- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
kiiiz ben mi anormalin anlamadim kibenim canim hic bisey cekmiyo iste bi türlü cekti bi 5 dk sonra gecti ya
Ayyy kızlar limonlu kekle çay da iyi giderdi şmdi yada neskafeyle beraber,mis gibi kokulu kek ohhhhh
bunları nasıl çekmez bi insanın canı ya . yoksa sen bi uzaylı mısın :44:
kız biz kafayı bozduk ha.akışkanlı yapışkanlı pastada giderdi yanında ohhh baloncuk duymasın
insan zayıflayınca reglden daha az etkileniyor galiba kızlar.çok fazla şiştiğini hissetmiyorsun ve rahat oluyorsun sanki
Canım iki senedir bu şekilde yiyorum ve artık sorun olacağını düşünmüyorum okul zamanı yediğim yemekler yağlı oluyor zaten yazında çok yemek tarzı yemiyorum daha çok meyve salata oluyor o yüzden iyi teşekkür ederim ilgin için :)dünyanin en büyük yanlisini yapiyorsun suan :) cünkü ömrünün sonuna kadar böyle yasamayacaksin dimi? vücudunun o yemekteki yaga ihtiyaci var, normal sisteme gectiginde vucudun yaglanmaya baslayacak bu yag yememe olayi yüzünden
Oh afiyet olsun tam yaz kahvaltısı :)100 gr kiraz, 100 gr cilek, 200 gr kavun, 1 seftaliyi dograyip üstüne 1 yemek kasigi yulaf ezmesi ve 1 tatli kasigi kakao döktüm yedim :) ve 1 dilim beyaz peynir.
Süper :)Kahvaltım: 2dilim uno Light denge ekmek, domates,salatalık,haşlanmış yumurta,1dilim salam, labne,kahvaltılık sos ve şekersiz yeşilçay
kızlar şimdiden menümu yazayım da başka birşey yemeyim bunların dışında çünkü hala yemediklerim var yazıklarım arasinda :)
sabah spora gitmeden önce (09.00)
2 pirinç patlaklı mısır
biraz bal ve bir parçacık beyaz ekmek
2 kiraz 2 kayısı
spordan gelince (13.15)
yarım nektarin
12 kiraz
6 yk yulaf ezmesi
1.5 bardak yagsiz süt
az önce 2 adet kayısı
aksam
yoğurtlu semizotu
domates salatalık
1 tatlı kaşığı kadar light krem peynir
belki 1 dilim ekmek
yaptığım hareketlere gelincee
1 saat hoca ile pilates aerobik birde sopalarla hareket yaptık sucuk gibi oldum ter su içinde kaldım sonra 45 dkyürüyüş yaptım ekranda 360 kal yaktıgım yazıyordu 2 lt su birde ben çok çay içerim yani günde 6 10 arası oluyor şekersiz tabii onu yazmıyorum
Tatlım bende senin gibi şekersiz gazoz limonata icerdim ama onlar kilo aldırıyormus ciddi anlamda onun dışında kahvaltini sevdim :)
Az ve öz canım dondurman ödül mü ?
Canım iki senedir bu şekilde yiyorum ve artık sorun olacağını düşünmüyorum okul zamanı yediğim yemekler yağlı oluyor zaten yazında çok yemek tarzı yemiyorum daha çok meyve salata oluyor o yüzden iyi teşekkür ederim ilgin için :)
Canım sen diyetarkadaşıma giriyordun değil mi orda yazan vermen gereken kiloyla senin verdigin kilo aynı mı
yürüyüslerimi yazmadigim icin suan orda verdigim kilodan yarim kilo eksik görünüyor :)
canlarim yemekte özgürsünüz yavalla bak ben karismam böyle seylere ama böyle seyler yerken gündüz yada öglen yemeye dikkat edin ki hem tatli isteginiz gitsin hem de kilocuklar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?