- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
buraya da yazayı eksik kalmasın kızlar facenizi verin de gorelım bırbırımızı.seyma ben seni hala ekleyemiyom
Masallah canım bak ne güzel frenlemissin kendini hem istediğini yiyip hemde zayıflamak daha ne olsun :) bu kür şimdilik ise yaramadı ama ben yanında süt falan ictim dünden beri gram oynama yok ama soyle birşey var benim iştahımı baya baya kesti yiyince başka birşey yemek istemiyorum tadını da çok begendim hep bunu yemek istiyorumm :)Benim sorunum daha çok unlu mamullerle:)tümden yasaklansa keşke:)
Ben bugün gezmeye gittim ve ilk günlerdeki gibi kalori hesabıyla herşryden yedim canım.Uzun zamandır hesaplamıyordum iyi geldi 925 kalori almışım.Bu beni frenledi yatana kadar su ve yeşil çay içecem.Canım bu yoğurt karışımı ilk başlarda günde 500 gr veren olmuş sizde etkisi nasıl oldu acaba?
Canım bende de tam tersi oldu iştahimi kesti bilmiyorum belki de yarın falan arttırır :s zencefili biraz az koy canım çünkü iştah aciyormussanmiyorum canim :) zaten topu topu 2 kasik yiyosun, ama bende biraz istah acti galiba ya :/ anlayamadim nedenini
Canım ekmek kötü olmamış kii hatta 500 kalorinin ustune az bile olmuş :)akşam yemeği olarak yoğurtlu kürümü yedim yarım kilo da kiraz yedim maalesef ve salata bir dilim ekmekle
Masallah canım bak ne güzel frenlemissin kendini hem istediğini yiyip hemde zayıflamak daha ne olsun :) bu kür şimdilik ise yaramadı ama ben yanında süt falan ictim dünden beri gram oynama yok ama soyle birşey var benim iştahımı baya baya kesti yiyince başka birşey yemek istemiyorum tadını da çok begendim hep bunu yemek istiyorumm :)
Canım bende de tam tersi oldu iştahimi kesti bilmiyorum belki de yarın falan arttırır :s zencefili biraz az koy canım çünkü iştah aciyormus
Canım ekmek kötü olmamış kii hatta 500 kalorinin ustune az bile olmuş :)
Canım bende de tam tersi oldu iştahimi kesti bilmiyorum belki de yarın falan arttırır :s zencefili biraz az koy canım çünkü iştah aciyormus
Günaydın herkese kızlar:) yaa dün yoktum arkadaşımdaydım braz fazla kaçırdım 1250 kalori fln aldım ama bugün toparlıyayım inşallah..
Sabah:2dilim uno Light denge, 1tane Light üçgen peynir,domates,salatalık,kahvaltılık sos ve şekersiz çay
yoğurt karışımımı yedim ama benim midemi bulandırdı. iştah kapatıyor sanırsam. çok çok azıcık ta tavuk parçası yedim sonra . açım ama yiyesim yok kızlar bu karışımdan dolayı.
Kizlar bu yogurt karisimi ne ise yariyor
Sabah gayet iyi kahvaltın :)Günaydın herkese kızlar:) yaa dün yoktum arkadaşımdaydım braz fazla kaçırdım 1250 kalori fln aldım ama bugün toparlıyayım inşallah..
Sabah:2dilim uno Light denge, 1tane Light üçgen peynir,domates,salatalık,kahvaltılık sos ve şekersiz çay
Belki geçer canım bugün ne olacak haberdar etilk yedigimde benim de istahimi kesiyor canim ama yemek yedikten sonra acikmaya basliyorumck ilginc ya 2 bucuk aydir ilk kez böyle oluyor
Gülüm yedikten sonra mi miden bulaniyor yoksa tadından dolayı mi
kahvaltı : yoğurtlu kür ve bir parmak kadar tavuk eti sonra iki kaşık yoğurt
öğle : yoğurtlu kür ve yarım saat sonra tavuklu salata yağsız ama tuzlu ve bir küçük bardak ayran
şu an o kadar çok doydum ki kızlar nefes alamıyorum resmen. neden acaba çok mu yedim ki sizce
Merhabaaa herkese.Canım bence 3 öğün yapma bitkisel şeylerinde çoğu zarar.bağırsaklarını gereğinden fazla çalıştırabilir ya da tam tersi kabızlık yapabilir bünyeye göre.Dikkatli tüketmek lazım
kahvaltı : yoğurtlu kür ve bir parmak kadar tavuk eti sonra iki kaşık yoğurt
öğle : yoğurtlu kür ve yarım saat sonra tavuklu salata yağsız ama tuzlu ve bir küçük bardak ayran
şu an o kadar çok doydum ki kızlar nefes alamıyorum resmen. neden acaba çok mu yedim ki sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?