öğleden sonra günüm var demiştim ya hiçbirini yemedim sadece cay içtim bi da kahve. ama akşam acısını çıkardım yaa yerken bile pişmendim. şimdi kızlara ne diyecem. beni topa tutacaklar diye
Hosgeldin alarafalara, aramiza. Gunluk paylasimlarini bekliyorum canim.merhaba kizlar bende cuma gunu diyete basladim ve motivasyon icin hep forumu okuyorum. en sonunda bende yazayim dedim. basligi goruncede kendime en yakin burayi hissetim :)) beni de eklerseniz sevinirim :)
boyum:1.64
kilom:64
hosbuldum canim... firsat buldukca yazarim artik :)Hosgeldin alarafalara, aramiza. Gunluk paylasimlarini bekliyorum canim.
yok ya iyice sıkıldım bu diyettenNeyse olmus artik affettik bu seferlikMandebulacim yarisa daha dun basladik ya kiz, sonuclar pazar gunu belli olcak.
hoşgeldin canımmerhaba kizlar bende cuma gunu diyete basladim ve motivasyon icin hep forumu okuyorum. en sonunda bende yazayim dedim. basligi goruncede kendime en yakin burayi hissetim :)) beni de eklerseniz sevinirim :)
boyum:1.64
kilom:64
offff tatlının dibine vurmussunbugun yediklerimi yazayim hemen.
sabah 9:30 da
tam bugday ekmegine kasarli tost
sekersiz cay
ara 11 de
denge laktozsuz sut
ogle 12:30 da
yarim porsiyon tarhana corba
cok az salata
1 tane kemalpasa tatlisi
turk kahvesi
ara 15:00 te
kucuk meyveli yogurt icine 1 kasik misir gevregi
1 adet portakal
aksam 18:30 da
yarim porsiyon taze fasulye
yarim porsiyon ev makarnasi
1 bardak ayran
ara
sekersiz cay
1 adet ikram
2 adet hosbes
1 fincan turk kahvesi ve
bir parca cikolata
eveeeet hepsi bu. normalde bu kadar cok olmuyo hatta bu aburcuburlari hic yemiyorim ama bugün biraz kacti misafir varda
patatesle fanta olmazsa on numara on yıldız diyecektim ama olmadı tarz değilsinSabah: yarim dilim ekmek, uzerine krem peynir, cay.
Ögle: 2 dilim patatesli yumurtali peynirli omlet, yaninda 4 dilim salatalik, 4-5 zeytin, ceyrek kk kadar peynir, cay.
Ara: cay, 1 dilim tatli.
Aksam: balik, bol salata(biraz fazla kacti galiba), yarim dilim ekmek, 1 bardak fanta.
Suanda: 1 bardak yesil cay.
yok ya iyice sıkıldım bu diyetten
herkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrr. bugün dr a gidecem. iyice cozuttum. kadın dır dır konuşşunda bi kendime geleyim. kadın kızdıkça yola geliyom:)) kahvaltı: 2 dilim light ekmek 1 dilim peynır maydanoz yedim. akşama karnıyarık yapacam. ama ben yemeyecem. ot yerim ben(( hatta onuda yemeyim. öleyim ben.
Mandebulacim, sen bayaa bi diyet sendromuna girmissin, sinirlerin bozulmus galiba. Yapma böyle, zayiflayinca aynadaki incecik kizi dusun.Hem neden yiyemiyesinki karniyariktan, bence yarim karniyarik yaninda yogurt uygun bi ögun olurmus gibi geldi.
Oyle cabucak caymak yok, yavas yavas ama devamli
patatesle fanta olmazsa on numara on yıldız diyecektim ama olmadı tarz değilsinfantada 8 kesme seker var. patateste sabıkalı
yok ya iyice sıkıldım bu diyetten
hoşgeldin canım
offff tatlının dibine vurmussun
gunaydinnn kislaaar :)))
ben geldim ama napiuorum neden zayiflamak istiyorum yasim kac solemedim dimi :)
ben 32 yasinda ama bu yil 33 olacak olan ama ruhen 17 olup yazinda evlenicek olan heyecanli bi kizim iste :)
malum gelinlikler zayifken daha hos duruyo.
universite hayatim boyunca 44-45 kilo olup hep kilo almak icin ugrasirken aradan gecen 10 yil sonra kilo vermek icin buldum kendimi :) ilk hedefim 60 sonrada 56 olmak. dahada zayiflayabilirsem iyi olur tabi
tesekkur ederim tatlim :) nisanlim spor yapiyo surekli o filinta gibi olursa benimde olmam lazimmhn 387 .!.:Tebrik ederim canim, insallah dugune hepimizcitir bir gelin olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?