66 günde 11.4 kg gitti bile :)

İlk kez yedim bende bugün canım ama ben daha çok kabızlık için deniyorum.iştahımı kesmedi valla benim.

Öğle yemeğim: 6-7çilek,2kayısı hepsini doğrayıp içine braz da nesfit ekledim biraz da yağsız süt ekledim ve şu an tıka basa doydum
Sporumu da yaptım 1saat

canım aç karnına yeseydin.sabah aç karnına. bide eksik koyma malzemeleri

İlk kez yedim bende bugün canım ama ben daha çok kabızlık için deniyorum.iştahımı kesmedi valla benim.

kuzum benimde aksine istahimi acti, yedikten kisa bi süre istah kapatiyor sonra aciyor bende. ama kabizlik mevzuna gelince benim bagirsaklarimi cok iyi calistirmaya basladi. gülüm bende tam koyuyorum malzemeleri ama herkeste etki etmiyor :)

kuzum benimde aksine istahimi acti, yedikten kisa bi süre istah kapatiyor sonra aciyor bende. ama kabizlik mevzuna gelince benim bagirsaklarimi cok iyi calistirmaya basladi. gülüm bende tam koyuyorum malzemeleri ama herkeste etki etmiyor :)

Bağırsaklar için devam edicem kesinlikle iştaha gelince benim bu aralar hiç kapanmıyor zaten:)))

ne bileyim benim iştahımı kapattı yani.şu ana kadar yoğurt ve ayran içtim. küçücük bi parça da tavuk eti atmıştım ağzıma.hala bir şey yiyesim yok nedense

ne bileyim benim iştahımı kapattı yani.şu ana kadar yoğurt ve ayran içtim. küçücük bi parça da tavuk eti atmıştım ağzıma.hala bir şey yiyesim yok nedense

dogrudur canim :) ama o kadar da bisey yemeden gezme canim zayiflicam derken kaslarin erimesin Allah korusun, canin istemese de 2 ögün olsun iyice ye.

dogrudur canim :) ama o kadar da bisey yemeden gezme canim zayiflicam derken kaslarin erimesin Allah korusun, canin istemese de 2 ögün olsun iyice ye.

Kizlar inanilmaz basim agriyor oglen 1 kase yogurt 1 salatalik birazda kiymali patates yedim aksamada turlu yemeyi dusunuyorum

kahvaltim(09:00) 1 bucuk tane yulaf kepeginden krep(yumurta ve tuz yok), 250 gr karpuz, 5 tane cilek, 100 gr kiraz, 1 corba kasigi kadar lor peyniri(yagsiz-tuzsuz),1 ceviz, 2 kavrulmamis badem, ve 1 tatli kasigi aci sos

aksam(17:50)1 kase(corba kasesi) zeytinyagli fasulye (susuz), ayni kaseyle yogurt(pul biberli)
bugun sabah kahvaltisi ve aksam yemeginden yarim saat önce 2 kasik yogurt kürü.
günü kapatmis bulunuyorum kizlarr :)

Canım bu tarçınli suyu demet akalın da yapıyordu gormustum magazinde :) hatta bayağı etkisi varmış diye de duymuştum ama içine birşeyler daha katılıyormus sadece tarçın su değilmis sen ne yaptın canım birde kaç gün kullandin
Hehe bende öyleyimm :) çok mutlu oluyorum canım yemek yemek istemeyincee :) ama tabii ben biraz daha fazla yiyorum sana göre :)
Meyve suyunu kendim sıkmayı dusundum markette satilanlar full şeker ama bu vişne surubuda aklıma yattı hiç görmemiştim nerde satılıyor migrosta falan mi :)
hollywood ve lahana diyetleri sok diyettir canim, kesinle yapmani önermiyorum. hem sen diyetisyene gitmiyor muydun bugun?
Yok canım salı gününe aldim da salı günü ama kararsız kaldım bana o tahlil yazacaksa o gün yetismez eminim sonuclar yine randevu al der ve ben burdan perşembe günü tamamen ayrılıyorum napsam bilemedim

Son düzenleme:
Yok canım salı gününe aldim da salı günü ama kararsız kaldım bana o tahlil yazacaksa o gün yetismez eminim sonuclar yine randevu al der ve ben burdan perşembe günü tamamen ayrılıyorum napsam bilemedim

burdan ayriliyorum derken canim?
sey yapabilirsin bi saglik ocagina git aile hekimine falan durumu anlat sana kan tahlili yazsin :) sende sonuclari götürürsün diyetisyenine :)

aksam(17:50)1 kase(corba kasesi) zeytinyagli fasulye (susuz), ayni kaseyle yogurt(pul biberli)
bugun sabah kahvaltisi ve aksam yemeginden yarim saat önce 2 kasik yogurt kürü.
günü kapatmis bulunuyorum kizlarr :)
Fix menü genel olarak değişmiyor afiyet olsun :) bu arada boyun kaç canım
Öğle yemeğim: 6-7çilek,2kayısı hepsini doğrayıp içine braz da nesfit ekledim biraz da yağsız süt ekledim ve şu an tıka basa doydum
Sporumu da yaptım 1saat
Afiyet olsunn :) spor olarak neydi :)

burdan ayriliyorum derken canim?
sey yapabilirsin bi saglik ocagina git aile hekimine falan durumu anlat sana kan tahlili yazsin :) sende sonuclari götürürsün diyetisyenine :)
Canım benim babam asker tayini istanbula cikinca bende onunla gittim ama annemin tayini cikmadi o da malatyada kaldi şimdi okul tatil olunca bende annemin yanina geldim malatyaya ama perşembe günü tamamiyle artık istanbula gidiyoruz
Aslında evet canım ya çok mantikli çok teşekkür ederim :) peki tahlil sonuçları sence ne kadar süre de çıkar olmadı pazartesi gideyim sağlık ocagina

bende istanbuldayimm :) tabi okumaya geldim ben temmuzda memleketime dönücem, canim sabahtan git ve ertesi gün en gec cikar diye düsünüyorum ben cünkü saat 11 den sonra kan almiyorlar

Son düzenleme:
Birşey danışayım size kızlar.Sevgili eşim çok mesut kendi kararımla zayıflamamdan:))Spora yazıl diyor; tabii benim gibi tembel evkuşu bu teklife atladım ama şöyle:"eliptik bisiklet alalım üç beş ay spora gidip bırakacağıma aynı parayla ömür boyu atletik olalım "dedim.Okeyi aldım.Siz ne dersiniz?eliptik hakkında bilgisi olan var mı özellikle göbek kısmı için işe yarar mı?bacakları kaslandırıp inceltmesin sadece.

Canim boyun kilon ve yasin kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…