66 günde 11.4 kg gitti bile :)

akşam yemeğim
1 küçük biber dolması
1 kase ev yapımı müsli
3 lokma sütlü simit
5 küçük parça app acııı biber turşusu
ve 1 tane kırmızı meyveli kornet

bugünde devam edeyim bakalım yarın ne olur. gerçi dün zaten sadece akşama yaptım lapayı ve kuru fasulye de yemiştim anlamadım bir şey valla.sen kaçten kaça düşmüştün.

canım ben o zmanlar 52 den 50 ye inmiştim galiba tam hatırlamıyorum ama lahana diyetiyle 4 kilo verdim ama yapmam böyle diyetler daha midem kendini buldu varsın 2 kilo fazlam olsun ama saglıklı olayım zaten benim hedeefim 49' du şimdi 50 kiloyum 50.1 hatta ama zamanla inşallah 48-49 olurum bu 2 öğünle

demek ki geri alınıyor verilen kilo

Gecenin bu saatinde misafir çocuklar derken anca giriyorum.ben bu sevdadan vazgeçeceğim galiba kızlar.olmuyor kaç gündür.iradesizliğim geri geldi.kendiliğinden gelen heves puuuuf kendiliğinden geçti sanki.eski günlüğüme baktım 20 mayısta 75 olmuşum 17 Haziran'da 73.800 bir ayda 1.200 gr sadece moralim çok bozuldu neyse size başarılar.iyi geceler

bu kadar kolay pes etmemelilisin bence, gecen sene bende haftada 6 gün spor yapmama ragmen 3 ay 1 kilo bile verememistim. ama pes etmedim yinede.hem biz bu kilolari 1 ayda almadik dimi? ee niye o zaman bu acele. bir an evel motuve olup dönersin umarim

kahvalti(07:45)1 adet yulaf kepeginden krep(yumurtasiz ve tuzsuz), 100 gr kavun, 100 gr cilek, 100 gr kiraz ve 2 tatli kasigi kadar lor peyniri. (kahvaltidan yarim saat önce 2 kasik yogurdun icine tarcin-zerdecal ve zencefil)

Sağol canım düşün yediklerimi bildiremiyorum bile Pazartesi yinede kilo bildirimi yaparım artık belli olur var mıyım yokmuyuuuuum(

Bi de ballı tarçınlı suya başladım iki gündür belki metabolizmamı hızlandırır.çünkü evet çok yiyorum bikaç gündür ama asla en kötü beslenme dönemimdeki kadar değil yinede.

canım pes etme. bende 2 ayda toplam 2 kilo vermiştim hatta vermiştim demek de olmaz çünkü 1 kilosunu hemen almıştım geri. 2 ayda bir kilo vermiştim. tabloya baktığımda başıma dank etti. onsan sonraki kilolarımı sık sık salata yoğurt vb az kalorisiz yiyeceklerle verdim hala oyle devam ediyorum yağlı bir şey hiç yemedim arada yediğim meyve ceviz çikolata dondurma hariç.

şimdi de et ve salata diyetine başlamak istiyorum istersen gel beraber başlayalım ne dersin. bir kaç gün yapıp ne kadar veririm denedikten sonra devam edeceğim o zaman belli olur. ilk tartıya çıktığımda 70 kg geliyordum hatta hatırlıyorum 71 bile gelmiştim. et diyetiyle 68 buçuğa düştüm bir - bir buçuk günde ve o verdiğim kiloyu daha hiç yukari çıkmadım

Son düzenleme:

Desteğin için çok tşk ederim.sanırım günlüğe çok girememekte motivasyonumu azaltıyor.et salata diyeti bana da uygun aslında etçil bir aile olarak.60 lı kiloları görmek benim için hayal olmasın diye devam etmem lazım.Hayırlısı artık

gel yapalım 2 - 3 gün zaten işe yaramazsa bırakırız olur mu.herkeste işe yaramış hatta ben bir gün boyunca sadece 1 bütün tavuğu haşlayıp yemiştim hatta aralarda başka şeyler de yemiştim ve 1 buçuk kilo verimiştim ve o kiloyu daha almadım.70-71 den 68 buçuğa düşmüştüm ve daha hiç 68 buçuk olmadım 68 oldum ama 68 buçuk olmadım.yarın başlayalım mı.istersen egedanın yöntemiyle zayıflama deneyimlerimiz adlı başlığı oku

E hadi yarından itibaren başlayalım birlikte bugünkü zeytinyağlı fasulyem boşa gitmesin.kahvaltıda da et mi yiyecez.dediğin başlığı okudum sanırım ama ben o kadar tavuk yiyemem canım ya kahvaltıyı yumurta salatalık domates öğlen ve akşam et,tavuk veya balık salata uygun olur mu?

Son düzenleme:
bazıları senin dediğin gibi yapmış canım uygun olur heralde . ben et yemeyi düşünüyorum ama bazen salata ve yoğurt yiyebilirim .ben aralardada nesgafe içeceğim ve acıkırsam salata yiyeceğim bakalım bir kaç gün sonra ne olur. öyle ümitsizliğe kapılma. ben 5 kilo daha versem rahatlayacağım

ve bu diyet yağdan verdiriyormuş.salata ve tavuk yan yana olunca yağ yakıyormuş bakalım verebilecek miyiz

canım senin boyun kilon yaşın kaçtı

Boyum 1.55 kilom Pazartesi 73.8 basen bacak yok bende kilolar göbek ve göğüste maalesef :) 85 ten geldim bide bu kiloya 3 ayda onun hatrına vazgeçmek istemiyorum aslında.Canım çıkmam gerekebilir cevap veremezsem kusura bakma yarından itibaren paylaşalım yediklerimizi.

tamam canım yarın başlarız akşama alırım zaten tavuğu ancak. inşallah veririz de 55 kiloya düşerim bir an önce

Bi de ballı tarçınlı suya başladım iki gündür belki metabolizmamı hızlandırır.çünkü evet çok yiyorum bikaç gündür ama asla en kötü beslenme dönemimdeki kadar değil yinede.
Canım olsun bak yine de kilo vermişsin ya hiç veremeseydin yada alsaydin bence gayet iyi 1 2 kilo derken gider ki şuanda normal yiyormussun eğer bu şekilde gidiyorsa biraz sıksan neler olur sakin moralini bozma birde canım eğer bir dilim cikolata ile yetinmiyorsan yada aldığın bir tane bisküvi seni durduramiyor ve sonunda hepsini yemiş olarak kendini buluyorsan eğer o zaman bu bana yasak de ve hiç baslama elini bile atma derin bir nefes al ve ordan ayrıl

sabah: bir avuç kiraz 1 ceviz 1 fındık ve 1 kayısı yedim

öğle: 2 haşlama yumurta

ve az önce de 1 çikolatalı gofret yedim ( ne yapayım dayanamadım )

aralarda da az az nesgafe içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…