- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
kızlar bugün ben çok acıktım ya 500 kalori aldım şuana kadar daha akşamı da yemedim üstelik yeni geldim eve. ama çok bir şey de yemedim bugün gofret yiyince kaloriyi o doldurdu.ve şuan çok açım
canim umarim yemek yememeyi düsünmüyorsundur? bir an evel bir seyler hazirla ve ye hadi :)
tutabilsem kendimi düşünürdüm amabiliyorsun dayanamıyorum
kahvalti(07:45)1 adet yulaf kepeginden krep(yumurtasiz ve tuzsuz), 100 gr kavun, 100 gr cilek, 100 gr kiraz ve 2 tatli kasigi kadar lor peyniri. (kahvaltidan yarim saat önce 2 kasik yogurdun icine tarcin-zerdecal ve zencefil)
Benim sorunum daha çok unlu mamullerle:)tümden yasaklansa keşke:)Canım olsun bak yine de kilo vermişsin ya hiç veremeseydin yada alsaydin bence gayet iyi 1 2 kilo derken gider ki şuanda normal yiyormussun eğer bu şekilde gidiyorsa biraz sıksan neler olur sakin moralini bozma birde canım eğer bir dilim cikolata ile yetinmiyorsan yada aldığın bir tane bisküvi seni durduramiyor ve sonunda hepsini yemiş olarak kendini buluyorsan eğer o zaman bu bana yasak de ve hiç baslama elini bile atma derin bir nefes al ve ordan ayrıl
Merhaba kızlaar :)
Sabah
3 adet kayısı 3 adet kiraz Yufka ekmek yedim 1 tatlı kaşığı da reçel yedim spora gittim
Geldim
Yoğurtlu kür ve 1 bardak yağsız süt
Yarım saat sonra
1 adet küçük biber dolmasından biraz az
10 adet kiraz
1 adet hurma
4 adet mısır patlagı
Yoğurtlu kür(2 Yk yağsız yogurt ile )
1 kase çorba
Domates salatalık
Yarım şeftali
0.25 kadar muz
Bugün kahvaltim yok çünkü spordan geç geldim orda da 1 saat tempolu yürüdüm 500 kal yaktım 1 saatte pilates yaptım galiba 750 800 kadar harcadım :)
Canım bu yoğurt karışımı ilk başlarda günde 500 gr veren olmuş sizde etkisi nasıl oldu acaba?
kızlar bugün ben çok acıktım ya 500 kalori aldım şuana kadar daha akşamı da yemedim üstelik yeni geldim eve. ama çok bir şey de yemedim bugün gofret yiyince kaloriyi o doldurdu.ve şuan çok açım
bende yapiyorum o kürü pazartesi aksamindan beri ama tartilmadim ben özellikle. yani eger veriyorlarsa da 500 gr bagirsaklari calistiriyor onun icin vermislerdir :)
Evet mantıklı ayıptır söylemesi ben 3 günde bir çıkıyorum.Pazartesi'ne denk gelirse iyi oluyor bildirim yapıyoruz ya:)))
Çikolatalı gofretin kalorisine bak ve onu bir kalıp tereyağı olarak gözünde canlandır İnan yiyesin gelmiyor ığğğğk oluyorsun:))
bende yapiyorum o kürü pazartesi aksamindan beri ama tartilmadim ben özellikle. yani eger veriyorlarsa da 500 gr bagirsaklari calistiriyor onun icin vermislerdir :)
kız ben tereyağını da seviyom hele bal ile ekmeğe sür ye ohh
bende bu akşam aldım zencefil zerdeçal tarçın başka bir şey var mıydı kızlar.aç karnına mı yiyecez bunları
ana ögünlerinden yarim saat önce 2 corba kasigi yogurdun icine 1 er cay kasigi koyup yiceksin canim :) ben günde 2 kere yedigim icin 2 kere yapiyorum.
bu kür kilo aldırır mı acaba .ben daha önce keten tohumu ile yoğurt yiyordum kilo almıştım.şimdi yiyorum karışımı tadı da güzel oldu
aynen canim benim cocuklugumdan beri var o sorun :) o yüzden basladim ben bu küre aslinda kilo icin degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?