlerimi bozamam bi oyun için

Son düzenleme:
o kaadr yorum okudum boylesini ilk goruyorum :))
benimki ayakakbinin parasini sormaz bile direk ihtaucain varmiki de
sormadim bosu bosuna sinirlerimi bozamam bi oyun için
Bizimkide bole iste ben kolay kolay herseyi almam. Alalim mi dersemde inatla aldirmaya çalışır. Onu denememe cok kizdigi icin saka yaptim desem denedim sanir diyemiyorum:))

Yine de tepkisini merak ettim sordum.

Ben: Aşkım şunun güzelliğine bak, içim gitti..
O: Güzelmiş aşkım al.
Ben: Alamam aşkım çok pahalı
O:Kaç lira ki aşkım?
Ben: 649 tl.
O: Neyyyyy aşkım:)
Ben: Çok dimi
O:Çok tabi aşkım giyilmeye kıyılmaz.
Ben: Evet haklısın
O: Aşkım niye böyle yapıyorsun şimdi.. ( Üzüldü kıyamam )
Ben: Ne yapıyorum aşkım şaka yaptım. Sen al desen bile ben bir ayakkabıya o parayı verir miyim sence?:)
O: Vermezsin aşkım

Rahatladı garibim hahaha

Ben dün akşam çok bilinen pahalı bir markadan inanılmaz indirimli bir ayakkabı aldım bugün de gazeteleri okurken dedim ki eşime; Ho...'te harika bir ayakkabı gördüm ama biraz pahalı. ....649 lira...ama çok istiyorum almayi naapalim? Benim muhteşem eşim (ama gerçekten çok iyidir eşim ); E çok istiyorsan alırız naapalim Aşkım ,dedi :))))
Sonra çok da içine oturmadan kk testi oldugunu soyledim:))

Kizlar yaktiniz beni adam basimin etini yedi kalk gidelim diye.3 saat oldu buraya yazali hayla israrla gidelim diyor. Avmde gordum demiştim. Orasi simdi tiklim tiklimdir nereye gidiyim. Bir ayakkabiya o kadar para falan veremem zaten
ahaha cnm bnm yaa söle tekti satılmış falan de :)

Bosver ayakkabiyi balik tutmaya gidelim dedim. Zaafidir dayanamaz atladi hemen:)) yine olan bana oldu gerci nese
kıyamam... benimki çakal ortak kullanıoz faceyi faceden görmüştüm oda görmüş kandıramadım ava giderken ben avlandım

Benim de eşim yanımda bende netten açtım bi ayakkabı ama şöyle gösterişlibir şey.

ben: hayatım bi ayakkabı beğendim alıyım mı
eşim: bakiiim nasıl
ben: baakkk
eşim: güzelmiş ne kadar
ben: 649 tlcik
eşm: heee ne kadar ne kadar
ben: 649 tlcik
eşim: tamam al len 600 ü sen ver 49unu ben veririm
ben:

Hahaha bende nette görüp deneyeyim demiştim. Benimki de beğendiysen alalım canım dedi. Manyak mısın be adam bir ayakkabıya 650TL verilir mi önce ben döverim seni dedim :)

Ben annemlere söylesem kafama terliği yerim direk

BEN:aşkım bi ayakkabı begendim alsam mı ki bilemedim
NİŞANLIM: at bakim resmini
BEN: biraz pahalı ama
NİŞANLIM: fena deil kaç papel
BEN:649
NİŞANLIM: yuh boşver bebem ya o paraya 6 çift alırsın... bidaha da bana mümkünse böle gelme:)))
BEN:tamam hayatım :)))
NİŞANLIM: bana da baj bi ayakkabı kotun altına hem ketenin altına giyilebilecek bişey
BEN: zeten şakaydı tepkini ölçmek için
NİŞANLIM: olm kastınız ne la erkeklere kalbi olan vardır:)))))

çok beğendiğim bir spor ayakkabıya 4 aydır 250 tl verip vermeme arasında kararsız kalıyorum.eşim alalım diyor ben belki düşer diye aldırmıyorum. bu durumda bu şakayı yapsam yemez gibime geliyor ama en kısa zamanda 500 üzerinden denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…