günaydın.geç yattım erken kalktım bugun.9 dasabah kalktım 9lu çay içtim az ekmekle 6 zeytin yidim birazda çemen sürdüm ekmeğe napim canaım çekti biraz sindireyim suya başlıcam..kuru fasulye yapcam bugun ama çok yemem heralde
yasemin ya bnimde işim hç bitmiyo ya:2:sinir oluyorum bugun carşıda işlerim var büyük ihtimal spor yapamıcam bugun ancak ev işleri senin facede uyeliğin varmı
tanışalım mı yağmur. yaşın boyun evli misin? ne işle meşgulsün falan. kg çizelgene göre vermişsin bayağı
yaş 19 bekarım. boyum 165. çalışıyorum canım. bi büroda. kilo çizelgem çok uzun zamana dayanıyo. geçen sene 74 kiloydum. sonra bi eczanede tartıldım ve en son 74e kadar dayanabildim ibrenin çıkmasına. sonra attım kendimi . belki 75 76 olurdu. sonra baskülm olmadan öyle yemeklerimi azalttım. 4kg vermişim ve bıraktım rejimi. son 2 haftadır rejimdeyim ve daha 1 hafta oldu baskül alalı.. ve ilk aldığımda 68.200düm sonra pazartesi 67.700 oldum ve yarın ne olacağımı size söylerim
hahahay kendimi gördüm sende şuandabenimkide çok kıskanç ya sinir ediyo bazen sinir ama olsun genede allah başımdan eksik etmesin.bi süre sonra açtırtırsın bence alttan alttan iknaya çalış
yağmur öncelikle suyu çok içiyoruz ama yemeklerden 1 saat sonra iç sonra rahatsız ediyo bide hazmedemio miide birde sabah aç karnına bol su iç
karışmaz karışmaz bi tutturur tamam olcak o. kıyafettede aynı aylarca giyerim bişey yok bi tutar huyu giyilmeyecek bi daha aşkım ben bunu 6 aydır giyiyorum beraber aldık yok dedim giyme. bende artık huyuna gidiyorum çok kısıtlamaz ama arada geliyorlar adama. biri bişey falan diyo galiba çok güzel dolduruşa gelir bende getiriyorum ama bi kere yok dedi mi sabit. denedim ama cık hiç taviz yok bildiğin inat. arkadaşlarımı göremiyorum dedim de ben sana kontör alırım ara dedi :)
yaş 19 bekarım. boyum 165. çalışıyorum canım. bi büroda. kilo çizelgem çok uzun zamana dayanıyo. geçen sene 74 kiloydum. sonra bi eczanede tartıldım ve en son 74e kadar dayanabildim ibrenin çıkmasına. sonra attım kendimi . belki 75 76 olurdu. sonra baskülm olmadan öyle yemeklerimi azalttım. 4kg vermişim ve bıraktım rejimi. son 2 haftadır rejimdeyim ve daha 1 hafta oldu baskül alalı.. ve ilk aldığımda 68.200düm sonra pazartesi 67.700 oldum ve yarın ne olacağımı size söylerim :
bende geçen yıl 78 den 68 e düştüm diyetisyenle bıraktım. bir ay önce bi baktım tok karnıma 73 az az azaltarak 3 kg verdim. pazartesiden beri sıkı diyetteyim. tarçın çayını öneririm hakikaten kesti iştahımı daha 2 kere içtim
yaş 19 bekarım. boyum 165. çalışıyorum canım. bi büroda. kilo çizelgem çok uzun zamana dayanıyo. geçen sene 74 kiloydum. sonra bi eczanede tartıldım ve en son 74e kadar dayanabildim ibrenin çıkmasına. sonra attım kendimi . belki 75 76 olurdu. sonra baskülm olmadan öyle yemeklerimi azalttım. 4kg vermişim ve bıraktım rejimi. son 2 haftadır rejimdeyim ve daha 1 hafta oldu baskül alalı.. ve ilk aldığımda 68.200düm sonra pazartesi 67.700 oldum ve yarın ne olacağımı size söylerim :
bende geçen yıl 78 den 68 e düştüm diyetisyenle bıraktım. bir ay önce bi baktım tok karnıma 73 az az azaltarak 3 kg verdim. pazartesiden beri sıkı diyetteyim. tarçın çayını öneririm hakikaten kesti iştahımı daha 2 kere içtim
ben yeşil çay içiyodum bıraktım bu aralar. aslında ondan içsem iyi olucak.. tarçını ben çubuk olarak aldım. arada süt içerken içine atıyorum öyle daha iyi geliyo bana.. pek çaylarla aram yoktur çünkü sallama çaylarla yani. böğürtlenli çay aldım geçen gün bi hevesle ama 1tane içtim bıraktım içemiyorum
ahahahah ay inanmıyoruummbenim sözlüm gibi aynen ya
diyorum seri üretim bu erkekler :)))))) seviyorum ama naparsın 4.5 yıldır alıştık birbirimizin huyuna. bende 70 kg 1.58 boy. 4.5 yıldır evliyim zaten evlilik kilosu bu başıma belalar. kpss ye hazırlanıyorum Türkçe öğretmeniyim. bende 2 yıl dersanede çalıştım ama bıraktım 2 dönem ücretli öğretmenlik yaptım
ben yeşil çay içiyodum bıraktım bu aralar. aslında ondan içsem iyi olucak.. tarçını ben çubuk olarak aldım. arada süt içerken içine atıyorum öyle daha iyi geliyo bana.. pek çaylarla aram yoktur çünkü sallama çaylarla yani. böğürtlenli çay aldım geçen gün bi hevesle ama 1tane içtim bıraktım içemiyorum
bende çubuk tarçını kaynatıp içiyorum cnm. bide doğadan 7 otlu çay diyetisyen önermişti ödem attırırmış. sözlü olduğuna göre belirli bi nişan tarihi var mı ?
çok güzelmiş inşallah başarılı olursun. yaş kaç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?