- 12 Temmuz 2006
- 4.932
- 9.488
- 683
- 40
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
şuana kadar ki yediklerimi sayayım biraz çok oldu.araya hiç beklenmedik bi piknik girdi kurum düzenledi
sabah 2 haşlama yumurta yarım bardak kadar ev yapımı ayran tuzsuz
öğle: biraz yoğurdun içine 2-3 kaşık kadar garnitür karıştırıp yedim ve 2 közlenmiş kırmızı biber üzerine yoğurt pul biberli
saat 3 gibi piknik olayı çıktı ve burda bozuldu biraz : bir kaç tane köfte yağsıza benziyordu kuruydular ve biraz beyaz ekmek yedim 2-3 dilim kadar (dilim değildiler o yüzden ne kadar yediğimi bilmiyorum tam olarak) ve yarım küçük bardak kola
aralardada nesgafe içtim az az kendim yapıyorum tatlandırıcı ile.
çok mu oldu sizce kızlar.nesgafeyi saymadım şu ana kadar 700 kalori aldım o da ekmeği 2 dilim sayarak
kahvaltim(10:15) ceyrek salatalik, 1 lokmacik beyaz peynir, biraz kasar, 150 gr ev yapimi cilekli yogurt(sekersiz),3 adet biber (azicik yagda sotelendi), yarim patlican sote(tost makinasinda 1 tatli kasigi yagda pisti), 1 corba kasigina yakin pekmez ve 1 adet haslanmis yumurta(tuz dahi koymadim)
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendinearkadaşlar bir kaç gündür çok rahatsızım faranşit olmuşum antipiyotik verdi doktor yemediğinden bünyeni zayıf bıraktın diyorlar biraz toparlanayım bende tekrar menu paylaşimina başlayacam hepinize kolay gelsin
Görürsün canım inşallah bugün kaçıncı günün canım eğer ödem atmak istiyorsan pirinç lapası diyetini 2 gün yaparsan iyi gelirçok şiştim kızlar ağır geçiriyorum bu dönemi.Allahım inşallah bu ay içinde 60 ı görürüm
Gayet iyi canım yalnız galiba kahvaltini 10 civarında akşam yemeğini ise 18 civarında yapıyorsun 8 saat çok değil mi metabolizman için çünkü biliyorsun yavaşlayabiliraksam yemegi(17:00) Arby`s in citir baget sandivici (etli olan ve yarisindan biraz fazlasini yedim onun) (aksam yemegini avmde yemek zorunda kaldik, o yüzden böyle oldu. ama tavsiye ederim fast food yiyemiyen biri olaraktan cok tamiz ve lezzetli ve saglikli görünüyordusonrasinda günesin altinda otobanda 25 dk kadar yürüyüs ve günü kapatmis bunulunuyorum bu sekilde
Gayet iyi canım yalnız galiba kahvaltini 10 civarında akşam yemeğini ise 18 civarında yapıyorsun 8 saat çok değil mi metabolizman için çünkü biliyorsun yavaşlayabilir
aaa balonccuuk :) vee diğerleriiii nbrsinz hatuncuklarrr :):) özledim yahu sizi :)
asil ben özledim kizim seniiii :) nerdesiiinn
asil ben özledim kizim seniiii :) nerdesiiinn
ayy ayyyy kuuzzum beni :) çalışıyorum şekerim nolsun işte ekmek parası
sen napıyosun snavlar falan bittimi?
Baloncuk motivasyon sevk irade istek bitti bende korkarim verdiklerimide geri alicam
yok kuzum nerdeee2 tane kaldi sali günü bitecek son sinav o gün
ne bitmez çilee bee
aynen canim yaaa ee görebilcez mi artik seni burlardaa
Ne bileyim ya bu 2013 yili nefret getirdi valla ne ugursuz bir yila girmisim hep sorun hep hastalik
aynen canim yaaa ee görebilcez mi artik seni burlardaa
ne yalan diyim hiç zamanım yok,öylesine bi gireyim dedim
zaten diyet miyet hak getire ooff offf
sikma canini bee. hic biseycik olmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?