65 ten 55 e yolculugum baslasin...

ilk derfa yaptım yeşil cay aldım bugün. tadı değişik geldi. bu günleride mi görecektim. kim dedi ham,ileyken 2 canlısın diye. meğerse doğurunca kilo sana kalıyomuş

Hic sorma canim yaa, önceden bende sevmezdim yesil cayi ama sonra diyet falan hayatima girdi ama sonralari diyet yapmasam bile icmeye basladim arada. Tarcinli, limonlu, falan bitane var ben onu seviyorum. Evde kendim demliyorum.

Ben cok sansliydim hamilelikten sonra kilo vermede, okadar hizli verdimki, 52 kiloya kadar dustum. Ki hamile kalmadan once bile görmemistim o zayifligi. Insallah birgun ikinci olursa ayni olur.

Ben cok sansliydim hamilelikten sonra kilo vermede, okadar hizli verdimki, 52 kiloya kadar dustum. Ki hamile kalmadan once bile görmemistim o zayifligi. Insallah birgun ikinci olursa ayni olur.
eee sonra ne oldu peki

Reactions: mhn
Merhaba konuyu gördüm de bi sorayım dedim 65 ten ne kadar düştünüz acaba şuna kadar diye bende 65 im de düşmem lazım ama bi istikrar tutturamadım

Merhaba konuyu gördüm de bi sorayım dedim 65 ten ne kadar düştünüz acaba şuna kadar diye bende 65 im de düşmem lazım ama bi istikrar tutturamadım
Merhaba TheBeyin, ben ben gunlugu yazmaya basladigimda 65 tim,suanda 61,8 um. Cok hizli vermedim ama yinede olsun, yavas yavas veriyoruz.

Merhaba TheBeyin, ben ben gunlugu yazmaya basladigimda 65 tim,suanda 61,8 um. Cok hizli vermedim ama yinede olsun, yavas yavas veriyoruz.
Olsun yavaş olsun o daha iyi olur kalıcı olur en azından bende katılabilir miyim :) Var mı burda başka sana katılıp beraber paylaştığın birileri ?

Olsun yavaş olsun o daha iyi olur kalıcı olur en azından bende katılabilir miyim :) Var mı burda başka sana katılıp beraber paylaştığın birileri ?

Katilabilirsin tabi canim benim, olmazmiii var arkadaslar, beraber zayifliyoruz. Seninde gunluk paylasimlarini bekliyoruz.

Bu arada bu pazartesi yarismaya basladik, pazar gunu kilo bildirimi var, senden de bekliyorum TheBeyin.

Katilabilirsin tabi canim benim, olmazmiii var arkadaslar, beraber zayifliyoruz. Seninde gunluk paylasimlarini bekliyoruz.

Teşekkür ederimm siteye bayadır giremiyodun ben okul yüzünden kısaca kendimden bahsedeyim ben sizleride zamanla tanırım.
21 yaşımdayım ve bu sene üniversiteye başladım tam kilomu bilmemekle birlikte en son 65 kiloydum (1 ay önce). Şehir değiştirdim ve henüz kendime bi laptop alamadım o yüzden de uzak kaldım internet aleminden şimdi memlekete geldim ve tekrar okula dönünce mobilden falan katılıcam inşallah. Henüz diyete başlamadım yarın sabah diye belirledim kendime zamanı inş olur .

Bu arada bu pazartesi yarismaya basladik, pazar gunu kilo bildirimi var, senden de bekliyorum TheBeyin.
Öyle mi o zaman ben yarın ilk iş tam kilomu öğreneyim pazar da bildirim yaparım :)
Kaç kişiyiz yarışan :)

Tamam bakalım bu arada mandebula kullanıcı adın nerden geliyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…