65 kilodan 52 kiloya sabırlı yolculuğum:)

canım sen galiba nescafeyi seviyorsun ama o da yağ yapıyormuş selülit falan onun yerine türk kahvesi içsen hem çok faydalı günde bir tane..

canım sen galiba nescafeyi seviyorsun ama o da yağ yapıyormuş selülit falan onun yerine türk kahvesi içsen hem çok faydalı günde bir tane..

Canım cayı sevmediğim için çalışırken kahve içmeden yapamıyorum seviyorum da cok :) evde olsam turk kahvesi yapar içerim de işte olmuyor canım çekti kız .. Dur bi kendime turk kahvesi yapayım da geleyim :)

Aaa yok öyle moral bozmak
Sen 2 öğün yiyorsun ya canım o yüzden sorun yok. :)

günlük kalori miktarı almamız gerekenden 500 kalori az olursa haftada 1 kg veriyormuşuz :)) bilgin olsun :))

afiyet olsun şekerim türk kahvesi vazgeçilmezim yaa her gün bir fincanım var benimde :)
adaçayı da içiyorum ben vucüttaki ödemi attığı için zayıflmaya yardımcı oluyomuş seviyorsan eğer işte içebilirsin çay yerine..
bu akşam sadece ekmeksiz bi kase çorba içtim acıkmaya başladım ama pes etmek yok
off ben ki gecenin köründe tost yapar yerdim özlüycem o günleri

ve tatilden döndüm hemen buraya geldim:)

tatildeyken yediklerime yine dikkat ettim ama aşırı dikkat etmedim sadece ekmek yememeye devam ettim:)

ama artık 57 kiloyum hemde çok dikkat edemediğim halde:)sanırım regl dönemim bitti o yüzden şişkinlik geçti:)

57 miiii

maşallah maşallah ben de görürüm inşallahhhhhhh

57 miiii

maşallah maşallah ben de görürüm inşallahhhhhhh

mavicim valla bnim için işin sırrı ekmek ve pilavı kesmek oldu:) uzun sürede verdim,oyle 1 haftada bikaç kilo veriyim demedim hiç en fazla 1 kilo verdim ama sabrediyorum işte:)

sende yakında 57 yi görürsün inşallah merak etme:)

inşallah tatlım ideal kiloya yaklaştım ben iyice yavaşladı bu yüzden ama olucak inşallah

selam kızlar :) bende sizdenim 1.58 boyundayım. bugün diyetimin 19. günü. 19 gün önce 66 kiloyu gördüm ve hırslanıp diyete başladım. en son tartıldığımda 61 kiloydum. tartılalı 4 gün oluyor 60 kusurlara düşmüşümdür derken bugün dayanamadım fazla yedim pişmanlık duygusu yaşıyorum kendimi ödüllendirdim diyerek kendimi teselli ediyorum. çünkü 19 gündür diyetimde hiç kaçamak yapmadım. aranıza beni de alın bu kiloları birlikte verelim olur mu? destek olalım birbirimize bu kilolar bu sayede gitsin.

inşallah tatlım ideal kiloya yaklaştım ben iyice yavaşladı bu yüzden ama olucak inşallah

kilo vermen çok yavaşladıysa ya bikaç gün aldığın kalori miktarını 300-400 kl arttır yada spora ağırlık ver,araştırdığım kadarıyla bunlar çok işe yarıyomuş ama en çokta yediklerini arttırmak işe yarıyomuş

merhaba canım,bende haftada bir kendimi ödüllendiriyorum:) sende katıl bize:)

merhaba canım,bende haftada bir kendimi ödüllendiriyorum:) sende katıl bize:)

canım dün o kadar pişman oldum ki dayanamadım yatmadan önce 45 dakika tempolu yürüyüş yaptım :) içim rahat bir şekilde uyudum :) aslında az yeseydim bu kadar pişman olmazdım ama biraz fazla kaçırınca istemeden o pişmanlığı yaşıyorsun :) inşallah bu yaza kadar 52, 53 kiloyu görürüz :) yaza zayıf olarak başlamak yazın zayıflama derdi çekmemek çok güzel olucak eminim :) hep birlikte bu azimle vericez kiloları inşallah :)

yaza kilolu girmek çok büyük dert cidden,ben kendimi zayıfladıkça daha rahat hissediyorum,bitaraflarımı saklamama gerek kalmıyo:)

mrb bende 1. 56 boyundayım kilom 61.3 bende 1 haftadır diyet yapıorum 1 kilo verdim 2 sene önce bende 52 kiloydum eski kiloma geri dönmek istiorum yaza bu kiloyla girmek istemiorm hiç bi kıyafetim olmuoo

mrb bende 1. 56 boyundayım kilom 61.3 bende 1 haftadır diyet yapıorum 1 kilo verdim 2 sene önce bende 52 kiloydum eski kiloma geri dönmek istiorum yaza bu kiloyla girmek istemiorm hiç bi kıyafetim olmuoo

canım bende bikaç sene öncesine kadar çok zayıftım,kilo almış halimle beni yeni görenlerden tanıyamayanlar oldu düşün artık:)ama çok şükür diyete başlayabildim ve baya kilo verdim son 5 kiloyuda inş vercem:)diyet yapmak tamamen irade meselesi azimli olunması gerek

aynen cnm ya bende vericem inş tartıya çıkıp zayıfladığımı görmek beni daha çok azimlendirio bide dokuzlu çay içiorum oda çok işe yarıo tavsiye ederim

aynen cnm ya bende vericem inş tartıya çıkıp zayıfladığımı görmek beni daha çok azimlendirio bide dokuzlu çay içiorum oda çok işe yarıo tavsiye ederim

dokuzlu çayı birara araştırmıştım işe yarayanlar olduğunu biliyorum ama sonra almaktan vazgeçtim,yeşil çay içiyorum oda çok işe yarıyo hemde baya alıştım içmeye.

bugün yediklerim;

sabah;
salatalık
domates
1 kk peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
maydanoz
yeşil çay

öğlen;
öğle yemeği yiyemedim zamanım yoktu,zaten yumurta o kadar tok tutuyo ki canım bişey istemiyo

akşam;
1 kase mercimek çorbası
2 sarma
3 kaşık yoğurt

1 lt su,daha içcem

akşamda 1 yeşil çay

spor olarakta bir buçuk saat aerobik+fitness aletleri+1 saat yürüyüş

bu kadar:)

az önce kaçamak yapmaktan son anda kurtuldum ve hemen buraya yazayım dedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…