66 günde 11.4 kg gitti bile :)

Canım konuştunuz mu
aksam yemegim(17:15) 1 adet kabak dolmasi, 1 kücük kuru patlican dolmasi ve 1 kücük kuru biber dolmasi(hepside kiymaliydi) ve günü bu sekilde kapatmis oldumm
Bana hep az geliyor seninkiler canım ya
Yok canım vücudun çok su toplamıştır at o kötü dusunceyi kafandan ben çok zayıfladım de :)

Vee az önce regl oldumm
Geçen pazartesi : 56
Bu hafta : 55.6
-400 gr inşallah vucudum da 1 1.5 kilo su tutmustur

Son düzenleme:
Canım konuştunuz mu

Bana hep az geliyor seninkiler canım ya

Yok canım vücudun çok su toplamıştır at o kötü dusunceyi kafandan ben çok zayıfladım de :)

dün aradı saat 3 gibi gündüz. konuştuk tam barışmadık ama bakalım artık. akşam da aradı oylesine ne yapıyorsun diye.normalde çok mesajlaşırız ama hiç mesaj falan atmadı

Vee az önce regl oldumm
Geçen pazartesi : 56
Bu hafta : 55.6
-400 gr inşallah vucudum da 1 1.5 kilo su tutmustur

bende reglıyım sadece 100 gr vermişim çok da kaçırmadım bu hafta ama neden böyle oldu.geçen ay reglimde bile yarım kilo vermiştim. 62 li rakamları bekliyordum aslında beklemiyordum da umuyordum bi ümit işte.

canım ne güzel sen 55 kilosun keşme bende insem bir an önce o kiloya. şu düğün işi keşke olmasaydı 2 ay sonra olsaydı

arkadaşlar bildiğiniz bi kr ya da diyet gibi bir şey varmı 1 haftada en az 2 kilo gidecek şekilde tabi en az 2.normalde hızlı kilo verme için çok uğraşmam ama 2 hafta sonra kuzenimin düğünü var bari 60 kiloya ineyim

Canım belki vucudun çok su toplamıştır bittikten bir hafta sonra tartıl belki bi bakacaksınk ki 1 kilo gitmiş yada vucudun duraklamaya girdiyse bi anda gidecektir çok güzel bir gelin olacağına eminim :) dugunün ne zaman Pirinç lapası diyeti vucuttaki ödemi atıyor tam bu regl dönemi için birde canım lahana bulabilirsen çok iğrenç bir çorba ama çok güzel zayıflatiyor lahana çorbası diyeti bir haftada tam uyarsan 3 4 bile verebilirsin
dün aradı saat 3 gibi gündüz. konuştuk tam barışmadık ama bakalım artık. akşam da aradı oylesine ne yapıyorsun diye.normalde çok mesajlaşırız ama hiç mesaj falan atmadı
Canım benim bence o sende gördüğü hataları söylesin sen sebepleriniyapılanları soyle bu şekilde herşeyi konuşun bakarsın seni haklı bulur ve bundan sonra ailesine seni savunur ve davranışları degisir

Son düzenleme:

canım benim düğünüm değil bu kuzenimin düğünü. benimki bir daha ki yaza olur ancak.pirinç lapası diyeti nasıl canım yani sadece lapa mı yiyeceğiz yanında salata falan yok mu ara öğün falan yokmu.lahana çorbasını içemem ben heralde bilmiyorum

Bugünkü menüm:
Sabah:2dilim uno Light denge
Labne
Kahvaltılık sos
Domates,salatalık
2dilim salam
Şekersiz Yeşilçay

Öğle:2tane çiğköfte, Light meyveli yoğurt
6Erik ve 2tane kayısı

Akşam: Light sütle nesfit

Gece: Yeşilçay,formçay

Spora gdyorum şimdide 40dk spor20dk yürüyüş

Merhabalar 2 gün yoktum yemek yemekten giremedim nete:)))malum haftasonu.
geçen Pazartesi 74.5
Bugün 73.800
Giden 700 gr
Tabi 1, 2 haftadır duraklamıştım vücudu şaşırttım işe yaradı hafta sonu kaçamaklar olmasaydı daha güzel sonuçlar alabilirdim.
Gülüm 6 canım 2 günlük ayran detoksu diye birşey var yağdan 1,5veya 2 kilo arası 2 günde gidiyor diyorlar iyice netten araştırıp deneyebilirsin.ben denemedim ama o yüzden iyice bak aklına yatarsa yaparsın

Yahu ben girene kadar herkes çıkıyormu ne?ama olsun beni motive ediyor valla yazdıklarınızı okumak bile.Bir ara buseirem içtiğim çayı sormuştun alıntılayamadım.içtiğim çayın sinameki ile hiç ilgisi yok hatta sinameki mide ve bağırsakları mahvediyor hiç kullanma derim.
Hepinizi verdiğiniz gr lardan dolayı(baloncuk hariç onu kg dan dolayı) kutluyorum

evet görmemişim yazdığını inşallah öyledir canım.ama bu hafta sıkacağım biraz.bir buçuk gitmesi lazım bu hafta .sıkacağım derken salataya ağırlık vereceğim daha çok

Salata ağırlıklı işe yarıyo tatlım ama kısa vadeli yap 5-6günlüksürekli için vücuda bağışıklık yapıyo daha sonra bişey yiyince hemen kilo alınıyor ama verirsin tatlım merak etme

Moralini bozma canım regl bittikten 2 gün sonraki sabah tartılın diyordu bir doktor.

inşallah da pirinç lapası yapsam mı acaba. ama su gidiyorsa vücuttan sadece yapmanın da bir anlamı kalmıyor siz yaptınız mı hiç kızlar geri alınıyor mu verilenler

Yukarıda yazmıştım canım benim dediğim ayran detoksu 2 gün forumdada var diyet yöntemlerinde bi bak istersen yağdan gidiyor deniyor.

SABAH: 2 haşlama yumurta

ÖĞLE: 2 domates 1 salatalık

ARA: 1 adet kırmızı közlenmiş biber yoğurtlu ve pul biberli

şuana kadar 244 kalori aldım

Akşama da pirinç lapası yemeyi düşünüyorum yağsız salata ile. bakalım sabaha kaç kg çıkarım

Gecen hafta 58.2
guncel 60 siz kilo verin bende boyle alayim bu arada diyet falan hakgetire yardim edin kizlar napicam ben regl oldum onun kilosu olabilirmi of kendımi kandirayim anca

Gecen hafta 58.2
guncel 60 siz kilo verin bende boyle alayim bu arada diyet falan hakgetire yardim edin kizlar napicam ben regl oldum onun kilosu olabilirmi of kendımi kandirayim anca

ablacim tabiki regliden :) hem öyle 3 günde kilo alinmazz! :) sakin morel bozmayin ve hic bisey yokmus gibi yeteri kadar yiyip diyet yapmadan kilo vermeye devam edin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…