65 kilodan 55 kiloya yolculuk hedef 2 ay :)

Light of hope

Wait me !
Kayıtlı Üye
17 Mart 2012
37
44
38
Merhaba arkadaşlar bugün verdiğim kararla yarından itibaren kilo verme serüvenime başlıyorum.Hedefim şubat ayı sonunda yani 70 gün sonra bu 10 kilodan kurtulmuş olmak bu süreçte bana eslik etmek isteyenleri bekliyorum gelin birlikte istediğimiz kiloya ulaşıp istediğimiz herseyi giyenilmenin tadını çıkaralım Gece nasil bir diyet ve spor programı uygulayacağımı planlayarak sizinle paylaşacağım önerilere kesinlikle açığım

merhaba sana zevkle katılabilirim ben de 64 kilodan 56 ya düşmek istiyor marta kadar.artık kendimi hem sağlıksız hem de çok çirkin hissetmeye başladım.hadi beraber verelim kiloları
ben kalori hesabıyla ilerlemeyi düşünüyorum senne düşünüyorsun?

Çok sevindim canım katılmana 3 kişi olduk hedeflerimizde çok yakımış dediğin şeyleri bende hissediyorum alışveriş yapmak bile gelmiyor içimden
Canım bende düşük kalorili ve protein ağırlıklı şeyler yemeye dikkat edeceğim 3 ana 3 ara öğün şeklinde yapıp 5 ten sonra sadece yoğurt yada bir porsiyon meyve yiyeceğim.Ayrıca benim basen problemimde var pilatese yapacağım o yüzdende

Sabah limonlu ılık suyumu içtim üzerine 1 dilik ekmek domates peynir salatalık yedim üzerine pilatesimi yaptım ve yeşil çayımı içtim ara öğünlerde sevdiğim için meyve yemeyi tercih ediyorum inşallh aynı şekilde devam edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…