65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Slm canım nasıl gidiyor zayıflama nasıl yapıyorsun banada yardımcı olurmusunuz
Aymen bende dartilip yaziyim ama zayiflamak sart
Hosgeldin ap06, simdilik yavas ama iyi gidiyor diyelim. Benim ozel bir diyetim yok canim, saglikli ve az yemeye calisiyorum sadece. Arada kacamaklar olmuyormu, oluyor tabii. Birde kacamaklar olmasa tam super olcak ama iste...
Hergun yediklerini burda paylas... Yarisma listesine ekliyorum senide.

Gunaydin kizlar!
Bu sabah: yarim dilim ekmek, uzerine krem peynir, 1 ince dilim salatalik, cay.
Ara: Suanda da cay iciyorum. Dun cok kacirdigim icin ipin ucunu ne vaar, bugun bana bol haslanmis sebze var

evet kizlaaar
sabah 1 kasarli tost ve sekersiz cay
arada 1 bardak sut
oglende sebze corbasi icicem ama yemekte tatli var bi parcada ondan yiyebilirim soylim simdiden

Hoşbuldumm geçmiş olsun sağlığı kaybedince anlıyoruz hep :)
Spor olarak ne yapıyorsun normalde ?

Herkese günaydın :)
Bugün tartılıp kesinkilomu yazıcaktım lakin tartının pili bitmiş evden dört ay uzaklaştım hiç bir şey bıraktığım gibi değil
Bugün bi arkadaşıma hastaneye giderken eşlik edicem o ara pil ve tam buğday ekmeği alıcam kilomu bilmeden zayıflamaya çalışmak bi garip yoksa :)

Sabah: (saat 10 gibi) -> Çeri domateslerden 3-4 tane, iki çatal kadar krem peynir, yağsız tuzsuz bi peynir daha var birazda ondan yedim , 1 tane zeytin ve haşlanmış yumurtanın sadece beyazı

Ara öğün yapmadım evden çıkmam gerektiği için öğlen baya aksayacak diye.

10 dk sonra öğle yemeği : 4 anne yapımı köfte 1,5 yemek kaşığı yoğurt

Bu arada kızlar ben pek ekmek sevmem o yüzden de çok yemem ama her diyette az da olsa yemek gerektiği için bugün alıcam kendime :) Hepimize kolay gelsin :)

selam kizlaar
aksam menum
bir kase sehriye corba 4 kasik kabak yemegi ve 1 dilim bugday ekmegi 3-4 kasik salata
1 saat sonrada leslie ile 2 mile yapicam

Reactions: mhn
Herkese tatlı tatlı geceler bayanlar :)

Neler oldu diyetimin ilk gününde..
Tartımın pili yok demiştim ya dışarı çıkmışken aldım eve geldim taktım 152 gösteriyor
Dedim tartım kafayı sonra bekledim biraz çıktım 70 gösterdi ama ben iki hafta önce 65 tim sonra biraz daha bekledim 69 oldu bende karar verdim sabah aç karnına wc ye cıktıktan sonra tartılıcam yazıcam size inşallah 70e dayanmamışımdır

Bi sonraki olayımsa saat 1 le 7 arası dışardaydım ve acıktım ben gibi diyette olan bi arkadaşımla birlikteydim ve beraber bir kase mercimek çorba bir dilim ekmek ve biraz çoban salata yedim amaaaa,
Akşam kuzenim evine çağırdı laflarız kız kıza diye bende gittim eşi de yoktu yemek telaşına girmeyelim diye kahvaltılık bi şeyler hazırlayalım dedi e haliyle ben zeytin peynir patates sucuklu yumnurta bi de kahveyi götürüverdim

selam kizlaar
aksam menum
bir kase sehriye corba 4 kasik kabak yemegi ve 1 dilim bugday ekmegi 3-4 kasik salata
1 saat sonrada leslie ile 2 mile yapicam
ne güzel akşam menunu beğend böyle devam et canm

yemeyi ne kadar sevdiğin o kdar belli ki:))

günaydın kızlar. dün net e giremedim. ama kaçamaksız güzel bi gün geçırdım. spor olsa ne guzel olur ama yok şimdi kahvaltımı yaptım. namazdan sonra uyku tutmadı. kimseyi beklemeden kahvaltımı yaptım. zaten yediğim iki lokma. sonrada akşam yemeğini yaptım.ayyy çok becerikliym:) kahvaltı: 2 dilim light ekmek 1 dilim peynr 3 zeytn boll yeşill,,ik. yanına yeşil çay. daha ne olsun. sefam olsun. öğlen: dışarda olacam çorba içerim herhalde. yanımda light ekmeği götursem lokantada rezil olurmuyum sizce:))

B yarismanin sonuncusu kesin ben olucam dün okulda kahvalti partisi vardı. Herkes börek çörek tatlı ne varsa yapıp getirmiş. Ben de dayanamadım yedim icimi rahatlatan tek şey tatlılardan yemedim hiç. Aram hep tuzlularla iyi olmuştur

canim benimde pek ic acici gorunmuyor. bu sabah dayanamayip tartildim ve cok az bi fark var gerci bugun yada yarin regl olcam. ondanmi bilmiyorum ama pek fark gorunmuyo. benimde tam tersi hep tatli ister canim tuzlu hic aramam.
ama napiyoruz pes etmiyoruz tabi o tartida 55 i gorcez insallah daha yolun basindayiz

vee sabah menum
2 dilim bugday ekmegi arasina light peynir ve domatesle tost
sekersiz cay
birazdan bi bitki cayi icicem.
9 otludan icerim herhalde
11 gibide ara ogun olarak form biskuvilerinden yicem. belkide yemem belli olmaz

Gunaydin kizlar! Dun aksam vaktim olmadi, yazamadim.
Bu sabah: 1,5 dilim ekmek, uzerine krem peynir, domates, salatalik, cay, 3 tane zeytin.
Ara: Suanda 1 fincan nescafe iciyorum.

Dun benimde bayaa iyi gitti sayilir. Dunku menumun devami söyleydi:
Ögle: 1 kase corba.
Ara: 3 kasik kadar sutlac, cay.
Aksam: 1 köfte, 1 kase kadar haslanmis brokoli, mor lahana ve havuc salatasi azar azar, 1 dilimden az ekmek.

canim gunaydin...
nescafeyi nasil iciyosun merak ettim. sut, krema veya seker katiyomusun? yoksa sadece su ve kahvemi?

Günaydın bayanlar :)

Sabah : 3-4 çeri domates, 2 dilim tam buğday ekmeği arasında peynir, 2 zeytin, 1 bardak şekersiz çay :)

Bu arada sabaha tartım ekndini buldu sanırım 67,5 çıktım hadi hayırlısı. Başlangıç kilom olarak bunu baz alıcam pazara verebilir miyim iki günde pek sanmıyorum ama kısmet

Kızlar kalori hesaplama için bi site biliyorum şimdi ben kayıt yapıyorum siteye. Öğünleri giriyoruz ne yediysek kalorisini hesaplıyor aynı zamanda egzersizlerimizi girince de harcadığımız kaloriyi ordan düşüyor. Hazır markaların da kalorileri var sitede diyet bisküviler vs. Ordan arkadaş ekleyedebiliyoruz eğer sizde denemek isterseniz haberleşelim ekleyelim birbirimizi :)
Bu arada mobil uygulaması da var sitenin ben çok beğendim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…