akşam hiç ekmek yemedin mi bravo valla.Selam kizlar!
Kahvalti: 2 dilim ekmek, pwynir, zeytin, cay.
Ara: 100 gr meyveli yogurt.
Ögle: balik, cok az salata, 1 dilim ekmek.
Aksam: kiyma kavurmasi, tursu.
Ara: cay.
öğretmen canım . siz
Yok canim yemedim. Benim ekmek konusunda sabahlari canim cok istiyor. Ozaman zor oluyor. Diger ögunlerde o kadar sorun olmuyor.akşam hiç ekmek yemedin mi bravo valla.kıyma kavurması ekmeksiz zor olur. bol salata olsaymış iyiymiş
CanimBen de öğretmenim canım. Mhn de öğretmen :)
merhaba kızlar ... bu gruptan buyuk bi sevinçle ayrılmıştım hatırlarsaız. hamileyim demiştim. 1 hafta önce bebeğimi kaybettim çok üzgunum.............
merhaba kızlar ... bu gruptan buyuk bi sevinçle ayrılmıştım hatırlarsaız. hamileyim demiştim. 1 hafta önce bebeğimi kaybettim çok üzgunum.............
Canimniyeben... ben ögretmen degilim hemsireyim canim, M mandebula ögretmen. Bir arkadasimiz daha ögretmendi ama hatirlayamadim.
Canım çok geçmiş olsun.. Bende hamilelik topiclerinden attım kendimi buraya. Daha stressiz en azından. . Kiloları verip hamile kalayım bari dedim. Madem olmuyor bebiş ben isteyince.. gelmiyor mübarek. Gelmese ben de böyle beklemem artık dedim.. soluğu buralarda aldimmerhaba kızlar ... bu gruptan buyuk bi sevinçle ayrılmıştım hatırlarsaız. hamileyim demiştim. 1 hafta önce bebeğimi kaybettim çok üzgunum.............
Tebrik ederim E Ela82 , insallah devamida gelir canim. Bende cok mutluyum, artik 5 li rakamlara geldigim icin.mrb arkadaşlar uzun süredir yazamadım ama buralardayım 2 gündür yürüyüşe ve dikkat etmeye tekrar başladım . bu sabah 59.9 çıktım muluyum inş geçici birşey değildir. bu arada öğretmen olan bendim tekrar görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?