Ayyy sorma benim sevgilim de meraklındı baya :) hadi şaşırtalım sevgililerimizi :))benimde sevgilim beni zayıflamış halimle daha hiç görmedi:)çok merak ediyo beni,biraraya gelene kadar inş 2 kilodaha vermiş olurum:)gerçi o sürekli kilo vermene gerek yok böyle güzelsin diyodu ama ben çok azmettim,şimdi oda merak içinde:)
kesinlikle biraz kıvrım yakışıyo her bayana:)
bende çok heyecanlıyorum 2 haftasonra beni görünce vereceği tepkiyi:)
bak şimdi çok özledim yaa:)
ya kızlar bende gecen seneye kadar 48-49 kilolardaydım..ama gecen yazdan beri hızla kilo aldım 54 kiloyum şuan..bana çok fazla geliyor çünkü hiç 50lere çıkmamıştm
diyetler hakkında hiç bilgim yok daha önce gerek kalmadığı için :26:
4 kilo fazlamı nasıl verebilirim ?
canım yediklerine dikkat edersen 4 kiloyu 1 ayda rahatça verebilirsin,başlığı başından sonuna kadar oku istersen baya faydalı bilgiler bulacaksın:)
diyetim bittikten sonra heralde en dikkat edeceğim konu akşam yemekleriolcak,diyetim bitincede akşamları hep hafif beslencem,akşamları pilav,makarna,ekmek yok bunları illa yiyeceksek öğle yemeliyiz,bugün ayça kayada aynısını soylüyodu,başımıza ne geldiyse akşam yemekleri ve abur cuburdan geldi zaten
sağol canım umarım veririm de ben ekmekten vazgeçemiyorum..sanırım kilo sebebim bu
Canım hoşgeldin :)
Bence 4 kiloyu vermek 14 kilo vermekten daha zor ! Şaşırtmış olabilirim bu dediğimle ama kilo az olunca motive olmak çok daha zor oluyor. İşte etrafındakiler zaten iyisin böyle falan diyor! Motive olamıyorsun! O yüzden o 4 kiloyu gözünde büyüt bi öncelikle :)) sonra hadi bismillah de başla :))
Ekmeksiz yemek yemek daha güzel :) ve kısa sürede alışırsın :) ben bi tek kahvaltıda yerim o da yumurta yoksa :)
Çok haklısın canım..ben kendimi bildim bileli ta ki geçen seneye kadar hep çok zayıftım bi senede toplulaştım işte ne olduysa
çevremdekiler yakıştığını söylüyolar ama ben alışamadım hep zayıf olunca tabii..ne zaman az yemeğe kalksam annem başımda bitiyor sıfır motivasyon dediğin gibi :26:
ama kararlıyım ekmeği kesicem çünkü aşırı iştahım yemem yok, abur cubur hiç yok..yani çikolatayı bile sevmiyorum..biraz da dikkat edersem sınırım yaza kadar veririm 4 kiloyu..
O yüzden daha zor dedim zaten yoksa 4 kilo ne ki :))
Abur cubur alışkanlığın yoksa ekmeği keser kesmez verirsin kilocuklarını :))
Kolay gelsin sekerim .. Yaz gün içinde yediklerini de yorumlayalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?