Oranlar hemen hemen aynı ve benim de hedefim 16 kilo vermek. Tek başıma yapması çok sıkıcı oluyordu,uzun zamandır siteyi boşladığımı düşünerek girdim ki iyi ki girmişim,bende size katılabilirim değil mi? :)
Kızlar bi dikkat ettimki sormayın gitsin:) sabah katmelersonra pizza uzErine brovni:)
Merhaba kızlarr :) bende sizin gibi 65 kilo 162 falanım ilk hedefim 60 olmak ondan sonrası gelir diye düşünüyorum beni aranıza alırsanız çok sevinirim :))
Merhaba, inşallah istediğiniz kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsınız. :)
Hangi dansı yapıyorsun? Yağmurlu havalarda evde yapabilecek spor arıyorum da ben de =)
Merhaba kızlarSizi yürekten destekliyorum. Yanınızda yer almak istiyorum. Kilom size göre biraz fazla ama bir zamanlar ben de 65kg idim. Şuan 73 kiloyum, hedefim de 55 kg olmak.
mrb arkadaşlar biraz geç yazıyorum çocuklar anca uyudular.bugün tartıldım 63 olmuşum fark 1 kilo neyse hiç yoktan iyidir dimi biraz az ama olsun çok sıkmadım çünkü farkındayım.mhn senin adına sevindim 2 kilo gayet iyi tebrikler.
Teşekkür ederim.Hosgeldin eburc, kac kilo oldugun fark etmez canim benim. Önemli olan birbirimize destek vererek zayiflamak. Sabirla 65 kiloyuda 55 kiloyuda tartida gorecegimizden eminim ben.
Çıtır leblebi ye fecii şekilde yok tutuoTeşekkür ederim.İnşallah hedeflerimize ulaşacağız.
Sabah; peynir, zeytin, marul salatası, yumurta yedim. Peynir olduğu için hiçbirine tuz katmadım. Yarım dilim ekmek, çay.
Benim korkum, ara öğünler.Bazen açlık bastırıyor. Sizler ara öğünde neler yiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?