- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
afiyet olsun canim :) oyy spor yapmayali ben aylar yillar olduanca yürüyorum iste
afiyet olsun canim :) oyy spor yapmayali ben aylar yillar olduanca yürüyorum iste
Bugünkü menümü hiç begenmedim ya ben 900kaloriden aşağıya almıyorum
Sabah
1 kayısı , 1.5 dilim uno denge light ekmek , biraz yufka , 1 tatlı kaşığı reçel
1 adet ucgen light peynir biraz beyaz peynir domates salatalık 3 adet yeşil zeytin
Ve kahvaltidan önce yogurt kürü
2 3 avuç kadar kayısı çekirdeği içi ki bunun kalorisini bilmiyorum
Yarım yeşil elma
1 bardak süt (light)
Akşam
1 kase knorr mantar çorbası
Domates salatalık çeyrek haşlanmış mısır
2 3 Yk yağsız yogurt yemekten önce de yine yogurt kürü
Kızlar salı günü için de diyetisyen randevusu aldım bakalim o ne diyecek ama öncesinde sağlık ocagina gidip kan vermeliyim giderken hangi testleri yaptırmış olmam gerek TSH falan mi bilginiz var mi
Ayyy ben spor yapmasam 1gr veremem tatlım ya veremiyomak yoksa spora ağırlık verdiğimden beri hızlı vermeye başladım bide sıkılaşmak oldu vücudumda çok gözle görülür eeee ben tabi bunu gördükçe gaza geliom
benim hiç olmadı
kizlaaarr biri bana popo cikarma hareketi söylebilir mi ya? hic yok bende nefret ediyorum ya. dar pantolon giyemiyorum onun yüzünden. azcik ciksa da olur
valla hiç duymadım öyle bi hareket. sen poponu dışarı doğru atarak yürürsen çıkmış görünür
kizlaaarr biri bana popo cikarma hareketi söylebilir mi ya? hic yok bende nefret ediyorum ya. dar pantolon giyemiyorum onun yüzünden. azcik ciksa da olur
Bilmiyorum ki canım badem çok başka birşey değil mi ben hep kayısı çekirdeği içi diye tanımlıyorum bi bakayım internete inşallah senin değigin gibidir çünkü çok severim kendisini :)canim kayisi cekirdegi badem degil mi ya?eger öyleyse cig bademin tanesi 7 kalori.
diyetisyenin kan tahlilini kendisi istemesi lazim diye biliyorum canim ben? o yaziyor yani tahlilleri ama genelde hormon ve tiroidlere bakiliyor sanirsam ama dedigim gibi doktorun yazmasi lazim tahlilleri
Bilmiyorum ki canım badem çok başka birşey değil mi ben hep kayısı çekirdeği içi diye tanımlıyorum bi bakayım internete inşallah senin değigin gibidir çünkü çok severim kendisini :)
Kızlar ben duramadım valla spor yaptım 300 kalori falan yakmışımdır bu internettekiler beni çok yoruyor ya spor hocam bu kadar zıplatmıyo
Bu arada konuyu epey atlatmiş olucam ama bana uzun uzun buseirem yerine buse diyin iremi pek sevmiyorum üye olurken aklıma birşey gelmedi
Gunaydin kizlar bugun yeniden basladim diyete
Kahvaltim 1 domates 1 salatalik 1 zeytin biraz peynir ve sicak suaman da aman :) cok sevindim ablamm :) bak ne güzel dönüs yaptin aramiza :)
Kahvaltim 1 domates 1 salatalik 1 zeytin biraz peynir ve sicak su
Bilmiyorum ki canım badem çok başka birşey değil mi ben hep kayısı çekirdeği içi diye tanımlıyorum bi bakayım internete inşallah senin değigin gibidir çünkü çok severim kendisini :)
Kızlar ben duramadım valla spor yaptım 300 kalori falan yakmışımdır bu internettekiler beni çok yoruyor ya spor hocam bu kadar zıplatmıyo
Bu arada konuyu epey atlatmiş olucam ama bana uzun uzun buseirem yerine buse diyin iremi pek sevmiyorum üye olurken aklıma birşey gelmedi
Hiç bilmiyorum canım ya benimkinin de masallahı varHep eritmek için bakıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?