- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
Sabah gayet iyi kahvaltın :)
Belki geçer canım bugün ne olacak haberdar et
bugun yok sanirim ama simdide afedersiniz ishal yapti yabana zaten bisey ya tam etki eder ya hic etmez. poff
Sözümü tutup et salataya da başlayamadım koşullardan dolayı bugün zeytinyağlı beslenecem zorunlu olarak.
Sabah peynir karpuz birer parça işe koşturmam lazımdı
Eve geldim bir elma 4,5 kaşık zeytinyağlı fasulye
Arada bir bardak süte 1 yk yulaf kepeği içeçeceğim
Akşamda 2 tane zeytinyağlı dolma salata yemeği düşünüyorum
Değişiklik olursa yazarım
Geçmiş olsun bende sirkeli ballı suya başladığımda 3. gün ishal yapmıştı ama 1 gün sürmüştü.Ben bu tür şeyleri hep önerilenin yarı ölçüsü yapıyorum.ne olur ne olmaz.
tamam canım bende zaten bugün yarın yapabilirim hafta sonu gidersem memlekete yapamam orda
Kimseye diyet yapıyorum deme canım sanırım akrabalara gidiyorsun.midem ağrıyo de ay bu bana dokunuyo de:))) kurtul ısrarlardan sonra istediğin kiloda gidince herşetden ye şaşırt herkesi.Bir günlüğüne tabiiiki.
ne cok yemesi be hic bisey yememissin ki
çok yemiş hissediyorum bebeğim ya karnım da şişti.acaba kilo verip inceldikçe yağlı yerler daha mı bi ortaya çıkıyır hatlar belli oldukça
evet canim aynen öyle oluyor :) mesela benim karnim dümdüz gibi gelirdi bana kiloluyken simdi daha yaglar gidince alt karnim varmis megercok yiyince sistigini hissediyorum falan artik
çok yemiş hissediyorum bebeğim ya karnım da şişti.acaba kilo verip inceldikçe yağlı yerler daha mı bi ortaya çıkıyır hatlar belli oldukça
evet canım hatta kiloluyken hatlarımız belli olmuyordu her tarafımız dümdüzdü şimdi hatlar çıkıyor ortaya yağlı bölgeler de dışa vuruyor kendini. canım yeni halinin fotoğrafı hangisi facende çoğu eski galiba
İnanırmısın bir süre sırf bunun için zayıflamak istemedim.Malum her bölgeden veriyoruz. En kilolu yerim göbeğim arkadan bakınca anlıyor insanlar kaç kilo verdin diye soruyorlar:)))şişmanken şişmansın zaten zayıflamaya çalışırkense aynen kilo en çok nerede toplanmışsa onlar görünüyor bu sefer.
kahvaltim(07:30) 1 bardak süt, 1 dilim b.peynir, 100 gr kavun, 100 gr kiraz, 100 gr cilek, 4 kavrulmamis badem ve 1 ceviz.
(kahvaltidan yarim saat önce 2 kasik yogurda tarcin-zencefil-zerdecal)
aksam yemegi(17:45) 1 adet karniyarik(patlican kizartilmadi, közlenerek hazirlandi diyet yani)ve 1 adet seftali
yemekten yarim saat önce 2 kasik yogurt kürü ve günü kapatmmis bulunuyorum :)
Baloncuk bu yogurt kurunu gunde kac kez ne kadar ve neden yiyosunuz ben yarindan itibaren tekrar diyete baslayip toparlaniyorum bu haftada kilo bildırmiycem moralim bozulmasin
bu kadarcık yeme ile sabahı nasıl ediyosun açıkmıyon muaksam yemegi(17:45) 1 adet karniyarik(patlican kizartilmadi, közlenerek hazirlandi diyet yani)ve 1 adet seftali
yemekten yarim saat önce 2 kasik yogurt kürü ve günü kapatmmis bulunuyorum :)
bu kadarcık yeme ile sabahı nasıl ediyosun açıkmıyon mu
Öğle yemeği: Light meyveli yoğurt içine braz nesfit
Akşam yemeği: ton balıklı yağsız salata, cacık, Zero
Bugün 1 saat sporumu da yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?