deme öyle. sn öyle deyince dolaptan 1 çig köfte aşırdım. pazartsinden kalan kurtlanmış çiğ köfteyi iştahla yedim
ilk derfa yaptım yeşil cay aldım bugün. tadı değişik geldi. bu günleride mi görecektim. kim dedi ham,ileyken 2 canlısın diye. meğerse doğurunca kilo sana kalıyomuş
eee sonra ne oldu pekiBen cok sansliydim hamilelikten sonra kilo vermede, okadar hizli verdimki, 52 kiloya kadar dustum. Ki hamile kalmadan once bile görmemistim o zayifligi.Insallah birgun ikinci olursa ayni olur.
Sonra emzirmeyi biraktiktan sonra yavas yavas geldiler geriiii. Bi al, bi ver, gene buralardayim isteeee sonra ne oldu peki
Merhaba TheBeyin, ben ben gunlugu yazmaya basladigimda 65 tim,suanda 61,8 um. Cok hizli vermedim ama yinede olsun, yavas yavas veriyoruz.Merhaba konuyu gördüm de bi sorayım dedim 65 ten ne kadar düştünüz acaba şuna kadar diye bende 65 im de düşmem lazım ama bi istikrar tutturamadım
Olsun yavaş olsun o daha iyi olur kalıcı olur en azından bende katılabilir miyim :) Var mı burda başka sana katılıp beraber paylaştığın birileri ?Merhaba TheBeyin, ben ben gunlugu yazmaya basladigimda 65 tim,suanda 61,8 um. Cok hizli vermedim ama yinede olsun, yavas yavas veriyoruz.
ben varım. 68 den 65 e düştümOlsun yavaş olsun o daha iyi olur kalıcı olur en azından bende katılabilir miyim :) Var mı burda başka sana katılıp beraber paylaştığın birileri ?
Olsun yavaş olsun o daha iyi olur kalıcı olur en azından bende katılabilir miyim :) Var mı burda başka sana katılıp beraber paylaştığın birileri ?
Katilabilirsin tabi canim benim, olmazmiii var arkadaslar, beraber zayifliyoruz. Seninde gunluk paylasimlarini bekliyoruz.
KOrktum şimdi çok mu yiyo :))bizim bu grup ço k yiyo ama ona göre
Öyle mi o zaman ben yarın ilk iş tam kilomu öğreneyim pazar da bildirim yaparım :)Bu arada bu pazartesi yarismaya basladik, pazar gunu kilo bildirimi var, senden de bekliyorum TheBeyin.
latince çene demekTamam bakalım bu arada mandebula kullanıcı adın nerden geliyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?