- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
Canım konuştunuz musağl canım fikirlerinize ihtiyacım var.benı sevmediğinden azcık şüphelensem bu iş biterdi zaten.dediğin gibi arada aradan 5 yıl geçmiş.şu ana kadar çok küstük konuşmadık günlerce haftalarca ama en son yine o aradı beni.bu iyi bir şey ama çok fazla üzüyor beni.dayandım ama insanım bende dayanamıyorum artık.insan tabi annesinin tarafını tatabilir ama ortada bi haklı bi haksız varken o bana haksız olanı savunuyor ve beni eziyor.bunları haketmiyorum .bu günler için 5 yılımı vermedim ona.annesine karşı gelsin demiyorum asla ama anlasın biraz .ben kendimi ezdirmek için hatta nişanlımın beni annesine ezdirmesine dayanamam katlanamam
Bana hep az geliyor seninkiler canım yaaksam yemegim(17:15) 1 adet kabak dolmasi, 1 kücük kuru patlican dolmasi ve 1 kücük kuru biber dolmasi(hepside kiymaliydi) ve günü bu sekilde kapatmis oldumm
Yok canım vücudun çok su toplamıştır at o kötü dusunceyi kafandan ben çok zayıfladım de :)akşam yemeğim : bir tabak garnıtürlü yemek yağsız. bir tabak salata yağsız ve bir tane közlenmiş biber yoğurtlu ve pul biberli
ve...........biraz kızarmış beyaz ekmek yedim
kızlar sanki ben kilo aldım yaa fazla çıkacağım yarın. gerçi regliyim şuan ama sanki kilo aldım
Canım konuştunuz mu
Bana hep az geliyor seninkiler canım ya
Yok canım vücudun çok su toplamıştır at o kötü dusunceyi kafandan ben çok zayıfladım de :)
Vee az önce regl oldumm
Geçen pazartesi : 56
Bu hafta : 55.6
-400 gr inşallah vucudum da 1 1.5 kilo su tutmustur
Canım belki vucudun çok su toplamıştır bittikten bir hafta sonra tartıl belki bi bakacaksınk ki 1 kilo gitmiş yada vucudun duraklamaya girdiyse bi anda gidecektir çok güzel bir gelin olacağına eminim :) dugunün ne zamanbende reglıyım sadece 100 gr vermişim çok da kaçırmadım bu hafta ama neden böyle oldu.geçen ay reglimde bile yarım kilo vermiştim. 62 li rakamları bekliyordum aslında beklemiyordum da umuyordum bi ümit işte.
canım ne güzel sen 55 kilosun keşme bende insem bir an önce o kiloya. şu düğün işi keşke olmasaydı 2 ay sonra olsaydı
Pirinç lapası diyeti vucuttaki ödemi atıyor tam bu regl dönemi için birde canım lahana bulabilirsen çok iğrenç bir çorba ama çok güzel zayıflatiyor lahana çorbası diyeti bir haftada tam uyarsan 3 4 bile verebilirsinarkadaşlar bildiğiniz bi kr ya da diyet gibi bir şey varmı 1 haftada en az 2 kilo gidecek şekilde tabi en az 2.normalde hızlı kilo verme için çok uğraşmam ama 2 hafta sonra kuzenimin düğünü var bari 60 kiloya ineyim
Canım benim bence o sende gördüğü hataları söylesin sen sebepleriniyapılanları soyle bu şekilde herşeyi konuşun bakarsın seni haklı bulur ve bundan sonra ailesine seni savunur ve davranışları degisirdün aradı saat 3 gibi gündüz. konuştuk tam barışmadık ama bakalım artık. akşam da aradı oylesine ne yapıyorsun diye.normalde çok mesajlaşırız ama hiç mesaj falan atmadı
Canım belki vucudun çok su toplamıştır bittikten bir hafta sonra tartıl belki bi bakacaksınk ki 1 kilo gitmiş yada vucudun duraklamaya girdiyse bi anda gidecektir çok güzel bir gelin olacağına eminim :) dugunün ne zaman
Pirinç lapası diyeti vucuttaki ödemi atıyor tam bu regl dönemi için birde canım lahana bulabilirsen çok iğrenç bir çorba ama çok güzel zayıflatiyor lahana çorbası diyeti bir haftada tam uyarsan 3 4 bile verebilirsin
Canım benim bence o sende gördüğü hataları söylesin sen sebepleriniyapılanları soyle bu şekilde herşeyi konuşun bakarsın seni haklı bulur ve bundan sonra ailesine seni savunur ve davranışları degisir
arkadaşlar bildiğiniz bi kr ya da diyet gibi bir şey varmı 1 haftada en az 2 kilo gidecek şekilde tabi en az 2.normalde hızlı kilo verme için çok uğraşmam ama 2 hafta sonra kuzenimin düğünü var bari 60 kiloya ineyim
Kalır tatlım o şişlik bazen regl btsede 1haftada anca geçilmiş bana da spordaki hoca söyledi
arkadaşlar bildiğiniz bi kr ya da diyet gibi bir şey varmı 1 haftada en az 2 kilo gidecek şekilde tabi en az 2.normalde hızlı kilo verme için çok uğraşmam ama 2 hafta sonra kuzenimin düğünü var bari 60 kiloya ineyim
evet görmemişim yazdığını inşallah öyledir canım.ama bu hafta sıkacağım biraz.bir buçuk gitmesi lazım bu hafta .sıkacağım derken salataya ağırlık vereceğim daha çok
geçen hafta 63.200
bu hafta 63.100
fark -100
demiştim bize of off reglimin de 4 buçuk 5. günü ama bu günlerde şişlik kalır mı. bende kalıyor gıbı ama anlamıyorum da taim. 100 gr vermişim ya bir haftada. kızlar ben cuma günleri de tartılacağım çünkü arası uzun olunca ipin ucu kaçabiliyor. valla bana çok uzun geldi bir hafta hiç tartılmadan.
Moralini bozma canım regl bittikten 2 gün sonraki sabah tartılın diyordu bir doktor.
inşallah da pirinç lapası yapsam mı acaba. ama su gidiyorsa vücuttan sadece yapmanın da bir anlamı kalmıyor siz yaptınız mı hiç kızlar geri alınıyor mu verilenler
Gecen hafta 58.2
guncel 60 siz kilo verin bende boyle alayim bu arada diyet falan hakgetire yardim edin kizlar napicam ben regl oldum onun kilosu olabilirmi of kendımi kandirayim anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?