- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
kıızzz zateennnn o canııı sıkmaktann çok yiyommm
ne yiyon ki kiizz o kadar merak ettim
yok kızzz aslına bakarsn çok bişey yemiyorum tek sorunum ekmeğe karşı hassasiyetim var zaten ne zamanki ekmek ve türünü kesersm,gün içinde çok hareketli olduğumdan rahat kilo veriyorm da işte ne zaman cnm sıkkın ne zaman daraldım o zaman ekmeğe saldırıyorum
ne ilginc ya millet mreli bozulunca cikolataya saldirir sen ekmege
ben tuhaf insnım valla bak
çikolata bayıyo beni beee
artik ben de sevmiyorum eskisi gibi
arkadaşlar çok kötüyüm tartıştık yine nişanlımla öyle böyle değil ayrıldık gibi.hayatta bi kere mutlu olamıyorum .2 gün mutlu olsam 3 gün acısını çekiyorum . çok zor durumdayım
arkadaşlar çok kötüyüm tartıştık yine nişanlımla öyle böyle değil ayrıldık gibi.hayatta bi kere mutlu olamıyorum .2 gün mutlu olsam 3 gün acısını çekiyorum . çok zor durumdayım
Tatlim ozelden olabildignce destek olabilirim istersen evliyim ben az cok anlarim dilinden
noldu kuzum bide bana diyordunuz nasıl birisin çikolata sevilmez mi diyeaz önce sekersiz türk kahvesinin yaninda biraz cikolata yedimmidem bulaniyor suan, neden yedim bilmiyorum canim da cekmemisti halbuki yuvarlak cikolatalar var ya kahve dünyasinin onlardan 4 tane yedim ayy midem kalkti ya uzun bi süre cikolata görmek istemiyorum bu cikolata yeme olayiyla bugun toplamda 1073 kalori almisim
canım gerçekten üzüldüm umarım hakkında ne hayırlıysa o olur hakkında hayırlı olanadda rabbim gönlünü razı eylesin. evet nişanlı dğeilim ama anlıyorum çevremden dolayı zor ve gerçekten üzücücanım çok sağol anlatmak istesemde nerden başlayacağımı bilmiyorum o kadar çok doluyum ki 5 yıl doldu onla tanışalı çok kavgalar çok şeyler atlattım.anlatsam anlatamam sığmaz nerden başlarım onu bile bilmiyorum.aynu yerde oturmuyoruz beş yılı devirdik ama her zaman yan yana değil.çok şeyler yaşadık aileler girdi araya onun annesi girdi. tabi annesinin kafası ben geberene kadar acı da çeksem onun oğluna dayanmam gerek yeter kı oğluna bir şey olmasın.her şeyi çektim.onlara gittim onlarda kaldım annesi beni ağlattı her oraya gidişimde.hatta en son basımıza bi kaza geldi nişanlımın başına,onun suçunu da benim üstüme attı ve benle konuşurken telefonda beni kendi kızı sanarak benim adıma küfüler yağdırdı.şimdide nişanlım bana annesinin tarafını tutuyor.sanki sen çok iyi bi gelinlik yaptın bize ne yaptın ki diyor.ki nişanlımın tarafı benim aıleme karşı hiçbir şey yapmadı.nişanda bi bilezik ya da başka bir şey bile takmadıi. 2-3 sene de bir bızım tarafa gelirler o kadar.kz tarafı olarak birsey görmedik maddı tarafını geç manevi olarak da.kalkmış bana ne yaptın diyor bıze.geldin bizim eve yuzun asık konuşmazsın şöylesin böylesin saydırdı bana. onların orda rahat edemiyorum ku annesi sürekli laf sokuyo.ağlatıyor beni.kendı de her seyden hal ağlayan birisi. yağmur yağıyor istediği olmaz güneş açıyo istediği olmaz . hastalık hastası her gün yok suram ağrıyor yok buram ağrıyor hiçbirseyden hoşnut olmuyor.ve daha evlenmedik bunları yasadım şimdi de suçlu oldum.dayanamıyorum daha. benı basının ustune taç etmesi gerekirken her gün acı çekiyorum.anlatamadıgım daha nıcelerı var
