- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
şu an yoğurtlu kürümü yiyorum kahvaltı eder miyim bilmem acıkmadım
Yok canim diyette ekmek yag tuz seker kullanmam arada galeta yerimafiyet olsun :) da ekmek yemiyor musun??
Yok canim diyette ekmek yag tuz seker kullanmam arada galeta yerim
canim ekmek tuz sekere tamam da, diyetlerinizde az miktar da olsa yag kullanmalisiniz, gerci sen aksamlari evdeki yemeklerden yiyosun dimi? mesela ben yag ihtiyacimi aksam yemeklerinden karsiliyorum
Ama tatlim arada sut icerim peynirde tam yagli yerim light kullanmam dedign gibi yemeklerdede var yeterince
kuzum acikmasan da yarim saat sonra yemek yemen lazim, bende acikmiyorum ama yiyorum mecburen ve iyi bir kahvalti yapiyorum ki aksami hafif gecireyim
Senin bu et diyeti dedıgn dukanin atak evresine benziyor sanirimbelki yerim canım da bu kürü yedikten sonra sabahları iştahım kesiliyor açıksam bile yemek istemiyorum.başka yerim ben zaten sık sık ama. bakalım hafta sonu ne olacak memlekete gidecem ya inşallh kilo olmam orda.
ha bir de lapa diyetini bir gün yaptım 600 gr verip diğer gün 400 gr ını geri aldım .yani 62 900 oldum sonra bir gün de salata et diyetini yaptım bugün 62.200 üm. kızlar bu et diyeti ile çok fazla doyuyorsun hatta açlık bile çekmiyorsun. ben dün ara öğün bile yapmadım çok doymuştum çünkü ve bu kadar doymaya kesin artı çıkacağım dedim ama -700 çıktım. öneririm de size
Senin bu et diyeti dedıgn dukanin atak evresine benziyor sanirim
canım atağa da pek benzemiyor ama eyire benziyor sanki.tam bilmiyorum ben . bu diyette sadece haşlanmış tavuk ve salata yenilecek yaninda da yağsız ayran içilecek.başka bir şey yok.bunu yapanlar yanına peynir yumurta da yiyor ama aslında yenmemesi gerekiyor.ve inanılmaz tok tutuyor. bi öğünden sonra ben patlayacak gibi hissediyorum. kışın da yapmıştım bu diyeti 1-2 günlük ve 1 buçuk kilo vermiştim daha da o kiloyu hiç almadım.tabi kışın tam yapamadım salata malzemeleri çok pahalıydı o yüzden salata yerine hep başka şeyler yediğim için diyeti sürdürememiştim
Sabah kahvaltım: 2dilim uno Light denge, 1tane Light üçgen peynir,domates,salatalık,haşlanmış yumurta,kahvaltılık sos,şekersiz yeşilçay
Bu diyette 3 ogun salata ve tavukmu yeniyor ara ogun varmi
kafayı yedim en son sınavlar yüzünden. bak bi anlatım bozukluğu buldum.sabah kahvaltısı. sabah kelimesi gereksiz kullanılmışsen yardım et Allahım
ara öğün normalde yok ama aslında acıktıkça yiyebilirsin . ara öğün olarak da tuzsuz ayran salatalık ve salata yiyebilirsin . ama ben arada nesgafe içiyorum az sütlü kendim yapıyorum. nesgafeyi bırakamam. normalde kafein yasak ama ben içiyorum valla
kiz sen ne sinavina hazirlaniyonn??
Gülüm vejetaryen olmasam et diyetini anında yapardım ne güzel ya bende iste Anca sebze meyve . Dün annem diyabetle ilgili bi konferansa gitmiş meyve de falan çok şeker var demiş doktor öyle o da korkmuş bana yeme çok fazla dedi ya ben meyve yemezsem başka birşey yiyemem gibi sebze de yazın hiç yok malesef napayim artık :/ bu aradaa dün hollywood diyetine baktım daha önce çok duymuştum ama ilk kez dün inceledim tam bana göre :) bi et kısmı var onda da kendimi zorlayarak tavuk göğsü yicem :) şimdi taşınıyoruz evime gidince bunu birde lahanayi denicem ne dersiniz kızlar hollywooda sağlıklı gibi geldi hep iki dilim peynir falan var tavuk var meyve suyu var her besinden var gibi geldi
Gülüm vejetaryen olmasam et diyetini anında yapardım ne güzel ya bende iste Anca sebze meyve . Dün annem diyabetle ilgili bi konferansa gitmiş meyve de falan çok şeker var demiş doktor öyle o da korkmuş bana yeme çok fazla dedi ya ben meyve yemezsem başka birşey yiyemem gibi sebze de yazın hiç yok malesef napayim artık :/ bu aradaa dün hollywood diyetine baktım daha önce çok duymuştum ama ilk kez dün inceledim tam bana göre :) bi et kısmı var onda da kendimi zorlayarak tavuk göğsü yicem :) şimdi taşınıyoruz evime gidince bunu birde lahanayi denicem ne dersiniz kızlar hollywooda sağlıklı gibi geldi hep iki dilim peynir falan var tavuk var meyve suyu var her besinden var gibi geldi
Bu diyette 3 ogun salata ve tavukmu yeniyor ara ogun varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?