- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
Yok canım aletle bakmıştı metabolizma hızıma doktorluk değil yani sen bilirsin canım ben senin için söylüyorum :)
Çok güzel canım ya Allah hepimize böyle kayinvalideler nasip etsin :)
1 papatya ekmeğin ortası (ortasını bizim evde ilk ben kaparım)
biraz patates kızartması çok az
zeytin 3 tane
2 dilim peynir
1 çay kaşığı incir reçeli
2 yemek kaşığı yogurt
3lokma turşu
ve şimdide kahve mi içiyorum :)
merhabalar bayanbaloncuk canım tebrik ederim çok güzel kilo vermişssin sen ya ben takıldım kaldım gram veremiyorum kızlar bişi sormak istiyorum bu diyette duraklama döemi oluyor ya ben onu yaşadım daha önce ikinci kez oluyormu çünkü bu kadar yavaşlamasının başka hiçbir sebebi olamazkii diyetime dikkat ediyorum sporumuda yapıyorum kızlar banada yardım edermisiniz
kızlar az önce tartıldım . ilk tartıya çokışlarım her zaman fazla çıkıyor ama ondan sonrakiler hep aynı çıkıyor. sizin tartınızda da oluyor mu böyle bir şey
dün 63.100 geldim bügün 62.600 geldim. sadece dün akşam yaptım lapayı da yedim hem kuru fasulye de yemiştim . açlık otu çayını ne zamandır içmiyordum dün akşam ondan da içtim şimdi 62.600 geldim.ya lapadan ve çaydandır ya da dün ki regli şişliğiydi
dilvin kız asen kesin yapmışındır bu pirinç lapası diyetini nasıl verdiğin kiloyu geri aldın mı
canim bende de oluyor bazen o :) bir de regli siskinligin gitmis olabilir, bi de takviye yaptin ya :) degistireyim mi cizelgeden son kilo durumunu?
valla hemşom geri almadım ben ama çünkü dikkat etmiştim nerdeyse 2 kilo vermiştim 2 günde
ay valla çok kilo vermişsin tebrik ederim ben de görebilcek miyim o günleri acaba
yok canım değiştirme kalsın verdiğimi alabilirim çok sevinmedim nedense sanki hemen geri gelecekmiş gibi hissettiğim için
tamam canim :) ama kafana takma bu mevzuyu
düğün işi olmasa bu kadar takmayacağım ama gerçi düğün olmasaydı da kilo verebilirmiydim bilmiyorum
az önce biraz ekmekle reçel attım ağzıma çok açıktım dayanamadım
saat 7:30 2 kasik yogurdun icine , zerdecal-tarcin-zencefil
kahvalti(8:00) 1 bardak süt, 100 gr kavun, 1 seftali, 1 corba kasigi yulaf ezmesi, 2 ceviz ve 2 kvrulmamis badem, biraz koyun peyniri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?