- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
Evet canım soğanı falan suyla öldürüyorum başta tadı pek hosuma gitmiyordu ama artık alistimbisey srucam yemekleri yagsiz mi pisiriyorsun? yani hic yag koymadan
Evet canım soğanı falan suyla öldürüyorum başta tadı pek hosuma gitmiyordu ama artık alistim
Tatlım bende senin gibi şekersiz gazoz limonata icerdim ama onlar kilo aldırıyormus ciddi anlamda onun dışında kahvaltini sevdim :)Günaydın kızlarrrrr:) kahvaltım: 2dilim Light etimek,1haşlanmış yumurta,domates,salatalık,kahvaltılık sos,labne,1dilim salam ve şekersiz limonata
Az ve öz canım dondurman ödül mü ?Bende geldim.bugünkü menüm kaçırmazsam yemeği düşündüklerimi de yazıyorum:
9.00 k flakes bir parça peynir
12.00 bir top burger dondurma sade
14.00 4 kaşık etsiz kabak yemeği
iki dilim çavdar ekmeği
100 gr yoğurt
Bunlar yediklerim k flakes,elma,yeşil çay,su,bir iki cevizle günü kapatırım.
Herkese kolay gelsin.bu arada ben tartıldım dayanamayıp,söylemem ama:)))
Tatlım bende senin gibi şekersiz gazoz limonata icerdim ama onlar kilo aldırıyormus ciddi anlamda onun dışında kahvaltini sevdim :)
Az ve öz canım dondurman ödül mü ?
Akşam yemeğim: 1porsiyon etli türlü,1kase cacık,2kaşık pilav
Akşam yemeğim: 1porsiyon etli türlü,1kase cacık,2kaşık pilav
Kız güldürdün benianam tavuksuz ve pilavlı bi akşam yemeği
:) kiiiiz canim aylar sonra bi yemek cektiioda etli türlüü ayyy gözümde canlandi yaa
bugün yediklerim
2 haşlama yumurta
1 adet 90 kalorilik dondurma
akşama : bir dolu tabak yağsız garnitür yemeği
1 közlenmiş biber yoğurtlu pul biberli
toplam 466 kalori aldım bugün ama açım şuan yağsız salata ve yıne kozlenmış biber yoğurtlu yiyebilirim 2 de ceviz yiyeceğim toplam 600 kalori ıle kapatabilirim.
bu arada ben geç yatıyorum kızlar ders de çalışacağım nesgafe de içerim
Tatlım çok az yemişsin acıkmıcakmısın bide ders çalışıyorsun ihtiyacın da var tatlım ya
Kızlar ya canım çok dondurma çekti şmdi bi tane mini magnum yiyorum 140 kalori ama inanılmaz canım çekti bi de regl dönemimdeyim ya hayır diyemiom kendime
afiyet olsun canım ye . zaten bu yaz aylarında yiyoz dondurmayı onu da yiyelim artık.bende yedim bugün bi tane
Kızlar ya canım çok dondurma çekti şmdi bi tane mini magnum yiyorum 140 kalori ama inanılmaz canım çekti bi de regl dönemimdeyim ya hayır diyemiom kendime
Ya ben işte gece yedim diye vicdan yapıom da napiim canım çok çekti:) ya tatlım aynen bende öleyim o kadar şişki vücudum ya bu regl döneminde şişmesek iyi olcak dabide iştah desen o biçim oluyo:)
evet ya şuan varya çikolatalı bi kek yenirdi yanına saray helvası bi de çay ohhhhh. aman Allahım neler düşünüyorum
kiiiz gülüüümo nasil düsüncee
vallahi çok güzel bi düşünce tatlı bi düşünce kalorili bi düşünce.düşüncesi bile güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?