Slm canım nasıl gidiyor zayıflama nasıl yapıyorsun banada yardımcı olurmusunuz
Hosgeldin ap06, simdilik yavas ama iyi gidiyor diyelim. Benim ozel bir diyetim yok canim, saglikli ve az yemeye calisiyorum sadece. Arada kacamaklar olmuyormu, oluyor tabii. Birde kacamaklar olmasa tam super olcak ama iste...Aymen bende dartilip yaziyim ama zayiflamak sart
Gunaydin alarafalara, canim benim ekledim seni listeye, bu arada kilo bildirimini pazar yapicagiz.benide alabilirsiniz kizlaarr c.tesi sabah 64.1 di kilom. p.tesi tartilip soylerim :)
evet canim ayni anda yazmisiz galiba ben yazdiktan sonra gordum :) pazar gunu bildirim yaparimGunaydin alarafalara, canim benim ekledim seni listeye, bu arada kilo bildirimini pazar yapicagiz.
mrb arkadaşlar yine bol bol yazışmışsınız valla. yeni katılan arkadaşlar da olmuş hoşgelmişler.neyseki eokul işleri falan bitti karneler çıktı rahatladım bi yazayım dedim.ağzımdaki yaralardan mütevellit fazla yiyemiyorum kızlar.iyide oldu biryerde.ama herşeyin başı sağlıkmış valla.herşey yolunda pek kaçamak yok ama ne su içmek var ne spor.hal böyle olunca yerimde sayıyorum bir ilerleme görünmüyor....
ne güzel akşam menunu beğend böyle devam et canmselam kizlaar
aksam menum
bir kase sehriye corba 4 kasik kabak yemegi ve 1 dilim bugday ekmegi 3-4 kasik salata
1 saat sonrada leslie ile 2 mile yapicam
yemeyi ne kadar sevdiğin o kdar belli ki:))Herkese tatlı tatlı geceler bayanlar :)
Neler oldu diyetimin ilk gününde..
Tartımın pili yok demiştim ya dışarı çıkmışken aldım eve geldim taktım 152 gösteriyor
Dedim tartım kafayı sonra bekledim biraz çıktım 70 gösterdi ama ben iki hafta önce 65 tim sonra biraz daha bekledim 69 oldu bende karar verdim sabah aç karnına wc ye cıktıktan sonra tartılıcam yazıcam size inşallah 70e dayanmamışımdır
Bi sonraki olayımsa saat 1 le 7 arası dışardaydım ve acıktım ben gibi diyette olan bi arkadaşımla birlikteydim ve beraber bir kase mercimek çorba bir dilim ekmek ve biraz çoban salata yedim amaaaa,
Akşam kuzenim evine çağırdı laflarız kız kıza diye bende gittim eşi de yoktu yemek telaşına girmeyelim diye kahvaltılık bi şeyler hazırlayalım dedi e haliyle ben zeytin peynir patates sucuklu yumnurta bi de kahveyi götürüverdim
Yarismaya katilan arkadaslar:
1. M mandebula
2.niyeben...
3. E Ela82
4. @EBEYAZBULUT06
5. M mhn
6. A alarafalara
7.TheBeyin
8. A ap06
Kilo bildirimleri pazar gunudur, en gec saat 23.00 kadar.Herkese kolay gelsin!!!!
canim benimde pek ic acici gorunmuyor. bu sabah dayanamayip tartildim ve cok az bi fark varB yarismanin sonuncusu kesin ben olucamdün okulda kahvalti partisi vardı. Herkes börek çörek tatlı ne varsa yapıp getirmiş. Ben de dayanamadım yedim icimi rahatlatan tek şey tatlılardan yemedim hiç. Aram hep tuzlularla iyi olmuştur
canim gunaydin...Gunaydin kizlar! Dun aksam vaktim olmadi, yazamadim.
Bu sabah: 1,5 dilim ekmek, uzerine krem peynir, domates, salatalik, cay, 3 tane zeytin.
Ara: Suanda 1 fincan nescafe iciyorum.
Dun benimde bayaa iyi gitti sayilir. Dunku menumun devami söyleydi:
Ögle: 1 kase corba.
Ara: 3 kasik kadar sutlac, cay.
Aksam: 1 köfte, 1 kase kadar haslanmis brokoli, mor lahana ve havuc salatasi azar azar, 1 dilimden az ekmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?