66 günde 11.4 kg gitti bile :)

Sözümü tutup et salataya da başlayamadım koşullardan dolayı bugün zeytinyağlı beslenecem zorunlu olarak.
Sabah peynir karpuz birer parça işe koşturmam lazımdı
Eve geldim bir elma 4,5 kaşık zeytinyağlı fasulye
Arada bir bardak süte 1 yk yulaf kepeği içeçeceğim
Akşamda 2 tane zeytinyağlı dolma salata yemeği düşünüyorum
Değişiklik olursa yazarım

tamam canım bende zaten bugün yarın yapabilirim hafta sonu gidersem memlekete yapamam orda

tamam canım bende zaten bugün yarın yapabilirim hafta sonu gidersem memlekete yapamam orda

Kimseye diyet yapıyorum deme canım sanırım akrabalara gidiyorsun.midem ağrıyo de ay bu bana dokunuyo de:))) kurtul ısrarlardan sonra istediğin kiloda gidince herşetden ye şaşırt herkesi.Bir günlüğüne tabiiiki.

demicem canım nişanlımdan hariç kimse bilmiyor diyet yaptığımı. hem diyetteyim dediğinde insanlar sana daha bir kilolusun gibi davranıyorlar . en son gittiğimde memlekete 67 buçuktum .şimdi 4,5 kg vermiş olarak gidecem bakalım farkedeceklermi

çok yemiş hissediyorum bebeğim ya karnım da şişti.acaba kilo verip inceldikçe yağlı yerler daha mı bi ortaya çıkıyır hatlar belli oldukça

evet canim aynen öyle oluyor :) mesela benim karnim dümdüz gibi gelirdi bana kiloluyken simdi daha yaglar gidince alt karnim varmis meger cok yiyince sistigini hissediyorum falan artik

evet canim aynen öyle oluyor :) mesela benim karnim dümdüz gibi gelirdi bana kiloluyken simdi daha yaglar gidince alt karnim varmis meger cok yiyince sistigini hissediyorum falan artik

evet canım hatta kiloluyken hatlarımız belli olmuyordu her tarafımız dümdüzdü şimdi hatlar çıkıyor ortaya yağlı bölgeler de dışa vuruyor kendini. canım yeni halinin fotoğrafı hangisi facende çoğu eski galiba

çok yemiş hissediyorum bebeğim ya karnım da şişti.acaba kilo verip inceldikçe yağlı yerler daha mı bi ortaya çıkıyır hatlar belli oldukça

İnanırmısın bir süre sırf bunun için zayıflamak istemedim.Malum her bölgeden veriyoruz. En kilolu yerim göbeğim arkadan bakınca anlıyor insanlar kaç kilo verdin diye soruyorlar:)))şişmanken şişmansın zaten zayıflamaya çalışırkense aynen kilo en çok nerede toplanmışsa onlar görünüyor bu sefer.

canim yeni halimin hic fotosu yok ya iste bu suanki profil resmim yeni gecen pazartesi cekildik, sevgilimle olan ama onda sadece yüzümüz görünüyo :) yani boydan hic fotom yok malesef :)

benim bacaklarim kalin ya bende kalca basen hic bisey yok. millet eritmeye calisir bende hic yok bende keske olsa diye üzülüyorum o yüzden hep genis paca pantolonlar giyiyorum öyle daha ince görünüyor bacaklarim

kahvaltim(07:30) 1 bardak süt, 1 dilim b.peynir, 100 gr kavun, 100 gr kiraz, 100 gr cilek, 4 kavrulmamis badem ve 1 ceviz.
(kahvaltidan yarim saat önce 2 kasik yogurda tarcin-zencefil-zerdecal)

aksam yemegi(17:45) 1 adet karniyarik(patlican kizartilmadi, közlenerek hazirlandi diyet yani )ve 1 adet seftali
yemekten yarim saat önce 2 kasik yogurt kürü ve günü kapatmmis bulunuyorum :)

Son düzenleme:
aksam yemegi(17:45) 1 adet karniyarik(patlican kizartilmadi, közlenerek hazirlandi diyet yani )ve 1 adet seftali
yemekten yarim saat önce 2 kasik yogurt kürü ve günü kapatmmis bulunuyorum :)

Baloncuk bu yogurt kurunu gunde kac kez ne kadar ve neden yiyosunuz ben yarindan itibaren tekrar diyete baslayip toparlaniyorum bu haftada kilo bildırmiycem moralim bozulmasin

Baloncuk bu yogurt kurunu gunde kac kez ne kadar ve neden yiyosunuz ben yarindan itibaren tekrar diyete baslayip toparlaniyorum bu haftada kilo bildırmiycem moralim bozulmasin

ablam,her ana ögünden önce 2 corba kasigi yogurtun icine 1 er cay kasigi tarcin, zencefil ve zerdecal koyup, ben günde 2 defa sabah ve aksam yemeklerden yarim saat önce yiyorum. ben bagirsaklarimi calistirsin diye yedim ve sonuc fazlasiyla oldu. ama gülüm mesela kilo vermek icin yiyor :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…