66 günde 11.4 kg gitti bile :)

Hazır girmişken hemen yazayım belki sonra fırsat bulamam.

Sabah: 1/2 yufkadan peynirli gözleme, domates, salatalık, zeytin ve çay

Öğle: 1 dilim pizza (ince hamurlu), 1 bardak ayran

Ara: 1 dilim karpuz

Akşam: 1 porsiyon fırında sebze türlüsü, yoğurt, 1 dilim ekmek

şuana kadar ki yediklerimi sayayım biraz çok oldu.araya hiç beklenmedik bi piknik girdi kurum düzenledi

sabah 2 haşlama yumurta yarım bardak kadar ev yapımı ayran tuzsuz

öğle: biraz yoğurdun içine 2-3 kaşık kadar garnitür karıştırıp yedim ve 2 közlenmiş kırmızı biber üzerine yoğurt pul biberli

saat 3 gibi piknik olayı çıktı ve burda bozuldu biraz : bir kaç tane köfte yağsıza benziyordu kuruydular ve biraz beyaz ekmek yedim 2-3 dilim kadar (dilim değildiler o yüzden ne kadar yediğimi bilmiyorum tam olarak) ve yarım küçük bardak kola
aralardada nesgafe içtim az az kendim yapıyorum tatlandırıcı ile.

çok mu oldu sizce kızlar.nesgafeyi saymadım şu ana kadar 700 kalori aldım o da ekmeği 2 dilim sayarak

ben senin bütün gün yedigini 1 ögünde yiyorum nerdeyse nesi cok

aksam yemegi(17:00) Arby`s in citir baget sandivici (etli olan ve yarisindan biraz fazlasini yedim onun) (aksam yemegini avmde yemek zorunda kaldik, o yüzden böyle oldu. ama tavsiye ederim fast food yiyemiyen biri olaraktan cok tamiz ve lezzetli ve saglikli görünüyordu sonrasinda günesin altinda otobanda 25 dk kadar yürüyüs ve günü kapatmis bunulunuyorum bu sekilde

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine
çok şiştim kızlar ağır geçiriyorum bu dönemi.Allahım inşallah bu ay içinde 60 ı görürüm
Görürsün canım inşallah bugün kaçıncı günün canım eğer ödem atmak istiyorsan pirinç lapası diyetini 2 gün yaparsan iyi gelir

Gayet iyi canım yalnız galiba kahvaltini 10 civarında akşam yemeğini ise 18 civarında yapıyorsun 8 saat çok değil mi metabolizman için çünkü biliyorsun yavaşlayabilir

Benim menüme gelince bugün cozuttum !
Kahvaltidan önce 3 adet kayısı
Sabah
1.5 dilim kepekli ekmek
Domates salatalık
Reçel bal ( bunların ikisi 40 gr anca eder toplamda )
Pınar light üçgen peynir
Çatalın ucuyla tam y. Beyaz peynir
8 9 tane patates kızartması

2 saat sonra 7 8 tane dut
Sonra alisverise ciktik hava çok sıcak hakkaten umarım biraz soğur yaklaşık 3 saat yürüdük ama dura dura tabiki yine de 2 defa falan Anca oturdum eve geldim ve kurt gibi açtım Vee bu arkadaşınız 1.5 ince lavası hüpletti !

Akşam
1.5 lavaş
1 Domates 1 adet kırmızı ve yeşil biber
Çok az haşlanmış mısır
2 3 kasık semizotu salatası
Ve 1 adet yenidünya

Son düzenleme:
Gayet iyi canım yalnız galiba kahvaltini 10 civarında akşam yemeğini ise 18 civarında yapıyorsun 8 saat çok değil mi metabolizman için çünkü biliyorsun yavaşlayabilir

hafta ici kahvaltimi daha erken yapiyorum yok canim o durum yalanlandi, artik vucudun depolarini harcamasi icin en ez 5 saat araliklarla yemek yemek gerektigini söylüyor bazi doktorlar

aaa balonccuuk :) vee diğerleriiii nbrsinz hatuncuklarrr :):) özledim yahu sizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…