- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
canım bu yoğurtlu kürü kullan gerçekten. benim iştahımı kesti. sabah yoğurtlu kür yedim başka bir şey yiyemedim. öğlen yani az önce yoğurtlu kür yedim başka bir şey yiyemedim yine de az tavuk yiyeyim dedim bir kaç küçük parça atabildim ağzıma daha yiyemedim. midem bulandı. tabi şikayetçi miyim bu durumdan asla hayır
İlk kez yedim bende bugün canım ama ben daha çok kabızlık için deniyorum.iştahımı kesmedi valla benim.
canım aç karnına yeseydin.sabah aç karnına. bide eksik koyma malzemeleri
İlk kez yedim bende bugün canım ama ben daha çok kabızlık için deniyorum.iştahımı kesmedi valla benim.
kuzum benimde aksine istahimi acti, yedikten kisa bi süre istah kapatiyor sonra aciyor bende. ama kabizlik mevzuna gelince benim bagirsaklarimi cok iyi calistirmaya basladi. gülüm bende tam koyuyorum malzemeleri ama herkeste etki etmiyor :)
Öğle yemeğim: 6-7çilek,2kayısı hepsini doğrayıp içine braz da nesfit ekledim biraz da yağsız süt ekledim ve şu an tıka basa doydum
Sporumu da yaptım 1saat
kuzum benimde aksine istahimi acti, yedikten kisa bi süre istah kapatiyor sonra aciyor bende. ama kabizlik mevzuna gelince benim bagirsaklarimi cok iyi calistirmaya basladi. gülüm bende tam koyuyorum malzemeleri ama herkeste etki etmiyor :)
ne bileyim benim iştahımı kapattı yani.şu ana kadar yoğurt ve ayran içtim. küçücük bi parça da tavuk eti atmıştım ağzıma.hala bir şey yiyesim yok nedense
dogrudur canim :) ama o kadar da bisey yemeden gezme canim zayiflicam derken kaslarin erimesin Allah korusun, canin istemese de 2 ögün olsun iyice ye.
Kizlar inanilmaz basim agriyor oglen 1 kase yogurt 1 salatalik birazda kiymali patates yedim aksamada turlu yemeyi dusunuyorum
kahvaltim(09:00) 1 bucuk tane yulaf kepeginden krep(yumurta ve tuz yok), 250 gr karpuz, 5 tane cilek, 100 gr kiraz, 1 corba kasigi kadar lor peyniri(yagsiz-tuzsuz),1 ceviz, 2 kavrulmamis badem, ve 1 tatli kasigi aci sos
Canım bu tarçınli suyu demet akalın da yapıyordu gormustum magazinde :) hatta bayağı etkisi varmış diye de duymuştum ama içine birşeyler daha katılıyormus sadece tarçın su değilmis sen ne yaptın canım birde kaç gün kullandinÖğlen 2 zeytinyağlı dolma 3 dilim kavun yarım kase yoğurt
Akşamda patates kızartması ve et köftesi yapıcam çocuklara kendimede 1 patates 3 köfte fırında yapayım diyorum.tarçınlı ballı su bir işe yaramadı gibi kızlar vazgeçtim bende sizin zencefil zerdeçala başladım bugün.
Hehecanım bu yoğurtlu kürü kullan gerçekten. benim iştahımı kesti. sabah yoğurtlu kür yedim başka bir şey yiyemedim. öğlen yani az önce yoğurtlu kür yedim başka bir şey yiyemedim yine de az tavuk yiyeyim dedim bir kaç küçük parça atabildim ağzıma daha yiyemedim. midem bulandı. tabi şikayetçi miyim bu durumdan asla hayır
Yok canım salı gününe aldim da salı günü ama kararsız kaldım bana o tahlil yazacaksa o gün yetismez eminim sonuclar yine randevu al der ve ben burdan perşembe günü tamamen ayrılıyorum napsam bilemedimhollywood ve lahana diyetleri sok diyettir canim, kesinle yapmani önermiyorum. hem sen diyetisyene gitmiyor muydun bugun?
Yok canım salı gününe aldim da salı günü ama kararsız kaldım bana o tahlil yazacaksa o gün yetismez eminim sonuclar yine randevu al der ve ben burdan perşembe günü tamamen ayrılıyorum napsam bilemedim
Fix menü genel olarak değişmiyor afiyet olsun :) bu arada boyun kaç canımaksam(17:50)1 kase(corba kasesi) zeytinyagli fasulye (susuz), ayni kaseyle yogurt(pul biberli)
bugun sabah kahvaltisi ve aksam yemeginden yarim saat önce 2 kasik yogurt kürü.
günü kapatmis bulunuyorum kizlarr :)
Afiyet olsunn :) spor olarak neydi :)Öğle yemeğim: 6-7çilek,2kayısı hepsini doğrayıp içine braz da nesfit ekledim biraz da yağsız süt ekledim ve şu an tıka basa doydum
Sporumu da yaptım 1saat
Canım benim babam asker tayini istanbula cikinca bende onunla gittim ama annemin tayini cikmadi o da malatyada kaldi şimdi okul tatil olunca bende annemin yanina geldim malatyaya ama perşembe günü tamamiyle artık istanbula gidiyoruzburdan ayriliyorum derken canim?
sey yapabilirsin bi saglik ocagina git aile hekimine falan durumu anlat sana kan tahlili yazsin :) sende sonuclari götürürsün diyetisyenine :)
Fix menü genel olarak değişmiyor afiyet olsun :) bu arada boyun kaç canım
Canım benim babam asker tayini istanbula cikinca bende onunla gittim ama annemin tayini cikmadi o da malatyada kaldi şimdi okul tatil olunca bende annemin yanina geldim malatyaya ama perşembe günü tamamiyle artık istanbula gidiyoruz
Aslında evet canım ya çok mantikli çok teşekkür ederim :) peki tahlil sonuçları sence ne kadar süre de çıkar olmadı pazartesi gideyim sağlık ocagina
Canım bu tarçınli suyu demet akalın da yapıyordu gormustum magazinde :) hatta bayağı etkisi varmış diye de duymuştum ama içine birşeyler daha katılıyormus sadece tarçın su değilmis sen ne yaptın
Busecim Çubuk tarçını bir bardak suyla kaynatıp iki çay kaşığı bal diyor forumda ama ben bir çay kaşığı balla yaptım Pazartesiden bugüne kadar.ilk gün biraz terletti falan metabolizmayı mı hızlandırıyor dedim ama sonra sanki boşa içiyormuşum gibi geldi etki hissetmedim.Ballı sirkeli ılık su kürü var aslında o bana çok iyi gelmişti ara vereyim dedim tekrar yapamadım bir türlü bakalım bu zenc-zerdeçal-tarçın kürü bağırsaklarımı düzene koyarsa biraz sirkeyi tekrar yapıcam.
Birşey danışayım size kızlar.Sevgili eşim çok mesut kendi kararımla zayıflamamdan:))Spora yazıl diyor; tabii benim gibi tembel evkuşu bu teklife atladım ama şöyle:"eliptik bisiklet alalım üç beş ay spora gidip bırakacağıma aynı parayla ömür boyu atletik olalım "dedim.Okeyi aldım.Siz ne dersiniz?eliptik hakkında bilgisi olan var mı özellikle göbek kısmı için işe yarar mı?bacakları kaslandırıp inceltmesin sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?