- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
Tatlım bence çoğumuzun yaptığı yanlış o gün ya bugün çok yedim bari biraz daha yiyeyim deyip tabiri caizse zıvanadan cıkmak :) yarın tam başlayacağım ve hiç bırakmayacağım deyipte milyon kilo almak :) iste bunları yapmamamız gerek motivasyonun motivasyonumuz güzel olsun sağlıklı güzel şekilde kilo verelim :)Motivasyon diye buna derim:))) teşekkürler valla o saate kalmam biraz zorunlu oldu zaten o yüzden sonrasında abarttım sanırım ben ara öğün delisiyim çünkü.yinede yazdıkların moral oldu tam gaz devam ediyorum.
hep ben bu noktadan kaybediyorum mesela diyete şartlandım süper o gün çok iyi ama birde taviz verdim mi gerisi ni boşveriyorumTatlım bence çoğumuzun yaptığı yanlış o gün ya bugün çok yedim bari biraz daha yiyeyim deyip tabiri caizse zıvanadan cıkmak :) yarın tam başlayacağım ve hiç bırakmayacağım deyipte milyon kilo almak :) iste bunları yapmamamız gerek motivasyonun motivasyonumuz güzel olsun sağlıklı güzel şekilde kilo verelim :)
Bayanabaloncuk tam magnuma kızıyordum ki neyseki tüm gece ders çalışarak yakmissindir :) menün gayet güzel yalnız akşam seni geceye kadar idare eder mi
Tatlım bence çoğumuzun yaptığı yanlış o gün ya bugün çok yedim bari biraz daha yiyeyim deyip tabiri caizse zıvanadan cıkmak :) yarın tam başlayacağım ve hiç bırakmayacağım deyipte milyon kilo almak :) iste bunları yapmamamız gerek motivasyonun motivasyonumuz güzel olsun sağlıklı güzel şekilde kilo verelim :)
hep ben bu noktadan kaybediyorum mesela diyete şartlandım süper o gün çok iyi ama birde taviz verdim mi gerisi ni boşveriyorum
Benim menüme gelince
Sabah 9.30 11.30 arası kalktım spora gittim 1 saat pilates 1 saat koşu bandı yaptım toplamda 450 gibi bi kalori yaktım sonra uyuyakaldım falan kahvalti sarktı
Sabah
Biraz yağlı ekmek
2 dilim light ekmek peynir(tam yağlı) domates salatalık
Yarım elma 2 adet kayısı
Ara
Eti formdan 2 tane pirinç patlaklı
Bir minicik kepekli galeta
Akşam
3 Yk yağsız yoğurt
5 Yk yağsız ıspanak yemeği
3 yk yağsız patlican yemeği
9 kiraz
1 malta eriği
Nasıl kızlar sizce ha birde çok az yağsız süt ictim diyetarkadaşımdan kalori hesabı yapıyorum ve toplamda 910 kalori aldım bugün ve eğer böyle devam edersem ayda 4.5 kilo verebilirmişim
Aynı şekildeyim canım bende bi kere güzel gitti mi gidiyor kötü başlarsam da kötü aslında kaçamakları akşam yapsak korkudan daha az yeriz ben sahsen akşam yemek yerken onu yersem ağır olur mu ki diye biraz kasıyorum mesela akşama kadar güzel gelsek akşam yicem desek sonra emeğimize acıyıp yemeyedebiliriz bak bunu da deneyebilirim :)hep ben bu noktadan kaybediyorum mesela diyete şartlandım süper o gün çok iyi ama birde taviz verdim mi gerisi ni boşveriyorum
Aa o zaman sorun yok canım inşallah senin kadar kilo verebilir isem bende kendime izin vericem :)canim ben diyet yapmiyorum ya :) o yüzden o magnum kizilcak bisey degil yaniolagan bi durum. bundan sonra yerim ben haftada 2 3 kere aksam yemegi evet beni yarin sabah kahvaltisina kadar idare edicek :)
