65 kilodan 52 kiloya sabırlı yolculuğum:)

dışarda yenen yiyecekler artık hiç hoş gözükmüyo gözüme, ama ev yemekleri daha bi çekiyo beni hele o sarmalar,dolmalar oh ohh kaçamakyapmamak elde deği lama yok yapmıycam,bu saatten sonra hiç yapmam zaten:)

bugün yediklerim;

sabah;
1 kase mercimek çorbası
5 zeytin
1 kk peynir
salatalık
maydanoz
domates
1 yeşilçay

öğle;

1 kase yoğurt

akşam;

1 kase sebze çorbası

spor olarak 5 saat dışardaydım,ayakta

1 buçuk lt su

akşam 1 tane daha yeşil çay içcem

bu kadar:)

Kızlar bende dıyete baslamak ıstıyorum ama gerçekten baslamak ıstıyorum ne yapcagımıda bılmıyorum dıkkatımı ceken sey aksam genelde corbayla gecıstırmıssınız ama oyle bı duruma geldım kı corbayı bıle ekmeksız ıcemıyorum benım boyum 1.72 68 kıloyum ama kemıklı bır yapım var yanı zarif durmak istiyorum bu yuzden 8 kılo versem cok daha ıyı olucak gecen yıl 62 olmustum kısın kendımı kaybetmıs gıbı yedım pılavı bıle ekmekle yedım en azından su mayıs ayında 4 kılo versem ne olur bana yardım edın ne yapıcam

mrb canım bende ekmeği seven biriydim ama ne zamanki ekmeği kestim kilo vermeye başladım,bide pilavları kestim tabi.mesela bir kase çorba 300 kalori diyelim ki baya bi kalori aslında yanında bide ekmek yiyince oluyo sana 600-700 kalori,ya sadece ekmek yiyceksin ki bu imkansız gibi yada yemek yiyceksin ekmeksiz:)

peki akşamları sadece corba mı içiyorsun bana ne önerirsin yardımına çok ihtiyacım var cunku gobek bolgemde cok yaglanma oldu ve bu durumumdan cok rahatsız olmaya başladım

benimde göbek ve basen bölgesinde toplanmıştı kilolar halaistediğim kiloda değilim ama ilk zamanlarıma göre çok çok iyiym.sana tavsiyem akşam yemeğini nekadar azaltabiliyosan azalt.mesela akşamları tek çeşit sulu bibi yemekle geçiştir yanında salata mesela ,pilav sakın yeme akşamları özellikle.akşamları ben su ve yeşl çay içiorum sadece artık çok alıştım.karbonhidratı azaltmanı öneririm

Çok teşekkür ederim canım bende başliyim yarın o zaman vatana millete hayırlı uğurlu olaa destekle verıcem inşallah

bakalım bugün neler yemişim:)

sabah;

maalesef bugün kahvaltı yapabilecek vaktim yoktu

öğle;

1 porsiyon sulu köfte(sadece köftelerini yedim suyundan yemedim çünkü suyu biraz yağlı gibiydi)

1 bardak yeşilçay

akşam;

1 kase çorba
15 tane yeşil erik

1 buçuk lt su içip btircem bugün

akşamda 1 bardak daha yeşil çay içcem:)

bitti:)

çevremdekiler diyo ki yemek konusunda nekadar iradelisin,bende oyle ama keşke hiç kilo almasaydım diyorum çok pişmanım,nasıl oldu da kendimi kaybedip 65 lere çıktım anlamıyorum,hatta 66 ya daha yakındım,bi balonun yavaş yavaş sönmesi gibi benim durumum:)

bide diyet yapıyorum ama hiç zayıflayamıyorum diyenlere inanmıyorum artık,tabi ki bi rahatsızlığı yada kullandığı bi ilaç yoksa,çünkü kilo alırkenki yediğinden az yediğinde ister istemez kilo veriyosun,kilo vermemek imkansız hatta

bide kalori hesabı yapmak gerek sanırım,ben her gün hesap yapıyorum en fazla limitim 1000.bunu aşmadım diyetim boyunca hiç,kalori hesaplamak çok işe yarıyo

sabah;

1 kk peynir
5 zeytin
salatalık
maydanoz
domates

öğle;

1 kase yoğurt

arada;

70 gr kadar beyaz leblebi
1 bardak ayran

akşam;

1 tabak yeşil fasülye

2 tane yeşilçay içcem

suyumu 2 lt ye tamamlıycam

spor olarakta;

2 saat tempolu yürüyüş

bu kadar:)

bugün tartı günümdü ama eve hala tartı almadığım ve spora gidip tartılmadığım için yenikilomu bilemiyorum,eve tartı almayışımın sebebi zırt pırt tartılıp motivasyonumu bozmamaktı aslında ama sanırım artık almam gerek:)

ama 2 hafta hiç tartılmayıp sonrasında tartılıp mutlu olmakta güzel olabiliri,belki böyle yaparım:)

artık akşamları canım hiçbişey yemek istemiyo ya birbuçuk haftadır.iyimidir kötü müdür bilemedim çünkü geceleri açlıktan netten yemek resimlerine bakıp duruyodum:)

bazen gündüzleride sırf metabolizmam hızlansın diye bişeyler yiyorum,acaba yanlış yaptığım bişeyler mi var ya

dün giremedim o yüzden dünkü menümü yazıyorum,ama yolculuktaydım felan derken pek bişey yemedim,yorgunluk oldu:)

sabah;

1 bardak süt

öğlen;

1 avuç beyaz leblebi
1 bardak yeşil çay

akşam;

uykum vardı yiyemedim

sadece 3 çilek ve erik yedim

çok erken uyudum:)

sabah;

1 kk peynir
5 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
5 çeri domates
1 salatalık
1 bardak yeşil çay

öğlen;

1 porsiyon haşlanmış tavuk etli(göğüs eti) bol marullu salata

akşam;
1 kase mercimek çorbası içcem

sonrasında 1 bardak yeşil çay daha
ve 2 lt suyu tamamlıycam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…