noldu kuzum bide bana diyordunuz nasıl birisin çikolata sevilmez mi diye
canım gerçekten üzüldüm umarım hakkında ne hayırlıysa o olur hakkında hayırlı olanadda rabbim gönlünü razı eylesin. evet nişanlı dğeilim ama anlıyorum çevremden dolayı zor ve gerçekten üzücü
Canım karışmakta istemem tabii ama nacizhane fikrimi söylemek gerekirse 5yıl gerçekten çok uzun bir süre iyi düşünmek lazım ama bu durumda nişanlının tavrı çok önemli o seni koruyup kollamalı ailesine seni ve aileni ezdirmemeli eğer daha şimdiden böyle ise durum evlendiğinizde durum daha da ağırlasabilir seni kayınvalidenin ağlatmaya uzmeye hakkı yok netice de sende bir annenin evladisin ailen sana kiyamazken onlar böyle yapmamalı canım çok iyi düşünmelisincanım çok sağol anlatmak istesemde nerden başlayacağımı bilmiyorum o kadar çok doluyum ki 5 yıl doldu onla tanışalı çok kavgalar çok şeyler atlattım.anlatsam anlatamam sığmaz nerden başlarım onu bile bilmiyorum.aynu yerde oturmuyoruz beş yılı devirdik ama her zaman yan yana değil.çok şeyler yaşadık aileler girdi araya onun annesi girdi. tabi annesinin kafası ben geberene kadar acı da çeksem onun oğluna dayanmam gerek yeter kı oğluna bir şey olmasın.her şeyi çektim.onlara gittim onlarda kaldım annesi beni ağlattı her oraya gidişimde.hatta en son basımıza bi kaza geldi nişanlımın başına,onun suçunu da benim üstüme attı ve benle konuşurken telefonda beni kendi kızı sanarak benim adıma küfüler yağdırdı.şimdide nişanlım bana annesinin tarafını tutuyor.sanki sen çok iyi bi gelinlik yaptın bize ne yaptın ki diyor.ki nişanlımın tarafı benim aıleme karşı hiçbir şey yapmadı.nişanda bi bilezik ya da başka bir şey bile takmadıi. 2-3 sene de bir bızım tarafa gelirler o kadar.kz tarafı olarak birsey görmedik maddı tarafını geç manevi olarak da.kalkmış bana ne yaptın diyor bıze.geldin bizim eve yuzun asık konuşmazsın şöylesin böylesin saydırdı bana. onların orda rahat edemiyorum ku annesi sürekli laf sokuyo.ağlatıyor beni.kendı de her seyden hal ağlayan birisi. yağmur yağıyor istediği olmaz güneş açıyo istediği olmaz . hastalık hastası her gün yok suram ağrıyor yok buram ağrıyor hiçbirseyden hoşnut olmuyor.ve daha evlenmedik bunları yasadım şimdi de suçlu oldum.dayanamıyorum daha. benı basının ustune taç etmesi gerekirken her gün acı çekiyorum.anlatamadıgım daha nıcelerı var
Bugün çok açım ben doymuyorum :/
3 adet kayısı
Kahvalti
1 dilim ekmek birazcik yufka
1 adet ucgen light peynir
Bol Domates salatalık
1 yemek kaşığı Bal
Kahvaltılık sos
Çok azda beyaz peynir
Ara
Dut ve 4 adet çağla
1 yeşil elma
Ve şuanda kurt gibi acımm
Akşam
Yoğurtlu Semizotu ve mısırlı reyhan salatası
Domates salatalık peynir
Ve bir dilim ekmek
Yada
1 su bardagi süt içine 6 yk nesfit 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?