65 kilodan 52 kiloya sabırlı yolculuğum:)

Bence de biraz balık eti yakışıyor :) ama çok değil :)
Ama ben kendimi zayıf merak ediyorum çok ..
Aslında 55 kiloyken de iyiydim ama:) yaş gidiyor bi an önce zayıflayıp içimizde kalan kıyafetleri falan giymemiz lazım :)

Ayyy sorma benim sevgilim de meraklındı baya :) hadi şaşırtalım sevgililerimizi :))

bende çok heyecanlıyorum 2 haftasonra beni görünce vereceği tepkiyi:)

bak şimdi çok özledim yaa:)

ewt o şimdilik başka bir şehirde

yeni yeni kıyafetler alıyorum artık,güzel kombinler yapıorum,sevgülüm mutlu olsun

Onun için değil kendin için güzelleş tatlım :)
Onun da beğenmesi önemli tabi :)

ya kızlar bende gecen seneye kadar 48-49 kilolardaydım..ama gecen yazdan beri hızla kilo aldım 54 kiloyum şuan..bana çok fazla geliyor çünkü hiç 50lere çıkmamıştm
diyetler hakkında hiç bilgim yok daha önce gerek kalmadığı için :26:
4 kilo fazlamı nasıl verebilirim ?

diyetim bittikten sonra heralde en dikkat edeceğim konu akşam yemekleriolcak,diyetim bitincede akşamları hep hafif beslencem,akşamları pilav,makarna,ekmek yok bunları illa yiyeceksek öğle yemeliyiz,bugün ayça kayada aynısını soylüyodu,başımıza ne geldiyse akşam yemekleri ve abur cuburdan geldi zaten

canım yediklerine dikkat edersen 4 kiloyu 1 ayda rahatça verebilirsin,başlığı başından sonuna kadar oku istersen baya faydalı bilgiler bulacaksın:)

canım yediklerine dikkat edersen 4 kiloyu 1 ayda rahatça verebilirsin,başlığı başından sonuna kadar oku istersen baya faydalı bilgiler bulacaksın:)

sağol canım umarım veririm de ben ekmekten vazgeçemiyorum..sanırım kilo sebebim bu

Kesinlikle!!! ben çok güzel kilo vermiştim önceden abur cubura başlamışım farkında olmadan hemen geri aldım ( ve akşam az yemekle bile kilo verilebileceğini düşünüyorum :)

sağol canım umarım veririm de ben ekmekten vazgeçemiyorum..sanırım kilo sebebim bu

Canım hoşgeldin :)
Bence 4 kiloyu vermek 14 kilo vermekten daha zor ! Şaşırtmış olabilirim bu dediğimle ama kilo az olunca motive olmak çok daha zor oluyor. İşte etrafındakiler zaten iyisin böyle falan diyor! Motive olamıyorsun! O yüzden o 4 kiloyu gözünde büyüt bi öncelikle :)) sonra hadi bismillah de başla :))

Ekmeksiz yemek yemek daha güzel :) ve kısa sürede alışırsın :) ben bi tek kahvaltıda yerim o da yumurta yoksa :)

Canım bende geçen sene 17 kilo verdim. Ocak 1de basladım. Haziran 26'da düğünüm vardı 50 kiloydum işte..Sonra hep 52.lerde devam ettim. Bu kış çok gezdim yurtdışında felan dikkat etmedim. Hep istanbula gelince veririm dedim. 55.700 olmuştum. Geçen pazartesi yeniden başladım. Sabah tartıldım 52.600'üm. Geriye kaldı 2 kilo..
Bunları seni motive etmesi için yazdım. Ve kilo veremeyenlere de örnek olsun. Çok mantıklı yapıyorsun tam gaz devam et bence..

Çok haklısın canım..ben kendimi bildim bileli ta ki geçen seneye kadar hep çok zayıftım bi senede toplulaştım işte ne olduysa
çevremdekiler yakıştığını söylüyolar ama ben alışamadım hep zayıf olunca tabii..ne zaman az yemeğe kalksam annem başımda bitiyor sıfır motivasyon dediğin gibi :26:
ama kararlıyım ekmeği kesicem çünkü aşırı iştahım yemem yok, abur cubur hiç yok..yani çikolatayı bile sevmiyorum..biraz da dikkat edersem sınırım yaza kadar veririm 4 kiloyu..

O yüzden daha zor dedim zaten yoksa 4 kilo ne ki :))
Abur cubur alışkanlığın yoksa ekmeği keser kesmez verirsin kilocuklarını :))
Kolay gelsin sekerim .. Yaz gün içinde yediklerini de yorumlayalım :))

Kızlar merhaba

Bugunkü menüm

Sabah
1 kivi 1 elma
Bir bardak 2si 1 arada Nescafe

Ara
1 bardak ayran

Öğle
1 kase yoğurt çorbası
1 küçük dilim su böreği
1 kase vişne kompostosu

Ara
1 paket Light çubuk kraker
1 bardak 2si 1 ara Nescafe
1 elma

Akşam
2 haşlanmış yumurta
2 dilim sucuk
1,5 kk beyaz peynir
10 tane zeytin
3 domates
2 salatalık

O yüzden daha zor dedim zaten yoksa 4 kilo ne ki :))
Abur cubur alışkanlığın yoksa ekmeği keser kesmez verirsin kilocuklarını :))
Kolay gelsin sekerim .. Yaz gün içinde yediklerini de yorumlayalım :))

inşallah canım valla iki gündür ekmeği baya azalttım iki dilime düşürdüm benim için ilk denemede iyi sayılır :)
sabah bir dilim ekmekle az peknir iki üç tane zeytin domates salatalık yiyorum bir bardak açık çayla..
benim öğle yemeği alışkanlığım yok çünkü erken kalkamıyorum dolayısıyla kahvaltım öğle yemeğim oluyor :26:
akşama kadar meyve yersem yiyorum..akşam da 6 gibi çorba içiyorum çok az da yemekte ne varsa yiyorum bir dilim ekmekle..
sizin yediklerinizle benimkini karşılaştırınca sizden farklı oldum canım ya böyle giderse kilo veremiycem yorumlarını bekliyorum :119:
ayrıca bende göbek var canım ya mekikte çekiyorum günde 50 tane falan baya iyi oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…