Kızlar merhaba
Bugunkü menüm
Sabah
1 kivi 1 elma
Bir bardak 2si 1 arada Nescafe
Ara
1 bardak ayran
Öğle
1 kase yoğurt çorbası
1 küçük dilim su böreği
1 kase vişne kompostosu
Ara
1 paket Light çubuk kraker
1 bardak 2si 1 ara Nescafe
1 elma
Akşam
2 haşlanmış yumurta
2 dilim sucuk
1,5 kk beyaz peynir
10 tane zeytin
3 domates
2 salatalık
canım sen galiba nescafeyi seviyorsun ama o da yağ yapıyormuş selülit falan onun yerine türk kahvesi içsen hem çok faydalı günde bir tane..
inşallah canım valla iki gündür ekmeği baya azalttım iki dilime düşürdüm benim için ilk denemede iyi sayılır :)
sabah bir dilim ekmekle az peknir iki üç tane zeytin domates salatalık yiyorum bir bardak açık çayla..
benim öğle yemeği alışkanlığım yok çünkü erken kalkamıyorum dolayısıyla kahvaltım öğle yemeğim oluyor :26:
akşama kadar meyve yersem yiyorum..akşam da 6 gibi çorba içiyorum çok az da yemekte ne varsa yiyorum bir dilim ekmekle..
sizin yediklerinizle benimkini karşılaştırınca sizden farklı oldum canım ya böyle giderse kilo veremiycemyorumlarını bekliyorum :119:
ayrıca bende göbek var canım ya mekikte çekiyorum günde 50 tane falan baya iyi oluyor :)
Canım cayı sevmediğim için çalışırken kahve içmeden yapamıyorumseviyorum da cok :) evde olsam turk kahvesi yapar içerim de işte olmuyor canım çekti kız .. Dur bi kendime turk kahvesi yapayım da geleyim :)
57 miiii
maşallah maşallahben de görürüm inşallahhhhhhh
mavicim valla bnim için işin sırrı ekmek ve pilavı kesmek oldu:) uzun sürede verdim,oyle 1 haftada bikaç kilo veriyim demedim hiç en fazla 1 kilo verdim ama sabrediyorum işte:)
sende yakında 57 yi görürsün inşallah merak etme:)
inşallah tatlım ideal kiloya yaklaştım ben iyice yavaşladı bu yüzden ama olucak inşallah
selam kızlar :) bende sizdenim 1.58 boyundayım. bugün diyetimin 19. günü. 19 gün önce 66 kiloyu gördüm ve hırslanıp diyete başladım. en son tartıldığımda 61 kiloydum. tartılalı 4 gün oluyor 60 kusurlara düşmüşümdür derken bugün dayanamadım fazla yedim pişmanlık duygusu yaşıyorumkendimi ödüllendirdim diyerek kendimi teselli ediyorum. çünkü 19 gündür diyetimde hiç kaçamak yapmadım. aranıza beni de alın bu kiloları birlikte verelim olur mu? destek olalım birbirimize bu kilolar bu sayede gitsin.
merhaba canım,bende haftada bir kendimi ödüllendiriyorum:) sende katıl bize:)
canım dün o kadar pişman oldum ki dayanamadım yatmadan önce 45 dakika tempolu yürüyüş yaptım :) içim rahat bir şekilde uyudum :) aslında az yeseydim bu kadar pişman olmazdım ama biraz fazla kaçırınca istemeden o pişmanlığı yaşıyorsun :) inşallah bu yaza kadar 52, 53 kiloyu görürüz :) yaza zayıf olarak başlamak yazın zayıflama derdi çekmemek çok güzel olucak eminim :) hep birlikte bu azimle vericez kiloları inşallah :)
mrb bende 1. 56 boyundayım kilom 61.3bende 1 haftadır diyet yapıorum 1 kilo verdim 2 sene önce bende 52 kiloydum eski kiloma geri dönmek istiorum yaza bu kiloyla girmek istemiorm hiç bi kıyafetim olmuoo
canım bende bikaç sene öncesine kadar çok zayıftım,kilo almış halimle beni yeni görenlerden tanıyamayanlar oldu düşün artık:)ama çok şükür diyete başlayabildim ve baya kilo verdim son 5 kiloyuda inş vercem:)diyet yapmak tamamen irade meselesi azimli olunması gerek
aynen cnm ya bende vericem inş tartıya çıkıp zayıfladığımı görmek beni daha çok azimlendirio bide dokuzlu çay içiorum oda çok işe yarıo tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?