66 günde 11.4 kg gitti bile :)

kuzumm neden kizayim

kızlar ben geldim yorgunluk kahvemi içiyorum bugün 2 öğün yedim ama saatimde yemedim ve ımm almanyadan geelen şeylerden yemiş olabilirim gerçi hocam kendi eliyle besledi beni valla

Siteye göre 850 kalori aldim ama ben onu 950 gibi düşünüyorum yine de sporda yaklasik 500 kalori civari yaktım görünüyor ve canım buna rağmen ayda 4.50 kilo vereceksiniz diyor ki benim metabolizmam çok yavaş ona bile güvenemedim inşallah benimki de tutar canım birde ben şey yapıyorum şimdi bazı yediklerimin kalorisi yazmiyor ama ben az çok biliyorum mesela 100 gr kiraz diyor ama ne bileyim 100 mu 200 mü :)o[ yüzden kirazin tanesini 5 kalori olarak hesapliyorum inşallah doğru yapıyorumdur :)
Plânsız bir ödül arkadaş kurbanıyım:))kaloride hesaplıyorum ben o yüzden fazla kasmıyorum canım
Arkadaşlar olunca zaten yemek üstüne tatlı kuruyemiş öyle gidiyor ama sana katılıyorum mesela makarna yediysek atıyorum 15 16.00 civarinda sonrasında akşamı meyve yada süt yogurtla gecirsek o bize kilo olarak dönmez :)
yürüyüslerimi yazmadigim icin suan orda verdigim kilodan yarim kilo eksik görünüyor :)
Çok iyi ya bana da 4.50 görünüyor aylık ama benim ayda 4.50 kilo verdigim görülmüş şey değil o yüzden pek inanamamistim ama gulum ve senden sonra galiba verecegim :)

kızlar ben geldim yorgunluk kahvemi içiyorum bugün 2 öğün yedim ama saatimde yemedim ve ımm almanyadan geelen şeylerden yemiş olabilirim gerçi hocam kendi eliyle besledi beni valla
Yanii cikolataa mı mmm adamlar işi biliyorr ya bu arada tam menünü yazsana canım :)
aksam yemegi(18:30) 1 kase manti :) ve günü kapatmis bulunuyorumm
Oh afiyet olsunn mantı ile aşk yaşayan biri olarak canım çekmedi desem yalan olur :)

Ya kızlar ben o sitede yaptığım sporu bulamıyor ne olarak girmem genelde 1saatlik yürüyüş olarak giriyorum ama aerobik tarzı spor yapıyorum ama orda bulamadım bunu
Canım orda aerobic diye yazmışlar bak birde öyle yaz çıkacaktır :)
Menün gayet güzel o çayıda deneyim bende bir ara ama sinameki gibi değil değil mi
Spor falan süper :) peki canım sporu hocayla mi kendin mi yapiyorsun

canım normal kıyafetle çok fazla kılolu gozukmuyorum ama üst bacaklarım çok kalın ve diz üstüm bi de kollarım . Elbıse bu durumda nasıl giyerim o bacaklarla.

diz hizandan daha asagida bir elbiseyle bence mevzuyu halledebilirsin canim :) kollarinin da üst kismi kalindir büyük ihtimal onun icinde mutlaka bir care vardir minik kiyafet hileleri olarak bi bak derim :)

Bfite gidiyorum tatlım belki duymuşsunuzdur, hoca eşliğinde yapıyorum ve inan baya fark etti hem kilo vermem hızlandı hemde görülür bi şekilde inceleme oldu baya 3hafta içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…