tartıda eksik ciksan dert çıkmasan dert valla bende öyle 300 gr eksik göreyim aman yarabbim içime canavar kaçıyor :) ama çok iyi yapmissin canım zayıflamaya kısın başlayarak daha iyi veriliyor çünkü kışın ve çevrendekileri takmamaya çalış kendini zayıf hissediyor musun elbiseler tam istediğin gibi oluyor mu eğer cevabın hayırsa daha yolun var demektir öyle düşün :) bu arada boyun ve kilon kaç canımİlk başlarda benim menümde seninki gibi tutarlı güzel menülerdi buse irem bende kaçırınca abartmaktan ziyade zayıfladığımın farkedilmesi.bu yüzden 3 ay önce kimseye söylemeden kalori saymaya başladım kış olduğu için kimse zayıfladığımı farketmedi bile ne zamanki 7,8 kilo verdim farkedilmeye başladım motivasyonum azaldı.çünkü ben diyet yapıyorum desem asla devam edemezdim.Ama şimdi tüm foyam ortaya çıktı:)))))bu kez azimliyim ama kolay başlamam bir işe başlayıncada kimse tutamaz beni bu zayıflama macerası da böyle başladı. Neyse çok uzattım hepinize maceranızda başarılar.İnatla tartılmıyorum Pazartesi azmimiz işe yaradı mı göreceğiz:)))
Aa o zaman sorun yok canım inşallah senin kadar kilo verebilir isem bende kendime izin vericem :)
Slm sabah kahvaltimi oglen 4 te yaptim ama ne kadar yedim azmi cokmu hatirlamiorum kizim ameliyat oldu Allah baska dert vermesin ama evlat cok ayri helede 2 yasinda olunca babasida bende perisan olduk o disarda ben icerde sistik aglamaktan sukurler olsun simdi iyi oda bizde
Aynı şekildeyim canım bende bi kere güzel gitti mi gidiyor kötü başlarsam da kötü aslında kaçamakları akşam yapsak korkudan daha az yeriz ben sahsen akşam yemek yerken onu yersem ağır olur mu ki diye biraz kasıyorum mesela akşama kadar güzel gelsek akşam yicem desek sonra emeğimize acıyıp yemeyedebiliriz bak bunu da deneyebilirim :)
Aa o zaman sorun yok canım inşallah senin kadar kilo verebilir isem bende kendime izin vericem :)
tartıda eksik ciksan dert çıkmasan dert valla bende öyle 300 gr eksik göreyim aman yarabbim içime canavar kaçıyor :) ama çok iyi yapmissin canım zayıflamaya kısın başlayarak daha iyi veriliyor çünkü kışın ve çevrendekileri takmamaya çalış kendini zayıf hissediyor musun elbiseler tam istediğin gibi oluyor mu eğer cevabın hayırsa daha yolun var demektir öyle düşün :) bu arada boyun ve kilon kaç canım
Slm sabah kahvaltimi oglen 4 te yaptim ama ne kadar yedim azmi cokmu hatirlamiorum kizim ameliyat oldu Allah baska dert vermesin ama evlat cok ayri helede 2 yasinda olunca babasida bende perisan olduk o disarda ben icerde sistik aglamaktan sukurler olsun simdi iyi oda bizde
hep ben bu noktadan kaybediyorum mesela diyete şartlandım süper o gün çok iyi ama birde taviz verdim mi gerisi ni boşveriyorum
yok yok hiç korkma çok yememişsinYa kızlar bugün çok yedim gibibide regl oldum hepten şiş hissediyom yazmamadım bugün dışardaydım hep...
Sabah kahvaltım: 2dilim kızarmış ekmek,1dilim peynir,domates,haşlanmış yumurta,kahvaltılık sos ve Yeşilçay
Öğle: Meksika soslu tavuk,1porsiyon Erciş'te ve salata yanında Zero
Akşam: dondurma
Çok mu yedim kızlar yaaaaaa
Ya kızlar bugün çok yedim gibibide regl oldum hepten şiş hissediyom yazmamadım bugün dışardaydım hep...
Sabah kahvaltım: 2dilim kızarmış ekmek,1dilim peynir,domates,haşlanmış yumurta,kahvaltılık sos ve Yeşilçay
Öğle: Meksika soslu tavuk,1porsiyon Erciş'te ve salata yanında Zero
Akşam: dondurma
Çok mu yedim kızlar yaaaaaa
günaydın bayanbaloncuk bende kitaptan kan gurubuma göre en faydalıları aldım bu sabah kahvaltımıda sadece meyveyle yaptım şimdilik çok hafiflikle beraber doygunluk hissettim sende ne var ne yok
bugun 10 gibi kahvaltım 100gr Kiraz 2 Erik 2 dilim Kavun 4 Kayısı toplam 240 kalori hadi 300 diyelim akşamda sebze yemeyi düşünüyoruum 300 de ordan alsam çok iyi artık bende iki öğün ve kan gurubuma göre besleniyorum bakalım sonuç ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?