65 ten 55 e yolculugum baslasin...

quilette, elbette katilabilirsin bize. Bu siteyi takip ederken daha iyi motive oluyor insan.

Bugunun menusu:
Sabah: 2 haslanmis yumurta, cay.
Ara: yesil cay, 1 fincan nescafe.
Ögle: 4 tane kucuk biskuvi, cay.
Aksam: köfte, salata, birazda patates yedim. Patatesler tefal actifry de yapildi, yani coook az yagli(yinede kötu ama dayanamadim).

Bu arada kizlar yarin herkes kilo bildirimi yapiyormu?????

Merhaba kızlarr :) bende sizin gibi 65 kilo 162 falanım ilk hedefim 60 olmak ondan sonrası gelir diye düşünüyorum beni aranıza alırsanız çok sevinirim :))

Reactions: mhn
Merhaba kızlarr :) bende sizin gibi 65 kilo 162 falanım ilk hedefim 60 olmak ondan sonrası gelir diye düşünüyorum beni aranıza alırsanız çok sevinirim :))

Hosgeldin senalik aramiza. Paylasimlarini bekliyorum gunluk.

mrblar yarın tartılcam yazarım sonucu bakalım bugün akşam çok kaçırdım ya doyana kadar yedim halbuki daha az yemem gerekiyordu üzgünüm o yüzden (

Gunatdin kizlaaaarrr
Bugun sabah ac karnina kilom 62.9, cok ama cok mutluyum. Motivasyonumu artirdi.
Menum:
Sabah: 2 haslanmis yumurta, domates, salatalik, cay.

Baslangic:65
Gecen hafta:64.4
Bu hafta: 62.9

Merhaba, inşallah istediğiniz kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsınız. :)

Hangi dansı yapıyorsun? Yağmurlu havalarda evde yapabilecek spor arıyorum da ben de =)

Merhaba, inşallah istediğiniz kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsınız. :)

Hangi dansı yapıyorsun? Yağmurlu havalarda evde yapabilecek spor arıyorum da ben de =)

Asena92 ben genelde oryantal dansi yapiyorum ama aslinda amac hareket, kaslarin calismasi. Oryantal göbek ve kalca icin ideal bir dans bence. Bazen nasil olursa fark etmiyor, kulakgi takip muzige kaptiriyorum kendimi. Sevdigim muzikleri aciyorum, ozaman cabuk bikmiyorum. Yarim saat cabuk geciyor, bazen yere uzanip bisiklet surer gibi hareketlerde yapiyorum. Faydasi olurmu, nekadar etkili bilmiyorum ama yapmaya calisiyorum iste elimden geldigince.

Menunun devami:
Ara: bir hurma, 1 fincan nescafe
Ögle yemedim, carsidaydim.
Ara: Cayin yaninda 3 tarcinli biskuvi yedim.
Aksam: Tabagima biraz mantar, domates, sogan ve biberle yapilmis sote 3-4 yemek kasigi kadardi, 1 parca tavuk(firinda az yagli yapildi), kucuk 1 adet haslanmis papates, ve 3 yemek kasigida yogurt aldim.. Bugun izinliyim onun icin yemegimide erken yedim.

Biraz önce yarim nar yedim. Ve spor yapamadim bugun daha kizlar, masaj aletiyle bacaklarima masaj yaptim. Selulit icin umarim etkisi olur cabucak. Dolasimi bayaa hizlandiriyor, hafif kizariyor cildim masajdan sonra.

Merhaba kızlar Sizi yürekten destekliyorum. Yanınızda yer almak istiyorum. Kilom size göre biraz fazla ama bir zamanlar ben de 65kg idim. Şuan 73 kiloyum, hedefim de 55 kg olmak.

mrb arkadaşlar biraz geç yazıyorum çocuklar anca uyudular.bugün tartıldım 63 olmuşum fark 1 kilo neyse hiç yoktan iyidir dimi biraz az ama olsun çok sıkmadım çünkü farkındayım.mhn senin adına sevindim 2 kilo gayet iyi tebrikler.

bugün oruçluydum iftarda 1 tabak nohut yarım tabak tavuklu pilav yedim üstüne biraz çikolata ve neskafe içildi,üstüne çay ve fındık yenilidi çünkü başım ağrıyodu anca toparlandım akşam yarım saat dans ettim şimdi yeşil çayımı içiyorum sonra yatış.yarından itibaren daha düzenli ve az yiyeceğim inşallah

Merhaba kızlar Sizi yürekten destekliyorum. Yanınızda yer almak istiyorum. Kilom size göre biraz fazla ama bir zamanlar ben de 65kg idim. Şuan 73 kiloyum, hedefim de 55 kg olmak.

Hosgeldin eburc, kac kilo oldugun fark etmez canim benim. Önemli olan birbirimize destek vererek zayiflamak. Sabirla 65 kiloyuda 55 kiloyuda tartida gorecegimizden eminim ben.

Tesekkur ederim canim benim.

Hosgeldin eburc, kac kilo oldugun fark etmez canim benim. Önemli olan birbirimize destek vererek zayiflamak. Sabirla 65 kiloyuda 55 kiloyuda tartida gorecegimizden eminim ben.
Teşekkür ederim. İnşallah hedeflerimize ulaşacağız.
Sabah; peynir, zeytin, marul salatası, yumurta yedim. Peynir olduğu için hiçbirine tuz katmadım. Yarım dilim ekmek, çay.
Benim korkum, ara öğünler. Bazen açlık bastırıyor. Sizler ara öğünde neler yiyorsunuz?

Sabah: 2 haslanmis yumurta
Ara: 1 fincan nescafe
Ögle: salata ve sebzeli et yemegi yarim porsiyon kadar.

eburc, ara ögunlerde yogurt, kahve, meyve yiyebilirsin. Yesil cayda acligi bastirmaya yardim ediyor.

Çıtır leblebi ye fecii şekilde yok tutuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…