- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
Birşey danışayım size kızlar.Sevgili eşim çok mesut kendi kararımla zayıflamamdan:))Spora yazıl diyor; tabii benim gibi tembel evkuşu bu teklife atladım ama şöyle:"eliptik bisiklet alalım üç beş ay spora gidip bırakacağıma aynı parayla ömür boyu atletik olalım "dedim.Okeyi aldım.Siz ne dersiniz?eliptik hakkında bilgisi olan var mı özellikle göbek kısmı için işe yarar mı?bacakları kaslandırıp inceltmesin sadece.
kahvaltim(10:30) patates kavurma, 3 parca karpuz, 6 tane kiraz, yarim seftali, biraz beyaz peynir, 2 ceviz, 3 kavrulmamis badem
Canim boyun kilon ve yasin kaç
canim evde spor aleti olunca insan bosluyor nasil olsa evde ha simdi yaparim ha birazdan yaparim derken. bir de bisiklet bacaklari kalinlastiriyormus bi kac forumda öyle okumustum.yani hazir esin spora yazil demisken bence bu firsati kacirma hem evden cikmis olur yeni cevreler edinmis olursun motivasyonun artar :)
Kahvaltida 2 dilim domates yiyebildim acayip bagirsaklarim bozulmus ve midem bulaniyo
Sorunda bu ya canım evden çıkmak zor gelir bana 2 gün evdeysem dışarı çıkmakta 2 gün dışardaysam içeri girmekte zorlanırım ben:))
ayy cok gecmis olsun canim :/ sen yogurt kürüne baslamis miydin? cünkü benim de ilk 2 gün bagirsaklarim bozulmustuu
Yok ya baslamadim ama usuttum sanirim bugun haslama patates ve pirinc lapasi yiyorum sadece ve bol su
Kızlar selammmmm anca girebildim bugün evde temizlik vardı da daha yeni oturabildim
Sabah: yarım simit, peynir,domates,salatalık,kahvaltılık sos,haşlanmış yumurta,şekersiz çay
Öğle: 2kayısıyı doğrayıp içindede bir kase nesfit ve 1çay bardağı Light süt karıştırıp yedim
Akşam: fırında baharatlı tavuk,Zero ve üzerine 1dilim tavuk göğsü tatlısı
kahvaltim(10:30) 2 corba kasigi kadar patates kavurma, 3 parca karpuz, 6 tane kiraz, yarim seftali, biraz beyaz peynir, 2 ceviz, 3 kavrulmamis badem
Birşey danışayım size kızlar.Sevgili eşim çok mesut kendi kararımla zayıflamamdan:))Spora yazıl diyor; tabii benim gibi tembel evkuşu bu teklife atladım ama şöyle:"eliptik bisiklet alalım üç beş ay spora gidip bırakacağıma aynı parayla ömür boyu atletik olalım "dedim.Okeyi aldım.Siz ne dersiniz?eliptik hakkında bilgisi olan var mı özellikle göbek kısmı için işe yarar mı?bacakları kaslandırıp inceltmesin sadece.
Hehebende öyleyimm :) çok mutlu oluyorum canım yemek yemek istemeyincee :) ama tabii ben biraz daha fazla yiyorum sana göre :)
Meyve suyunu kendim sıkmayı dusundum markette satilanlar full şeker ama bu vişne surubuda aklıma yattı hiç görmemiştim nerde satılıyor migrosta falan mi :)
canım benim durduğum yerde bimpaş diye bi market var ordan alıyorum ama kilerde migrostada olabileceğinidüşünüyorum.kemal kükrer markası
canım bence önce spor salonuna yazıl aletleri bir süre dene ve sonra yapabileceğin bialeti alabilirsin eve. bende senin gibi eve eliptik bisiklet aldım . faydasını herkes büyük ölçüde anlatıyor fakat ben boşuna almış gibioldum inan beş dakka yapamıyoum canım çıkıyor.hele on dakka yapsan ıslanmadık yerin kalmıyor çok zor bi alet. önce salona yazıl sonra aletlere alış ve sana en uygun olan aletı belirle sonra evine aal derim. benim eliptik bisikletim şu an boş boş duruyor.gerçekten çok zorluyor insanı
Kahvaltı: 2dilim uno Light denge,1tane Light üçgen peynir, domates,salatalık,haşlanmış yumurta, kahvaltılık sos ve şekersiz yeşilçay
Kahvaltim pirinc lapasi ve yogurt onunda yarisini yiyebildim midem karnim berbat halde hiç bisey yiyesim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?