66 günde 11.4 kg gitti bile :)

akşam yemeği olarak yoğurtlu kürümü yedim yarım kilo da kiraz yedim maalesef ve salata bir dilim ekmekle

Son düzenleme:
Masallah canım bak ne güzel frenlemissin kendini hem istediğini yiyip hemde zayıflamak daha ne olsun :) bu kür şimdilik ise yaramadı ama ben yanında süt falan ictim dünden beri gram oynama yok ama soyle birşey var benim iştahımı baya baya kesti yiyince başka birşey yemek istemiyorum tadını da çok begendim hep bunu yemek istiyorumm :)
sanmiyorum canim :) zaten topu topu 2 kasik yiyosun, ama bende biraz istah acti galiba ya :/ anlayamadim nedenini
Canım bende de tam tersi oldu iştahimi kesti bilmiyorum belki de yarın falan arttırır :s zencefili biraz az koy canım çünkü iştah aciyormus
akşam yemeği olarak yoğurtlu kürümü yedim yarım kilo da kiraz yedim maalesef ve salata bir dilim ekmekle
Canım ekmek kötü olmamış kii hatta 500 kalorinin ustune az bile olmuş :)

biraz fazla oldu bugün yarın tavuk yiyeceğim bakalım ne olur.

Canım bende de tam tersi oldu iştahimi kesti bilmiyorum belki de yarın falan arttırır :s zencefili biraz az koy canım çünkü iştah aciyormus

ilk yedigimde benim de istahimi kesiyor canim ama yemek yedikten sonra acikmaya basliyorum ck ilginc ya 2 bucuk aydir ilk kez böyle oluyor

kahvaltim(07:30) 1 bardak süt, 1 dilim b.peynir, 100 gr kavun, 100 gr kiraz, 100 gr cilek, 4 kavrulmamis badem ve 1 ceviz.
(kahvaltidan yarim saat önce 2 kasik yogurda tarcin-zencefil-zerdecal)

yoğurt karışımımı yedim ama benim midemi bulandırdı. iştah kapatıyor sanırsam. çok çok azıcık ta tavuk parçası yedim sonra . açım ama yiyesim yok kızlar bu karışımdan dolayı.

Günaydın herkese kızlar:) yaa dün yoktum arkadaşımdaydım braz fazla kaçırdım 1250 kalori fln aldım ama bugün toparlıyayım inşallah..
Sabah:2dilim uno Light denge, 1tane Light üçgen peynir,domates,salatalık,kahvaltılık sos ve şekersiz çay

canım.öz yargılama kapasiten bayağı yüksek. bizim diyeceklerimizi sen zaten diyorsun kendine. çok iyi bu

yoğurt karışımımı yedim ama benim midemi bulandırdı. iştah kapatıyor sanırsam. çok çok azıcık ta tavuk parçası yedim sonra . açım ama yiyesim yok kızlar bu karışımdan dolayı.

Kizlar bu yogurt karisimi ne ise yariyor

Sabah gayet iyi kahvaltın :)
ilk yedigimde benim de istahimi kesiyor canim ama yemek yedikten sonra acikmaya basliyorum ck ilginc ya 2 bucuk aydir ilk kez böyle oluyor
Belki geçer canım bugün ne olacak haberdar et

Gülüm yedikten sonra mi miden bulaniyor yoksa tadından dolayı mi

tadından dolayı değil canım tadı hoşuma gitti.yedikten sonra iştah kapanıyor biraz mıde bulanıyor ama herkesi böyle etkilemez sanırsam.iştahı kapattığı için benim midem bulandı. kahvaltı da yapamadım zaten yiyesim hiç yoktu.ama aç karnına olduğu için mide bulantısı da yapabilir. şimdi öğle yemeğimi yiyorum tavuklu salata

kahvaltı : yoğurtlu kür ve bir parmak kadar tavuk eti sonra iki kaşık yoğurt

öğle : yoğurtlu kür ve yarım saat sonra tavuklu salata yağsız ama tuzlu ve bir küçük bardak ayran

şu an o kadar çok doydum ki kızlar nefes alamıyorum resmen. neden acaba çok mu yedim ki sizce

Merhabaaa herkese.Canım bence 3 öğün yapma bitkisel şeylerinde çoğu zarar.bağırsaklarını gereğinden fazla çalıştırabilir ya da tam tersi kabızlık yapabilir bünyeye göre.Dikkatli tüketmek lazım

bilmem ki deneme tahtası olduk zaten 2 haftada 60 a hatta 59 a bir düşebilsem süper olur ama of of. hafta sonu da memlekete gitmeyi düşünüyorum .inşallah orda kaçırmam yemeyi. korkuma memlekete bile gidemiyorum ya kilo alacağım diye

ne cok yemesi be hic bisey yememissin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…