66 günde 11.4 kg gitti bile :)

Evet canım soğanı falan suyla öldürüyorum başta tadı pek hosuma gitmiyordu ama artık alistim

dünyanin en büyük yanlisini yapiyorsun suan :) cünkü ömrünün sonuna kadar böyle yasamayacaksin dimi? vücudunun o yemekteki yaga ihtiyaci var, normal sisteme gectiginde vucudun yaglanmaya baslayacak bu yag yememe olayi yüzünden

Günaydın kızlarrrrr:) kahvaltım: 2dilim Light etimek,1haşlanmış yumurta,domates,salatalık,kahvaltılık sos,labne,1dilim salam ve şekersiz limonata
Tatlım bende senin gibi şekersiz gazoz limonata icerdim ama onlar kilo aldırıyormus ciddi anlamda onun dışında kahvaltini sevdim :)
Az ve öz canım dondurman ödül mü ?

Tatlım bende senin gibi şekersiz gazoz limonata icerdim ama onlar kilo aldırıyormus ciddi anlamda onun dışında kahvaltini sevdim :)

Az ve öz canım dondurman ödül mü ?

Sağol tatlım tavsiyen için:) ama denemiş biri olara ben kilo aldırdığını inanmıyorum 2 aydır diyet yapıyorum ve neredeyse 7-8kilo verdim ve akşam yemeğimin her öğününde şekersiz limonata,Zero yada Light icetea içiyorum ve kilo aldırması gibi bi durum söz konusu olmadı hiç hatta dediğim gibi baya da kilo verdim.. Tavsiye de ederim çünkü yemeğin yanında tokluk hissi veriyor:)

bugün yediklerim

2 haşlama yumurta
1 adet 90 kalorilik dondurma
akşama : bir dolu tabak yağsız garnitür yemeği
1 közlenmiş biber yoğurtlu pul biberli

toplam 466 kalori aldım bugün ama açım şuan yağsız salata ve yıne kozlenmış biber yoğurtlu yiyebilirim 2 de ceviz yiyeceğim toplam 600 kalori ıle kapatabilirim.

bu arada ben geç yatıyorum kızlar ders de çalışacağım nesgafe de içerim

Kızlar ya canım çok dondurma çekti şmdi bi tane mini magnum yiyorum 140 kalori ama inanılmaz canım çekti bi de regl dönemimdeyim ya hayır diyemiom kendime

Tatlım çok az yemişsin acıkmıcakmısın bide ders çalışıyorsun ihtiyacın da var tatlım ya

afiyet olsun canım ye . zaten bu yaz aylarında yiyoz dondurmayı onu da yiyelim artık.bende yedim bugün bi tane

Ya ben işte gece yedim diye vicdan yapıom da napiim canım çok çekti:) ya tatlım aynen bende öleyim o kadar şişki vücudum ya bu regl döneminde şişmesek iyi olcak da bide iştah desen o biçim oluyo:)

Ya ben işte gece yedim diye vicdan yapıom da napiim canım çok çekti:) ya tatlım aynen bende öleyim o kadar şişki vücudum ya bu regl döneminde şişmesek iyi olcak da bide iştah desen o biçim oluyo:)

evet ya şuan varya çikolatalı bi kek yenirdi yanına saray helvası bi de çay ohhhhh. aman Allahım neler düşünüyorum

slm kızlar ne zamandır giremiyorum buraya ne var ne yok bakalım veriliyor mu kilocuklar?
benim bugünkü menüm şöyle :)

sabah:
Karatay kahvaltısı
(2 kayısı kıvamında yumurta, 2dilim peynir, 5 siyah ev yapımı zeytin, 1 çay bardağı ceviz, domates, salatalık)

öğle:
etliekmek
ayran

akşam:
2 küçük kıymalı enginar dolması
keten tohumlu cacık

herkese iyi geceler :)

2,5 litre su, yeşilçay, sade maden suyu
1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…