66 günde 11.4 kg gitti bile :)

bayanbaloncuk: 62.6/61.6 fark: -1.00
boza: 69.9/69.1 fark: -0.80
moonlin14: 63.4/62.6 fark: -0.80
feylesof: 74.5/73.8 fark: -0.70
buseirem: 56/55.6 fark: -0.40
gülüm6: 63.2/63.1 fark: -0.10
alosumm: 58.2/60 fark: +0.80

kizlar gelenlerin kilo bildirimleri bunlar :) hepimizi tebrik ediyorumm

Beni aldigim icinmi tebrik ediosun baloncukum

kahvaltim(07:15) 1 adet yulaf kepeginden krep(yumurta yok), biraz kasar, 200 gr karpuz, 1 seftali, 2 kasik yogurt,1 bucuk ceviz ve 2 adet kavrulmamis badem

aksam yemegim(14:15) kücük bi tabak tavuklu pilav, ondan bi 10 dk sonra 1 adet magnum bademli. :) ve o saatten beri bisey yemedim, erken yemis oldum ama ac olmadigim icin aksam yemegi yerine sayiyorum ve günü kapatmis bulunuyorum :)

inşallah da pirinç lapası yapsam mı acaba. ama su gidiyorsa vücuttan sadece yapmanın da bir anlamı kalmıyor siz yaptınız mı hiç kızlar geri alınıyor mu verilenler

gülümcüm, ben yarindan itibaren yemeklerden yarim saat önce tarcin-zencefil-zerdecalli yogurt seysine basliycam. benim amacim bagirsak hareketlenmesi icin ama istersen sen de basla orda kilo verdirdigi de yaziyordu

Alosummda dahil hepimizi tebrik ediyorum alosumm regldan dolayı oldugu içindir tam gaz devam tatlım :)
aksam yemegim(14:15) kücük bi tabak tavuklu pilav, ondan bi 10 dk sonra 1 adet magnum bademli. :) ve o saatten beri bisey yemedim, erken yemis oldum ama ac olmadigim icin aksam yemegi yerine sayiyorum ve günü kapatmis bulunuyorum :)
Canım metabolizmani bu şekilde iflas ettirceksin :/ yediklerin miktarı falan iyi ama saatler hiç uygun değil kendimden biliyorum iki sene önce bende öyle başladım kilo vermeye aynı böyle uzun saatler ile sonra doktora gittin metabolizma hızım çok dusmustu yine de sen bilirsin
ya bu pirinç lapası tuzsuz hiç yenmiyor yaa
Canım ben onu hep sutlaç yiyormus gibi hayal ederek yemiştim öyle düşününce içine şeker katmak istiyor insan ama onu da denedim olmuyor Baharat ve domates katabilirsin canım yalnız iki gün boyu o yenecek ve yanında sadece meyve şimdi yemeseydin :)

canim normalde o kadar erken yemiyorum ki :) hem öyle zararli bi sey olsaydi uzun araliklarla yemek yemek, oruc bizim icin bi nimet olmazdi :) kan grubuna göre beslenme sisteminde asil amac ögünler arasinda en az 8 saat olmasi :) e buda sadece sabah kahvaltisi ve aksam yemegine denk gelebiliyor he birde 2 kere diyetisyene gidip kilo almis bir insan olarakdan doktorlara güvenmiyorum acikcasi

Son düzenleme:

sütlaç mı dedin acaba içine tatlandırıcı atsam olur mu

Kızlar akşam menüm yine kalabalık :)
Sabah
Yarım simit biraz kaşar ve çok az sucuk tost şeklinde yedim
4 5 kasık nestle nesfit

Ara
Süt ictim yağsız bir bardağa yakın
Yarım kaseden az yayla çorbası ictim

Akşam
4 5 Yk yağsız yoğurt
2 Yk yulaf kepegi 2 Yk nesfit meyveli üstüne çok az bal döktüm birde yarım muz
Acılı ezmeden azcık
1 Domates 1 yeşil biber
Yarım kase çorba

1 saat hocayla step aerobik 1 saat 10 dk kadarda tempolu yürüyüş yaklaşık 500 600 kalori civari yaktım galiba

sütlaç mı dedin acaba içine tatlandırıcı atsam olur mu
Yok gülümm amman ha sutlaç yiyormus gibi düşündüm onu hayal ederek Bence katma sadece 1 2 gun yapicam dayanirim de birde çok tok tutuyor :) bu arada yarın bende tarçin yogurt zerdeçal zencefil karisimina baslicam bayanbaloncuk sen ben yapalım :)

Son düzenleme:

ona bende başlayacağım ama ancak perşembe günü alırım malzeme

kizlaar bugun sevdicegimin annesi kendi ceyiz sandigindan zamaninda kendi yaptigi oyali bi yazmayi bana yollamis ya :) cok sevindimmm

AKŞAM YEMEĞİM: 1 tabak pirinç lapası 1 adet domatesle bir kaç kaşık da ayakta ağzıma kuru fasulye attım

akşam yemeğinden önce 1 mini pop kek ve kırmızı közlenmiş biber yoğurtlu ve pul biberli

kızlar ya şu anımı sanki daha önce yaşamışım.hatta o zaman yarın sabah olduğunda tartılmışım ve kilo vermiş çıkmışım.du bakalım yarın sabaha da öylemi olacak mı?

size de oluyor mu kızlar.lisedeyken edebiyat hocam demişti ruhlar ruhlar alemiymiş böyle şeyler olunca.yani yaptığın şeyi sanki aynısını daha önceden yaşamış gibi olunca ruhlar aleminde daha önce yaşanmış olduğu için hatırlıyormuşuz o anı.

Son düzenleme:

Kizz gece gece ruh falan geldilermi sana bu arada baristinmi nisanlinla

Yok canım aletle bakmıştı metabolizma hızıma doktorluk değil yani sen bilirsin canım ben senin için söylüyorum :)
ona bende başlayacağım ama ancak perşembe günü alırım malzeme
Tamam canım ben yarın başlıyorum sonuçları yazarım yemeklerden yarım az saat önce değil mi
kizlaar bugun sevdicegimin annesi kendi ceyiz sandigindan zamaninda kendi yaptigi oyali bi yazmayi bana yollamis ya :) cok sevindimmm
Çok güzel canım ya Allah hepimize böyle kayinvalideler nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…