65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Aksam: 2 köfte, 2 dilim ekmek, 3-4 tane ceri domates.
Birazönce de 2 mandalina yedim. Cok yedim galiba

30 dk masaj aletiyle kalca ve bacaklarima masaj yaptim. 100 kez bel inceltme hareketi olarak saga sola cevirme hareketi yaptim.

mrblar bende sabah 1ymrta zeytin peynir maydanoz az ekmek yedim aralarda toplam 2 hurma 1 incir yarım paket baharatlı çubuk ve çay akşam ise 1 kepçe tavuk çorbası devamında az nohut çok az pilaz 2 kaşık da mantar sote yedim.bol salata.çay içtim yanında 1 avuç fındık (fazla oldu) 1 rulakat yedim akşam mutfaktan çıkasım yoktu zor frenledim yinede fazla kaçtı sanırım hiç açlık hissi yok şuan.şimdi de yeşil çayımı içiyorum birazdan yatıcam tekrar görüşürüz...

Reactions: mhn
Sabah: 2 haslanmis yumurta
Ara: 1 fincan nescafe
Ögle: salata ve sebzeli et yemegi yarim porsiyon kadar.

eburc, ara ögunlerde yogurt, kahve, meyve yiyebilirsin. Yesil cayda acligi bastirmaya yardim ediyor.
Yeşil çay zayıflamaya da yardımcı oluyormuş diye okudum. Günde iki bardak için diyorlar. Hatırlatmış oldun, teşekkürler

Çıtır leblebi ye fecii şekilde yok tutuo
İyi fikir. Dün akşam yemeğini 19:30 gibi yedim. Light ton balıklı brokolili yeşillikli tatsız tuzsuz bir salata yedim. 2 saat sonra hafif acıkmaya başladım ve kestane yedim. Kestanenin zayıflamaya ya da kilo almaya etkisini bilmiyorum tabi.

Bu sabah, salata, peynir, yarım dilim ekmek, zeytin yedim yanına da çay.
Son zamanlar hemen hemen her gün yumurta yiyordum ancak yüzümde sivilceler çıkıyor artık o yüzden yumurtaya ara vereyim diyorum.

Sabah: 2 haslanmis yumurta, birkac zeytin, domates, salatalik, cay.
Ara: 1 fincan nescafe.
Ögle: yarim porsiyon balik ve yarim porsiyon salata.
Ara: tutamadim kendimi biraz kadayif tatlisi yedim. :-( öfff cok pismanim simdi ama faydasi yok.

Sabah bi yumurta bi mandalina
Ara bi kahve
Öğle simit
Ara mandalina elma
Aksam
Izgara balık ve salata

Aksam: 1 kase cacik, ve yarim porsiyon makarna.
Simdi: 1 fican yesil cay iciyorum.
Bugun hic iyi gitmedi sanirim, kendimi gayet tok hissediyorum, hatta sismis gibi. Neyse artik yarin daha dikkatli bir gun gecirmek istiyorum.

Gunaydin kizlar...
Sabah: 50 gr mysli ve 120 gr meyveli yogurt, cay.
Öglen: brokoli, biber, havuc belki biseyler daha eklerim. böyle bi sebze karisimi dusunuyorum.

Ara: 1 mandalina.
Aksam: Sanirim bisey yemiyecegim. Öglen sebzenin yaninda 3-4 dilim de sucuk yedim. Sonra disaridaydim, islerim vardi vakit gec oldu. Cok acikirsam 120 gre lik meyveli yogurttan yerim, ve yesil cay.

Yarın kızlar ikinci hafta m oluo regl im var ama yinede bakacak kilomda ne kadar fark var değişik lik varmı die çok öptüm sizi:)

bugün akşam baya az yedim galiba karnımdan sesler geliyo cezalıydım öğlen tost yemiştim çünkü...

sabah: yarim dilim ekmek, salatalik, domates, cok az sahanda yumurta, cay.
ögle: 1 kase meyveli yogurt.
Ara: 3 kucuk biskuvi.

Aksam: 3-4 parca köfte, 1 bardak ayran, birkac tane patates kizartmasindan aldim.

Kizlar sanirim bu hafta hic kilo vermedim. Siskinlik var.

Aksam: 3-4 parca köfte, 1 bardak ayran, birkac tane patates kizartmasindan aldim.

Kizlar sanirim bu hafta hic kilo vermedim. Siskinlik var.
bence vermişsindir sana öyle gelir gayet iyi gidiyosun çünkü.adet şişkinliğimi acaba?

bugün bana arkadaşlar sen kilo verdin sanki dediler oleeyyy.çaktırmadım sanırım dedim...şimdilik kimse bilmesin çünkü ters tepiyo bende..

bugün bana arkadaşlar sen kilo verdin sanki dediler oleeyyy.çaktırmadım sanırım dedim...şimdilik kimse bilmesin çünkü ters tepiyo bende..

Persembe gunu 1 aydir görmedigim arkadasimda bana dedi ama bende "yoook ayniyim" dedim. Ayni bendede canim ters tepiyor, nezaman diyet yaparken anlatsam birisine bisey oluyor olmuyor, veremiyorum. Sadece banami oluyor diyordum ama neyse yalniz degilmisim. Tam zayiflayalim ozaman söyleriz sukadar kilo verdim diye

Bu sabahin menusu:
1 krep, annemin ellerinden yapilmis biraz cilek receli, ve cay.
Ara: yesil cay icecegim az sonra.

bence vermişsindir sana öyle gelir gayet iyi gidiyosun çünkü.adet şişkinliğimi acaba?

Yok canim adetim gecen haftaydi. Bilmiyorum ama az yesemde sanki coook yemisimde midem sismis gibiyim. Bakalim pazartesi sabah tartida belli olcak. Simdilik tartilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…