teşekkürler canım,gel birlikte zayıflayalım,zaten kilolarımızda hemen hemen aynı:)
ewt kararında olmak şartıyla herşey yiyorum
çünkü düşünsene diyet bitince nolcak,farklı şeyler yemeye başlayınca kilo alıncak.işte ben bunu engellemek için şuan herşeyden az az yiyorum:)
teşekkürler canım,gel birlikte zayıflayalım,zaten kilolarımızda hemen hemen aynı:)
ewt kararında olmak şartıyla herşey yiyorum
çünkü düşünsene diyet bitince nolcak,farklı şeyler yemeye başlayınca kilo alıncak.işte ben bunu engellemek için şuan herşeyden az az yiyorum:)
aynen tatlım her şeyden yiyorum ben de kasılmadan üzülmeden yıpranmadan hep de olucam ideal kiloma ulaşınca saldırma ihtiyacı hissedip geri almıcam kilocuklarımıyavaş yavaş gitsin razıyım
günlüğüm var benim tatlım beklerim
Mrb canim...gunlugun hayirli ugurlu olsun...basarin azmin iraden sonuna kadar devam etsin...
hayran kaldim sana...masallah istikrarlisin...
beni de yanina alir misin...
1.55 boyundayim...bayagidir tartilmiyom korkuyom acikcasi...60 olmamisimdir umarim...
benim hedefim ilk once 55 sonra 52 - 50 ve 48...
malum boy yok((
gecen sene bir hirsla azimle 2 ayda 10 kilo sonrasinda 2 kilo daha vererek 64 ten 52 ye indim...ama simdi 60 a merdiven dayamak uzereyim...cok mutsuzum((
yardima motivasyona destege ihtiyacim var acikcasi...
bu yolda ugurda amacta beni de arkadas kabul eder misin yaninda...hedeflerimiz boylarimiz ayni sayilir...ne dersin...
canım kusura bakma anca sımdı gelebıldım...
bugun ne varsa yedım dıyebılırım...
yarın baslıyorum ben hayırlısıyla...her aksam yedıklerımı paylasacagım senınle...
evde elıptık bısıkletım var...ona bınmeye calısacagım her gun ıns...bırbırımızı takıp edersek daha ıyı olur...
bana kızabılırsın ceza verebılırsın yanlıslarımdan dolayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?