- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
Canım karışmakta istemem tabii ama nacizhane fikrimi söylemek gerekirse 5yıl gerçekten çok uzun bir süre iyi düşünmek lazım ama bu durumda nişanlının tavrı çok önemli o seni koruyup kollamalı ailesine seni ve aileni ezdirmemeli eğer daha şimdiden böyle ise durum evlendiğinizde durum daha da ağırlasabilir seni kayınvalidenin ağlatmaya uzmeye hakkı yok netice de sende bir annenin evladisin ailen sana kiyamazken onlar böyle yapmamalı canım çok iyi düşünmelisin
Bugün çok açım ben doymuyorum :/
3 adet kayısı
Kahvalti
1 dilim ekmek birazcik yufka
1 adet ucgen light peynir
Bol Domates salatalık
1 yemek kaşığı Bal
Kahvaltılık sos
Çok azda beyaz peynir
Ara
Dut ve 4 adet çağla
1 yeşil elma
Ve şuanda kurt gibi acımm
Akşam
Yoğurtlu Semizotu ve mısırlı reyhan salatası
Domates salatalık peynir
Ve bir dilim ekmek
Yada
1 su bardagi süt içine 6 yk nesfit 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi bilemedim
kahvaltim(10:30)3 parca karpuz, 2 ceviz, 3 kavrulmamis badem, yarim salatalik, kasar ve 200 gr ev yapimi seftalili yogurt(sekersiz)
Değiştirdim canım akşam menümü çunku doyamazdım toplamda 900 kal oldu galibacanim yediklerin cok az :) doymaman cok normal yanii
Değiştirdim canım akşam menümü çunku doyamazdım toplamda 900 kal oldu galiba
Akşam
Domates salatalık
Misirli reyhan salatası
1 büyük düz tabaga
Yaklaşık 5 6 yk light yoğurt koydum sonra 3e bölüp bir bölümüne semizotu bir bölümüne 2 yk yulaf ezmesi diğer bölüme de 2 yk nestle nesfit koydum çokta güzel oldu :)
akşam yemeğim : bir tabak garnıtürlü yemek yağsız. bir tabak salata yağsız ve bir tane közlenmiş biber yoğurtlu ve pul biberli
ve...........biraz kızarmış beyaz ekmek yedim
kızlar sanki ben kilo aldım yaa fazla çıkacağım yarın. gerçi regliyim şuan ama sanki kilo aldım
kızlar ben bugün tartıldım şişliğim inince 50 kilo olmuşum annemde artık yeter zayıfladın yüzün değşti dedi bende diyet yapmıyorum zaten biliyosunuz yani artık kilo bildirimlerinde ben yokum Allah'ıma şükür kilom iyi artık ve kendimi biliyorum ve sağlıklı besleniyorum ve en önemlisi herşeyden yiyorum mesela bugün 2 mini magnum ve 1 küçük nogger yedim ama ona görede bugün fazladan 300 ip atladım hiç vaktim yokken :) ve düzenli beslenmeye başladıgımdan beri bende hiperaktiflik oldu yerimde duramıyorum ve uykusuzluk dışında baya enerjiğim
sizle burda çok güzel zaman geçirdik yeri geldi akıl aldım yeri geldi abla olarak kızdınız hepinize sonsuz teşekkürler ediyorum :)
bayan baloncukkkkkk boncugummm sanada teşekkürler kuzum beslenme uzmanım benim
Günaydın kızlar.
Geçen hafta: 69.9
Bu hafta: 69.1
Regl şişkinliğini attım sanırım. Yoksa benim haftada 800 gr vermem görülmüş şey değil. Kilom düştükten sonra haftada yaklaşık 400-500 gr verebiliyordum.
tebrik ederimm :)
geçen hafta 63.200
bu hafta 63.100
fark -100
demiştim bize of off reglimin de 4 buçuk 5. günü ama bu günlerde şişlik kalır mı. bende kalıyor gıbı ama anlamıyorum da taim. 100 gr vermişim ya bir haftada. kızlar ben cuma günleri de tartılacağım çünkü arası uzun olunca ipin ucu kaçabiliyor. valla bana çok uzun geldi bir hafta hiç tartılmadan.
acele etmemin sebebi düğün için canım başka değil. 2 haftada 3 kiloyu nasıl veririm ben.üstelik bu hafta da çok da yemedim
öncelikle tebrik sonrada tesekkür ederim kuzum :) ama bizi birakip gitmiyceksin dimi? yani sonucta üzülürüm beenkilo bildirimi yapmasan da arada ugraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?