65 ten 55 e yolculugum baslasin...

hadi yaaa. bizde yazıldığı gibi okunur. sn sağlıkçısın herhalde

öğrencisin ama değil mi yazıl sana

Lisede hemşirelik okudum ben sonra lise bitince iki yıl özel sektörde hemşirelik yaptım şimdi alan değiştirmek istedim ebelik te okuyorum

ne güzel inşallah olur. zayıf bi ebe olursun. hamile kadınlaar seni kıskanır sonra aman dikka t et

Slm canım nasıl gidiyor zayıflama nasıl yapıyorsun banada yardımcı olurmusunuz

Reactions: mhn
mrb arkadaşlar yine bol bol yazışmışsınız valla. yeni katılan arkadaşlar da olmuş hoşgelmişler.neyseki eokul işleri falan bitti karneler çıktı rahatladım bi yazayım dedim.ağzımdaki yaralardan mütevellit fazla yiyemiyorum kızlar.iyide oldu biryerde.ama herşeyin başı sağlıkmış valla.herşey yolunda pek kaçamak yok ama ne su içmek var ne spor.hal böyle olunca yerimde sayıyorum bir ilerleme görünmüyor....

Ahah kolaybi yolu olasada zayiflasak

bu arada aksam bi corba olsa dedim ama corba yoktu maalesef annem brokolileri azcik haslamis tam istedigim gibi yesil yesil. ama bem cok ac oldugum icin onunla doymazdim tabi. cok ac cok minicik avuc ici kadar gozleme ile beraber yogurtlu brokoli yedim. sonra leslie ile 2 mile yurudum.
sonra ablam kek yapmis ve ince bi dilim yedim yettimi yetmedi 1 saat once teyzem kahve icelim dedi bende turk kahvesini cikolatasiz icemem. 1 minik petito ile kahve ictim yine kacti ipin ucu yani...
normalde 1200 kaloriyi gecmemeye calisiyorum ama biraz gecti galiba bugun. allahtan leslie yaptim bugun yoksa cok uzulurdum

oh iyi iyi, hadi gözün aydın kızmamış :)

aynen oyle canim benki normal zamanda cikolata ve kekle beslenen biri olarak zor tutuyorum kendimi ama tutuyorum
cok cok cok caninin istedigi bisey varsada minicik yiyebilirsin bence ama tutamayacaksan hic yeme tabi

öyle canım. az az yemeye çalışıyorum tabi canımın çektiklerinden ama bazen ipin ucu kaçıyor

yürüyüp dengelemişsin yediklerini üzülme. ama tabi spor yapmadığımız günler olduğu gibi kalıyor yediklerimiz. hele bir de benim gibi kabızlık problemi de çekiyorsanız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…