66 günde 11.4 kg gitti bile :)

Yok canım aletle bakmıştı metabolizma hızıma doktorluk değil yani sen bilirsin canım ben senin için söylüyorum :)

Çok güzel canım ya Allah hepimize böyle kayinvalideler nasip etsin :)

valla evlenmemize benimkinin ailesi daha hevesli ya babasina kalsa nisan yapacak hemen ama biz istemiyoz erken daha okuyoruz diye. amin canim insallah herkes kendinin kat kat fazlasini bulduug bi aileye gelin gideer

saat 7:30 2 kasik yogurdun icine , zerdecal-tarcin-zencefil
kahvalti(8:00) 1 bardak süt, 100 gr kavun, 1 seftali, 1 corba kasigi yulaf ezmesi, 2 ceviz ve 2 kvrulmamis badem, biraz koyun peyniri

1 papatya ekmeğin ortası (ortasını bizim evde ilk ben kaparım )
biraz patates kızartması çok az
zeytin 3 tane
2 dilim peynir
1 çay kaşığı incir reçeli
2 yemek kaşığı yogurt
3lokma turşu
ve şimdide kahve mi içiyorum :)

kızlar az önce tartıldım . ilk tartıya çokışlarım her zaman fazla çıkıyor ama ondan sonrakiler hep aynı çıkıyor. sizin tartınızda da oluyor mu böyle bir şey

dün 63.100 geldim bügün 62.600 geldim. sadece dün akşam yaptım lapayı da yedim hem kuru fasulye de yemiştim . açlık otu çayını ne zamandır içmiyordum dün akşam ondan da içtim şimdi 62.600 geldim.ya lapadan ve çaydandır ya da dün ki regli şişliğiydi

dilvin kız asen kesin yapmışındır bu pirinç lapası diyetini nasıl verdiğin kiloyu geri aldın mı

merhabalar bayanbaloncuk canım tebrik ederim çok güzel kilo vermişssin sen ya ben takıldım kaldım gram veremiyorum kızlar bişi sormak istiyorum bu diyette duraklama döemi oluyor ya ben onu yaşadım daha önce ikinci kez oluyormu çünkü bu kadar yavaşlamasının başka hiçbir sebebi olamazkii diyetime dikkat ediyorum sporumuda yapıyorum kızlar banada yardım edermisiniz

tesekkür ederim :) uzun süredir yemedigin bir seyi ye mesela tatli ne biliyim cikolata, makarna pasta gibi biseyler yani bi gün cok fazla kalori al ve ertesi gün normal diyetine devam et bence ise yarayacaktir vucut alisti cünkü yeme sistemine.

canim bende de oluyor bazen o :) bir de regli siskinligin gitmis olabilir, bi de takviye yaptin ya :) degistireyim mi cizelgeden son kilo durumunu?

valla hemşom geri almadım ben ama çünkü dikkat etmiştim nerdeyse 2 kilo vermiştim 2 günde

bugünde devam edeyim bakalım yarın ne olur. gerçi dün zaten sadece akşama yaptım lapayı ve kuru fasulye de yemiştim anlamadım bir şey valla.sen kaçten kaça düşmüştün.

düğün işi olmasa bu kadar takmayacağım ama gerçi düğün olmasaydı da kilo verebilirmiydim bilmiyorum

az önce biraz ekmekle reçel attım ağzıma çok açıktım dayanamadım

afiyet olsuun :) bu yeme mevzunu bu kadar takmayin kafaniza :) acikinca yiyin. susayinca icin teorisindeyim ben

saat 7:30 2 kasik yogurdun icine , zerdecal-tarcin-zencefil
kahvalti(8:00) 1 bardak süt, 100 gr kavun, 1 seftali, 1 corba kasigi yulaf ezmesi, 2 ceviz ve 2 kvrulmamis badem, biraz koyun peyniri

aksam(17:45) büyük 1 kase tarhana corbasi
yemekten yarim saat önce 2 kasik yogurda tarcin-zencefil-zerdecal.
ve günü bu sekilde kapatmis oluyorum :)

Son düzenleme:
Kızlar karnım ilk defa bu kadar çok ağrıyor bu regl döneminde tek sevindiğim ilk defa canım tatlı hiçbir şey istemiyor çok şükür nazar değmesinn
Sabah
Yemekten yarım saat önce 2 Yk yağsız yogurtla zencefil tarçın zerdeçal karışımı

Kahvalti
Domates salatalık
Minik bir parça yağlı beyaz peynir
Yarım light ucgen peynir
1 dilim ekmek
Toplamda bir tatlı kaşığı edecek kadar reçel bal ve çok az süt ( yağsız)

Vee kızlar öyle cips niyetine yaklaşık 10 kasık kadar nesfit ve çekirdek yedim

Ara
2 adet kayısı 7 adet kiraz

Yemekten yarım saat önce yogurt karışımı

Akşam
Domates salatalık
Yarım kase çorba
2 3 Yk yogurt
5 tane kiraz

Bugün spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…