66 günde 11.4 kg gitti bile :)

sağl canım fikirlerinize ihtiyacım var.benı sevmediğinden azcık şüphelensem bu iş biterdi zaten.dediğin gibi arada aradan 5 yıl geçmiş.şu ana kadar çok küstük konuşmadık günlerce haftalarca ama en son yine o aradı beni.bu iyi bir şey ama çok fazla üzüyor beni.dayandım ama insanım bende dayanamıyorum artık.insan tabi annesinin tarafını tatabilir ama ortada bi haklı bi haksız varken o bana haksız olanı savunuyor ve beni eziyor.bunları haketmiyorum .bu günler için 5 yılımı vermedim ona.annesine karşı gelsin demiyorum asla ama anlasın biraz .ben kendimi ezdirmek için hatta nişanlımın beni annesine ezdirmesine dayanamam katlanamam

çeşit çok ama pek doyuracak bir şey yok bu menüde canım.göze çarpan tek şey sabah yediğin ekmek ve yufka.başka doyulacak bir şey yemediğin için açsın.çok şeşit olunca çok yemişim gibi hissediyorsun

canim yediklerin cok az :) doymaman cok normal yanii
Değiştirdim canım akşam menümü çunku doyamazdım toplamda 900 kal oldu galiba
Akşam
Domates salatalık
Misirli reyhan salatası
1 büyük düz tabaga
Yaklaşık 5 6 yk light yoğurt koydum sonra 3e bölüp bir bölümüne semizotu bir bölümüne 2 yk yulaf ezmesi diğer bölüme de 2 yk nestle nesfit koydum çokta güzel oldu :)

afiyet olsun :)

akşam yemeğim : bir tabak garnıtürlü yemek yağsız. bir tabak salata yağsız ve bir tane közlenmiş biber yoğurtlu ve pul biberli

ve...........biraz kızarmış beyaz ekmek yedim

kızlar sanki ben kilo aldım yaa fazla çıkacağım yarın. gerçi regliyim şuan ama sanki kilo aldım

kızlar ben bugün tartıldım şişliğim inince 50 kilo olmuşum annemde artık yeter zayıfladın yüzün değşti dedi bende diyet yapmıyorum zaten biliyosunuz yani artık kilo bildirimlerinde ben yokum Allah'ıma şükür kilom iyi artık ve kendimi biliyorum ve sağlıklı besleniyorum ve en önemlisi herşeyden yiyorum mesela bugün 2 mini magnum ve 1 küçük nogger yedim ama ona görede bugün fazladan 300 ip atladım hiç vaktim yokken :) ve düzenli beslenmeye başladıgımdan beri bende hiperaktiflik oldu yerimde duramıyorum ve uykusuzluk dışında baya enerjiğim
sizle burda çok güzel zaman geçirdik yeri geldi akıl aldım yeri geldi abla olarak kızdınız hepinize sonsuz teşekkürler ediyorum :)
bayan baloncukkkkkk boncugummm sanada teşekkürler kuzum beslenme uzmanım benim

canim kilo dedigin sey öyle 2 güne alinmaz ki :) o yüzden icini rahat tut, arti ciksan da regliden dlayidir ve bugun kilo bildirimini bekliyorum :)

öncelikle tebrik sonrada tesekkür ederim kuzum :) ama bizi birakip gitmiyceksin dimi? yani sonucta üzülürüm been kilo bildirimi yapmasan da arada ugraa

kahvaltim(07:15) 1 adet yulaf kepeginden krep(yumurta yok), biraz kasar, 200 gr karpuz, 1 seftali, 2 kasik yogurt,1 bucuk ceviz ve 2 adet kavrulmamis badem

gecen hafta:62.6
güncel:61.6
fark:-1.00 kg

(kizlar kilo bildirimlerinizi aynen bu sekilde yaparsaniz cok iyi olur :) insallah güzel sonuclar yazarsiniz, artik ciksaniz bile sakin üzülmeyin kilo degil onlaaar :)

Günaydın kızlar.

Geçen hafta: 69.9

Bu hafta: 69.1

Regl şişkinliğini attım sanırım. Yoksa benim haftada 800 gr vermem görülmüş şey değil. Kilom düştükten sonra haftada yaklaşık 400-500 gr verebiliyordum.

geçen hafta 63.200

bu hafta 63.100

fark -100

demiştim bize of off reglimin de 4 buçuk 5. günü ama bu günlerde şişlik kalır mı. bende kalıyor gıbı ama anlamıyorum da taim. 100 gr vermişim ya bir haftada. kızlar ben cuma günleri de tartılacağım çünkü arası uzun olunca ipin ucu kaçabiliyor. valla bana çok uzun geldi bir hafta hiç tartılmadan.

Kalır tatlım o şişlik bazen regl btsede 1haftada anca geçilmiş bana da spordaki hoca söyledi

acele etmemin sebebi düğün için canım başka değil. 2 haftada 3 kiloyu nasıl veririm ben.üstelik bu hafta da çok da yemedim

acele etmemin sebebi düğün için canım başka değil. 2 haftada 3 kiloyu nasıl veririm ben.üstelik bu hafta da çok da yemedim

Eğer bi haftada 2-3kilo vermek istiyorsan geçen yıl ender saraç söylemişti ben yapmıştım sadece 1haftalık ama işe yaramıştı kendi düğünümden önce yapmıştım:)
1hafta boyunca:
Sabah:2dilim çavdar ekmeği,peynir,domates,salatalık,yeşillik vs. Hatta ben haşlanmış yumurtada yemiştim birkaç gün sadece 1tane

Öğle ve akşam: yağsız bol yeşillikle salata yanındaki yoğurt

Bunu yaptığın sürece spora ağırlık verilmİcek. Ben yaptım geçen yıl işe yaramıştı ama benim tavsiyem boşwer şu an kaç kiloydum öle ol nolcak yavaş yavaş ver kendine eziyet etme tatlım

öncelikle tebrik sonrada tesekkür ederim kuzum :) ama bizi birakip gitmiyceksin dimi? yani sonucta üzülürüm been kilo bildirimi yapmasan da arada ugraa

sağol kuzum :)
yok kız yine menü paylaşımlarına falan gelirim arada belli mi olur ipin ucunu kaçırırım (aman Allah' ım sen koru )
bırakmam sizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…