Biliyorum da o yüzden sordum sağlıkçı mısın ?latince çene demek
Madem öyle doğrusu mandibula kelimenin :)latince kelimelere ilgim var
Evet sağlıkçıyım ben o yüzden sende öylesin sanıdm da sorayım dedimhadi yaaa. bizde yazıldığı gibi okunur. sn sağlıkçısın herhalde
öğrencisin ama değil mi yazıl sana
Ben bi zayıflayımda kıskançlıklar sonraya kalsın :)ne güzel inşallah olur. zayıf bi ebe olursun. hamile kadınlaar seni kıskanır sonra aman dikka t et
Simdilik M mandebula , E Ela82 ,niyeben... , M mhn , @EBEYAZBULUT06 , TheBeyin , A alarafalara , unuttugum varmi ki acep kizlar
benide alabilirsiniz kizlaarr c.tesi sabah 64.1 di kilom. p.tesi tartilip soylerim :)Simdilik M mandebula , E Ela82 ,niyeben... , M mhn , @EBEYAZBULUT06 , TheBeyin , unuttugum varmi ki acep kizlar
bugün doktora gittim. hiç kızmadı. ayy çok saşırdım. 1.1 kilo gitmiş. gayet ii. çünkü kilon az dedi. orda bi teyze bana söylendi durdu. incecik kızzın niye geliyon cık cık cık dedi. akşam: salata yoğurt 2 d,ilim light ekmek 1 tanede karnıyarık yiyecem
aynen oyle canim benki normal zamanda cikolata ve kekle beslenen biri olarak zor tutuyorum kendimi ama tutuyorum
cok cok cok caninin istedigi bisey varsada minicik yiyebilirsin bence ama tutamayacaksan hic yeme tabi
Aksam: 2 icli köfte, cacik, 1 kase sutlac.
Ara: cay.
bu arada aksam bi corba olsa dedim ama corba yoktu maalesefannem brokolileri azcik haslamis tam istedigim gibi yesil yesil. ama bem cok ac oldugum icin onunla doymazdim tabi. cok ac cok minicik avuc ici kadar gozleme ile beraber yogurtlu brokoli yedim. sonra leslie ile 2 mile yurudum.
sonra ablam kek yapmis ve ince bi dilim yedimyettimi yetmedi 1 saat once teyzem kahve icelim dedi bende turk kahvesini cikolatasiz icemem. 1 minik petito ile kahve ictim yine kacti ipin ucu yani...
normalde 1200 kaloriyi gecmemeye calisiyorum ama biraz gecti galiba bugun. allahtan leslie yaptim bugun yoksa cok uzulurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?