66 günde 11.4 kg gitti bile :)

insan zayıflayınca reglden daha az etkileniyor galiba kızlar.çok fazla şiştiğini hissetmiyorsun ve rahat oluyorsun sanki

kız biz kafayı bozduk ha. akışkanlı yapışkanlı pastada giderdi yanında ohhh baloncuk duymasın

canlarim yemekte özgürsünüz ya valla bak ben karismam böyle seylere ama böyle seyler yerken gündüz yada öglen yemeye dikkat edin ki hem tatli isteginiz gitsin hem de kilocuklar :)

insan zayıflayınca reglden daha az etkileniyor galiba kızlar.çok fazla şiştiğini hissetmiyorsun ve rahat oluyorsun sanki

aynen tatlim ya hani benim agrim falan olmaz zaten hic kendimi bildim bileli de , o sisme isi yok muydu o beni mavf ediyodu simdi sadece azcik alt karnim sisiyo :) cok rahatladim

100 gr kiraz, 100 gr cilek, 200 gr kavun, 1 seftaliyi dograyip üstüne 1 yemek kasigi yulaf ezmesi ve 1 tatli kasigi kakao döktüm yedim :) ve 1 dilim beyaz peynir.

diyetdaşlarım nabersiniz nasılsınız ?
biliyorum bayadır giremiyorum ama eve geç geliyorum erken çıkıyorum bütün gün ayaktayım bizim seminerde beni özel eleman yapınca hiç oturamıyorum birde topukluda ayaklar maf oldu
salı gününden beri düzenim bozuldu mecburen çünkü eve gidince saat çok geç oluyo sabah kahvaltımı bile yapamıyorum neyse ki bugün son gün.
ya 2 öğün yemeye alışınca çok garip geliyo bana çevremdekilerin acıkması bizim hoca sözde diyet yapıyo 6 öğün yiyo benim midem bulanıyo :44:
en kısa zamanda tekrar aranızdayım öptüm sizii

Canım iki senedir bu şekilde yiyorum ve artık sorun olacağını düşünmüyorum okul zamanı yediğim yemekler yağlı oluyor zaten yazında çok yemek tarzı yemiyorum daha çok meyve salata oluyor o yüzden iyi teşekkür ederim ilgin için :)
Canım sen diyetarkadaşıma giriyordun değil mi orda yazan vermen gereken kiloyla senin verdigin kilo aynı mı

Son düzenleme:
100 gr kiraz, 100 gr cilek, 200 gr kavun, 1 seftaliyi dograyip üstüne 1 yemek kasigi yulaf ezmesi ve 1 tatli kasigi kakao döktüm yedim :) ve 1 dilim beyaz peynir.
Oh afiyet olsun tam yaz kahvaltısı :)
Kahvaltım: 2dilim uno Light denge ekmek, domates,salatalık,haşlanmış yumurta,1dilim salam, labne,kahvaltılık sos ve şekersiz yeşilçay
Süper :)

Kızlar şimdiden menümu yazayım da başka birşey yemeyim bunların dışında çünkü hala yemediklerim var yazıklarım arasinda :)

Sabah spora gitmeden önce (09.00)
2 pirinç patlaklı mısır
Biraz bal ve bir parçacık beyaz ekmek
2 kiraz 2 kayısı

Spordan gelince (13.15)
Yarım nektarin
12 kiraz
6 YK yulaf ezmesi
1.5 bardak yagsiz süt

Az önce 2 adet kayısı

Aksam
Yoğurtlu semizotu
Domates salatalık
1 tatlı kaşığı kadar light krem peynir
Belki 1 dilim ekmek

Yaptığım hareketlere gelincee
1 saat hoca ile pilates aerobik birde sopalarla hareket yaptık sucuk gibi oldum ter su içinde kaldım sonra 45 dkyürüyüş yaptım ekranda 360 kal yaktıgım yazıyordu 2 lt su birde ben çok çay içerim yani günde 6 10 arası oluyor şekersiz tabii onu yazmıyorum

Son düzenleme:

yaptıgın spora karşı yediğin çok az sanki.diyetarkadaşımda aşağı yukarı tutuyor kilo vermen.bende ordan bakıyorum.dört buçuk kilo verdim ama orda beş buçuk yazıyor.tabi bazı atıştırmalarımı oraya yazmadığım içindirde bu

yürüyüslerimi yazmadigim icin suan orda verdigim kilodan yarim kilo eksik görünüyor :)

Benimde bu gün düzensiz ve kalorili oldu.
Kahvaltı 1 yumurta,bir dilim Çavdar ekmeği üzerine maalesef 1 tatlı kaşığı sarelle sürülmüş,domates salatalık
Öğlen 3 adet içki köfte salata
Akşama k flakes ve ceviz bademle idare edebilirsem ne ala.....
Ben birde rezene,papatya,kekik birer çay kaşığı kaynamış suya atıp 5 dakika dinlendirip bir su bardağı içiyorum.sindirime biraz ağır yemişseniz bağırsaklara iyi geliyor ve bitki çayıda içmiş oluyorsunuz.

Ayyyyy çok yoruldum kızlar ya 45dk deli gibi spor yaptım üstüne bide yarım saat yürüdüm baya yoruldum ya, öğle yemeğimi ve akşamı da yaziim şimdiden

Öğle yemeğim: Light meyveli yoğurt ve içine bir avuç nesfit ve sade soda
Akşam yemeğim: yağsız ton balıklı mevsim salata ve cacık yanında şekersiz limonata ( balonum korkuorm artık kola içmeye kızcan diye)

canlarim yemekte özgürsünüz ya valla bak ben karismam böyle seylere ama böyle seyler yerken gündüz yada öglen yemeye dikkat edin ki hem tatli isteginiz gitsin hem de kilocuklar :)

Kesinlikle katılıyorum aynı şeyleri bir gün 5 e kadar bir günde 8 e kadar yiyin farkı sizde görürsünüz arkadaşlar.birinde 200 gr gider diğerinde 100 tecrübe ile sabit. Bugünlük benden bu kadar öpüldünüz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…