66 günde 11.4 kg gitti bile :)

valla canim hic kasamam kendimi ya bu zamana kadar kastim da noldu? mantimi da yerim kilomu da veririm diyrum ben yiyin yiyin sizde ama ölcülü yiyin olsun bitsin :)

Bende şmdi Türk kahveme lokum yedim aynen B'nde artık sen gibidüşünyorum herşeyi yiyip ölçülü yemekten yanayım bide sporla destekleyecek tam süper oluyo:)

aynen canim ya :) ben 2 yil önce bfit e gittim ama bende hic bir ise yaramadi 3 ay gitmistim

Ya başındaki hoca çok önemli bide düzenli gitmek, ben haftanın 5günü gitmeye çalışıyorum istikrarlı gidince ve hoca güzel çalıştırınca çok farkediyo tatlım tavsiye ederim:) benim yaklaşık 3 haftada bel ölçüm 10 cm inceldi şok oldum ya o kadar kısa sürede mesela

haftanin 6 günü gitmistim canim ben :) ama sen ilk kez spor yapiyorsun sanirsam. ben bfite gitmeden önce 6 ay kick boks yapmistim ondan etki etmedigini düsünmüstüm

Selamlar kızlar. Ne çok yazmışsınız dünden bu yana. Sayfalarca okudum :) Bugün öğrencilere karne verdik malum. O yüzden bana biraz ödül gibi oldu :)

Sabah: 1 parça peynir, domates, zeytin ve çay. Ekmek yok.

Öğle: 1 dilim kek, 1 fincan çay (Okuldakilerden payıma bunu düşürdüm sadece. Havuçlu kekti ve çok severim çünkü :) )

Akşam: Mantarlı tavuk sote, 2 kaşık pilav. Ekmek yok.

Ara: 1 dilim karpuz.

45 dakika da yürüdüm sahilde.

Bu arada bizim tartı günlerimiz ne oldu? 4-14-24 diye hatırlıyorum ben diğer sayfadan. Burada da öyle mi? Sabah tartıldım, ona göre yazayım :)

Son düzenleme:
valla canim hic kasamam kendimi ya bu zamana kadar kastim da noldu? mantimi da yerim kilomu da veririm diyrum ben yiyin yiyin sizde ama ölcülü yiyin olsun bitsin :)
Mantı da yerim kilo da veririm kardeşiimm
Bfite gidiyorum tatlım belki duymuşsunuzdur, hoca eşliğinde yapıyorum ve inan baya fark etti hem kilo vermem hızlandı hemde görülür bi şekilde inceleme oldu baya 3hafta içinde
Spor çok iyi ya yapmadan önce biraz gitsem mi yorgunum gibi şeytani fikirler akla düşüyor amma yapinca da nasıl mutlu oluyor insann :) hoca ile daha da etkili olur benimde iki hafta oldu haftada üç gün gidiyorum ve bende böyle bi enerjik hissediyorum evde kalsam yine aynı miktarda yemek yerim ama şimdi 400 500 kalori yakınca vücut bizi ödüllendiriyor :)

haftanin 6 günü gitmistim canim ben :) ama sen ilk kez spor yapiyorsun sanirsam. ben bfite gitmeden önce 6 ay kick boks yapmistim ondan etki etmedigini düsünmüstüm

Yok tatlım ya ilk kez yaparmıyım hayatım sporla geçti sporu bıraktığım için ztn geçen yıl kilo almıştım bundan önce kardiyo yapıodum baya hemde, koşu ve yürüyüş yapıodum, geçen yaz yeni evlendim diye rehavete kapılıp bıraktım sporu ondan sonra bi kilo aldım işte 9 kilo birden aldım kafama dank edince başladım diyete ve ardından spora, plates yaptım önce Kıştan beri onu yapıodum onunda çok faydası vardı, 3hafta öncede bfite başladım onun da işte çok faydasını gördüm ve toplamda şimdik 8 kilo verdim, spor yapmayınkızlar yoksa bende gram oynamıyo tatlım ya bünye spora alışınca bıraktığın anda hemen kilo alıyosun ve sporsuz da kilo veremiyosun

öncelikle afiyet olsun :) burda pazartesiden pazartesiye tarti günleri :) umarim bu haftaki pazartesi günkü kilonu biliyorsundur :) cünkü haftalik farki yazicazz :)

öncelikle afiyet olsun :) burda pazartesiden pazartesiye tarti günleri :) umarim bu haftaki pazartesi günkü kilonu biliyorsundur :) cünkü haftalik farki yazicazz :)

Biliyorum biliyorum reglin ilk günüydü özellikle tartılmıştım şişkinliği fark edebilmek için :)

Yanii cikolataa mı mmm adamlar işi biliyorr ya bu arada tam menünü yazsana canım :)

canım beni bilen bilir çikolatadan nefrettt ötesi nefret ederim yanımda yiyemez kimse kokusuna bile dayanamam ama öğretmenim birden ağzıma verdi ve gerçekten güzeldiiii birazda fazla besledi ama
canım tam menümü yazsam mutlaka bu kafayla eksik yazarım çünkü baya bi çeşit vardı :)

arkadaşlar bir kaç gündür çok rahatsızım faranşit olmuşum antipiyotik verdi doktor yemediğinden bünyeni zayıf bıraktın diyorlar biraz toparlanayım bende tekrar menu paylaşimina başlayacam hepinize kolay gelsin

kahvaltim(10:15) ceyrek salatalik, 1 lokmacik beyaz peynir, biraz kasar, 150 gr ev yapimi cilekli yogurt(sekersiz),3 adet biber (azicik yagda sotelendi), yarim patlican sote(tost makinasinda 1 tatli kasigi yagda pisti), 1 corba kasigina yakin pekmez ve 1 adet haslanmis yumurta(tuz dahi koymadim)

çikolatadan nefret eden hatta nefret ötesi nefret eden tek canlı sensin heralde dilvin.

duymasam inanmazdım diyeceğim ama duydum yine inanmıyorum

çikolatadan nefret eden hatta nefret ötesi nefret eden tek canlı sensin heralde dilvin.

duymasam inanmazdım diyeceğim ama duydum yine inanmıyorum

ben baklava falan yiyemem kaç ayda yılda bir eserse öyle regl döneminde canım acı çeker turşu ciğköfte gibi (bunlarda benim akışkanlı yapışkanlı şeylerim ) bu arada cheesepuf nerdeeee
kızlar bugün işe başladık çok acıktım cidden ne zamandır bu kadar acıkmamıştım

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…