- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
sağol canım a rh pozitifhayirli olsun canim simdiden :) kan grubun neydi senin?
Günaydın kızlarrrrr:) kahvaltım: 2dilim Light etimek,1haşlanmış yumurta,domates,salatalık,kahvaltılık sos,labne,1dilim salam ve şekersiz limonata
bu sabah eşim poğaça aldı dedim bana alma evde bir tanesini bana bırakmış şimdi midemde hazımla uğraşiyor pişmanım neyse günlük 600 kaloriye ulaştim 400 alma hakkım var oda akşama saklıyorum
bugun 10 gibi kahvaltım 100gr Kiraz 2 Erik 2 dilim Kavun 4 Kayısı toplam 240 kalori hadi 300 diyelim akşamda sebze yemeyi düşünüyoruum 300 de ordan alsam çok iyi artık bende iki öğün ve kan gurubuma göre besleniyorum bakalım sonuç ne olacak
Bence gunluk 600 kalorilik bir diyet saglikli degil bu durum sana yag degil kas yaktirir zamaninda 40 kilo vermis biri olarak yaziyorum 4 sene once 85 kiloydum evlendigmdede 45 kiloydum agir diyet yapip hizli verecegne yavas ver kalici gercekten yag yaktigin sekilde ver kilonu bu durumda kas yakarsan vucudun sarkar tartin eksik gostersede vucudun gostermez
kızlar zaten biraz geç uyandım bugün sonra da dişçiye gittim vs derken şimdi geldim eve ve daha ağzıma tek lokma koymadım hava çok sıcak ve birazdan doksan kalorilik bi dondurma yiyeceğim
bu arada regli oluyorum galiba.keşke yarın tartıdan sonra olsaydım kesin artı çıkacam
Tartı günümüz pazartesi değilmiydi? Yanlış mı hatırlıyorum.
kahvaltim(10:20) ev yapimi soguk müsli :) harika bi yaz tatlisi gibi oldu tavsiye ederim herkesee! (100 gr cilek,150 gr kiraz,1 seftali, biraz süt, 2 kasik yulaf ezmesi ve biraz kakao)
Gayet güzel canım bu gidişle daha bayağı kilo gider :)aksam yemegi(18:00) 1 kase yogurt(ayran kivamindaydi). 1 kepcenin yarisi kadar makarna(yagsiz tuzsuz)(3 corba kasigi kadar da denebilir, 3 tane biber sote (azcik yagda pisti )
günü böyle kapatmis bulunuyorumm :)
Bugün bi garip beslendim çok gibi geldi gözüme
Sabah
3 4 lokma peynirli su böreği ah çok güzeldi ama yerken vicdanımda beni yedi :)
Tam yağlı peynir domates salatalık
Yarım elma 2 adet kayısı 4 adet çağla
1 dilim ekmek çok çok az bal
Ara
Pirinç patlaklı mısırdan 5 adet
5 adet çağla
Sonra süt
Bunların hepsini aynı anda yemiyorum tabii aralarında bir saat falan oluyor
5 adet küçücük grissini
akşam
3 4 kasık yağsız patlican yemeği
2.5 kasık yağsız yoğurt
Kiraz ve çağla
Bana çok gibi geldi ya bugün yürüyüşte yaparım bir saat :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?