65-75 kilo aralığındakiler buraya 90 gün programı uyguluyoruz :)

alışmaya başladı midemiz galiba ben eskisi kadar çok acıkmıyorum. kalorisepeti.com diye bi site var oraya üye oldum bakıyorum yediklerimin kalorilerine 1200 kalori ortalama bugün yemeyi planladıklarım. 1900 kalori almam lazım diye hesapladım. 700 fark var buda 10 günde 1 kg ((((((((( sporu çoğaltmalıyım

benan bi denk gelemiyoruz. ben çıkıyorum sen giriyorsun. bende nohut pişircem 2 gün sebze yedim bugun de bakliyat diye düşündüm. şu ortalığı toplayım çamaşır bulaşık hiç bitmiyor Allahtan 2 kişiyiz

tanışalım mı yağmur. yaşın boyun evli misin? ne işle meşgulsün falan. kg çizelgene göre vermişsin bayağı

yasemin ya bnimde işim hç bitmiyo ya:2:sinir oluyorum bugun carşıda işlerim var büyük ihtimal spor yapamıcam bugun ancak ev işleri senin facede uyeliğin varmı

yasemin ya bnimde işim hç bitmiyo ya:2:sinir oluyorum bugun carşıda işlerim var büyük ihtimal spor yapamıcam bugun ancak ev işleri senin facede uyeliğin varmı

yok canım karşılıklı kıskançlık sonucu kapattık daha doğrusu eşim tutturdu kapat diye bende sen kapat dedim kapatınca mecbur kaldım bende kapattım zaten netimiz yoktu o zaman annemlere gittikçe giriyordum eve net alıncada açmadım tekrar. eşimde açmadığı için açamıyorum da inat yapıp. o zaten ilgilenmiyordu olan bana oldu

Son düzenleme:
tanışalım mı yağmur. yaşın boyun evli misin? ne işle meşgulsün falan. kg çizelgene göre vermişsin bayağı

yaş 19 bekarım. boyum 165. çalışıyorum canım. bi büroda. kilo çizelgem çok uzun zamana dayanıyo. geçen sene 74 kiloydum. sonra bi eczanede tartıldım ve en son 74e kadar dayanabildim ibrenin çıkmasına. sonra attım kendimi . belki 75 76 olurdu. sonra baskülm olmadan öyle yemeklerimi azalttım. 4kg vermişim ve bıraktım rejimi. son 2 haftadır rejimdeyim ve daha 1 hafta oldu baskül alalı.. ve ilk aldığımda 68.200düm sonra pazartesi 67.700 oldum ve yarın ne olacağımı size söylerim

hahahay kendimi gördüm sende şuanda benimkide çok kıskanç ya sinir ediyo bazen sinir ama olsun genede allah başımdan eksik etmesin.bi süre sonra açtırtırsın bence alttan alttan iknaya çalış

yağmur öncelikle suyu çok içiyoruz ama yemeklerden 1 saat sonra iç sonra rahatsız ediyo bide hazmedemio miide birde sabah aç karnına bol su iç

hahahay kendimi gördüm sende şuanda benimkide çok kıskanç ya sinir ediyo bazen sinir ama olsun genede allah başımdan eksik etmesin.bi süre sonra açtırtırsın bence alttan alttan iknaya çalış

karışmaz karışmaz bi tutturur tamam olcak o. kıyafettede aynı aylarca giyerim bişey yok bi tutar huyu giyilmeyecek bi daha aşkım ben bunu 6 aydır giyiyorum beraber aldık yok dedim giyme. bende artık huyuna gidiyorum çok kısıtlamaz ama arada geliyorlar adama. biri bişey falan diyo galiba çok güzel dolduruşa gelir bende getiriyorum ama bi kere yok dedi mi sabit. denedim ama cık hiç taviz yok bildiğin inat. arkadaşlarımı göremiyorum dedim de ben sana kontör alırım ara dedi :)

yağmur öncelikle suyu çok içiyoruz ama yemeklerden 1 saat sonra iç sonra rahatsız ediyo bide hazmedemio miide birde sabah aç karnına bol su iç

canım ben sürekli içiyorum suyu. şişem boş durmuyo. özellikle yemekten yarım saat önce yarım litre içiyorumki çok yemiyim diye

ahahahah ay inanmıyoruumm benim sözlüm gibi aynen ya

kızlar 2 kilo vermişim :)) çok mutluyum. 1,5 hafta oldu toplamda,çok motive oldumm :))

ahahahah ay inanmıyoruumm benim sözlüm gibi aynen ya

diyorum seri üretim bu erkekler :)))))) seviyorum ama naparsın 4.5 yıldır alıştık birbirimizin huyuna. bende 70 kg 1.58 boy. 4.5 yıldır evliyim zaten evlilik kilosu bu başıma belalar. kpss ye hazırlanıyorum Türkçe öğretmeniyim. bende 2 yıl dersanede çalıştım ama bıraktım 2 dönem ücretli öğretmenlik yaptım

çok güzelmiş inşallah başarılı olursun. yaş kaç :)

sabah çavdar ekmeğiyle normal kahvaltı yaptım,4 gibi çorba ya da yine çavdarla kaşar yedim akşam da k flakes veya çok acıktıysam az yemek yedim. şekeri kıtlama içiyorum artık çok çok azalttım yazmıştım zaten. Akşamları mekik çekiyorum,8 den sonra bir şey yemiyorum. Su dan vermişimdir muhtemelen ben bir değişiklik fark etmedim,azıcık çekilmişim sadece. Hiç beklemiyordum şaşırdım tartıya çıkınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…